|
|
|
| Autor |
Správa |
Hulkm Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 448
Zaslal: 29 Mar 2008, 19:01 Predmet: Race Driver GRID |
|
|
takze hladal som ale nikde som temu o tejto hre nenasiel ale ak som sa sekol tak sorry....
nejake posledne videa z hrania.....
Race Driver v gameplay záberoch [click]
INFO
| Kód: |
Race Driver: Grid, nové pokračovanite série Toca Race Driver, v evolvovanej forme sa začína ukazovať a prvé preview a interview sú už vonku a približujú detaily hry. Hra sa tentoraz dostane do miest a bude viac pripomínať PGR ako pôvodnú TOCU. Autori ale s hrou plne neprejdú do iného štýlu a stále môžeme čakať vyššiu reálnosť (po vypnutí rôznych asistencií), detailné ničenie auta, súčiastok v ňom a aj rozmanité typy pretekov a vozidiel.
Hra bude rozdelená na tri oblasti US, EU a Japonsko, kde každá krajina bude mať svoj štýl pretekov. V EU čakáme touring autá, GT racing a open wheel štýl na rôznych známych okruhoch, Japonsko je úplne iné a má svoje základy v street racingovej kultúre, Amerika ponúkne US muscle autá a okruhové trate krížom cez mestá. Spolu bude v hre 6 miest, 4 z toho v US, bude tam časť Tokia, a aj Miláno, okrem toho samozrejme séria okruhov.
Na rozdiel od PGR, hra neponúkne žiadne počasia, ale bude obsahovať plynulý prechod medzi dňom a nocou (hlavne pre LeMans), celé to bude fungovať na 30 fps, maximum áut na trati bude 20, kde každé bude mať damage system, ktorý nemá konkurenciu, multiplayer bude podporovať 12 vozidiel. Zatiaľ nebol konkrétny počet áut ohlásený, ale v ponuke nebudú chýbať napríklad Aston Martin DBR9, Porsche 911 GT3-RSR, Ferrari F430 GT, Dodge Viper SRT-10, GTR Mustang Concept, Mazda 787B, Nissan Silvia S15, Nissan Skyline R34 GTR Z-Tune. Autá budú mať aj vnútroný pohľad.
Grid funguje na next-gen verzii enginu NEON z Dirtu, ktorý autori nazvali EGO engine a bude mať okrem grafiky prepracovanú aj fyziku. Hra zatiaľ nemá presne určený dátum vydania, ale približný čas je určený na jar s tým, že pred vydaním hry uvidíme demo prezentujúce všetky tri typy pretekov. |
ako sa vam pozdava tato hra??mna nedavno dost zacali bavit auta ked osm si kupil gamepad, pred tym som hral na klavesnici ale to ma az tak nebralo a na tuto hru sa tesim a som zvedavy ako mi to masina rozchodi
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
221.47 kB |
| Prezretá: |
88 krát |

|
| Popis: |
|
| Veľkosť prílohy: |
347.1 kB |
| Prezretá: |
50 krát |

|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7220 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 19:27 Predmet: |
|
|
tema tu o tejto hre este neni
neuveritelne pekna hra... moj PC to urcite nerozchodi ale co uz
no zatial vieme ze grafika je nadherna... no a aj ked sa pise ze fyzika bude super.. tak uvidime.. zatial serie toca boli arkady by som povedal.. ale arkady s dobrou hratelnostou.. (hlavne v lete )
oficialna stranka
mala by vyjst: Release Date Summer 2008.. Release Date: Q2 2008... priblizne v lete 2008
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Medium Star

Zaslal: 29 Mar 2008, 19:32 Predmet: |
|
|
tak to som teda rad .....
nj release date som nenasiel presny tka som nedaval....tak teda este asi ani neni
race driver som este nehral ale do leta by som mohol stihnut zohnat posledny co je...toje toca race driver 3, nie??
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 82 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 20:04 Predmet: |
|
|
bude to aj na PS3
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Medium Star

Zaslal: 29 Mar 2008, 20:36 Predmet: |
|
|
| lukkAas napísal: |
bude to aj na PS3  |
| Kolesá odhodlaných pretekárov sa rozkrútia v druhom štvrťroku na PC, PS3, Xbox 360 a na DS |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2015
Zaslal: 29 Mar 2008, 20:39 Predmet: |
|
|
| tesim sa na ligu, ak tam bude tak vymakany damage ako na trailery, tak to bude ppci
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Medium Star

Zaslal: 29 Mar 2008, 20:42 Predmet: |
|
|
tak ak to rozmakam vo volakej hratelnej forme tak aj ja si velmi rad zahram ligu
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4773 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 21:24 Predmet: |
|
|
No grafika vyzera super, ale fyzika sa mi nevidi To BMW v traileri vyzeralo, ze brzdi rovnako ako formula 1 a tiez tak nejak zvlastne plavalo, prirovnal by som to k TDU. V NFS to je horsie, to je krok dobrym smerom
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MP4-23 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.11.2006 Príspevky: 633 Bydlisko: v Anglicku vo Wokingu Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 21:37 Predmet: |
|
|
vravite ze mam si pripravit volant?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 4773 Bydlisko: pl_goldrush :-P Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 21:45 Predmet: |
|
|
| MP4-23 napísal: |
vravite ze mam si pripravit volant?  |
Na toto bude stacit aj klavesnica
Ale pri TRD volant vzdy pekne umocnoval zazitok, cize pripravit ho mozes, ale nie je nutnostou
|
|
| Návrat hore |
|
 |
evee Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.10.2007 Príspevky: 371 Bydlisko: Co najdalej od skoly Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2008, 21:52 Predmet: |
|
|
fuuuha.tak na toto sa poriadne tesim.uz aby to tu bolo.vypada o zaujimavo a tiez sa my velmi paci grafika..mno uvidime
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.03.2008 Príspevky: 82 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 11:48 Predmet: |
|
|
na sectore boli na to tri videa ale moooc dobre ohlasy na to neboli takze neviem ale strasne arkadove to vyzera byt
tu je link na tie videa ale ved kazdi nech si spravi svoj usudok
| http://www.sector.sk/novinka/38890/race_driver_v_gameplay_zaberoch.htm |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Addict

|
Zaslal: 30 Mar 2008, 11:51 Predmet: |
|
|
| lukkAas napísal: |
na sectore boli na to tri videa ale moooc dobre ohlasy na to neboli takze neviem ale strasne arkadove to vyzera byt
tu je link na tie videa ale ved kazdi nech si spravi svoj usudok
| http://www.sector.sk/novinka/38890/race_driver_v_gameplay_zaberoch.htm |
|
Arkadove to moze byt, ale hlavne nech je zabava a dobra optimalizacia
A pri serii TRD bola vzdy moznost, ci chces arkadovejsiu alebo realnejsiu fyziku, cize videa mozno tocili v arcade mode
|
|
| Návrat hore |
|
 |
->slavo<- King

Stav:  Založený: 19.03.2005 Príspevky: 1929 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 12:11 Predmet: |
|
|
tak podla mna to pojde kazdemu komu isla toca race driver 3
urcite mysleli aj na hracov ktory maju slabe pocitace .a ked nie bohuzial .
Osobne sa na hru moc tesim , ked si pamatate tak sme hravali este minuly rok
toca race driver 3 cez net a celkom bola sranda . tak teraz sa dost zacinam tesit ,ked si to vseci rozdame v drifte alebo tak tesim moc
.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
lukkAas Medium Expert

|
Zaslal: 30 Mar 2008, 16:15 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
Arkadove to moze byt, ale hlavne nech je zabava a dobra optimalizacia
A pri serii TRD bola vzdy moznost, ci chces arkadovejsiu alebo realnejsiu fyziku, cize videa mozno tocili v arcade mode  |
optimalizacie sa nebojim praveze nech je na tom co naj grafika moja PS3 to utiahne
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|