|
|
|
| Autor |
Správa |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3410 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2007, 0:37 Predmet: =Radiohead= |
|
|
Tak som pohľadal a rozhodol sa, že aj táto skupina by mala mať na hojko.com svoje miesto
Takže - čo vravíte na tvorbu tejto kapely, ktoré songy sú vaše najobľúbenejšie, ktorý album, máte nejaké špeciálne chvíle kedy si poviete: "teraz si pustím Radiohead" a tak podobne
Ja osobne ich počúvam veľmi veľmi často a dokážu ma skvele upokojiť. Osobne od nich mám najradšej - Like spinning plates, We suck young blood, I Will, Pyramid song, Nude, Reckorner, Creep, Street spirit a iné.
Tak sa vyjadrite  |
|
| Návrat hore |
|
 |
awtt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.11.2006 Príspevky: 270 Bydlisko: efrafa Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2007, 1:37 Predmet: |
|
|
| no street spirit je ina pecka..ja mam rad there there |
|
| Návrat hore |
|
 |
samploom Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2007 Príspevky: 324 Bydlisko: BA, MT Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2007, 3:52 Predmet: |
|
|
| Album "OK Computer" som pocuval rad cely, z ostatneho tak 70% bolo fajn. Tie "umieraciky", emocie stylu Exit music.., "Amnesiac" vacsina alba, tak tie su svojim ucinkom vaznym konkurentom new ambientu. To som vnimal tazko, dost magicke, ale s velkou poklonou. Ved Radiohead su predsa vynimocne ostry feeling. Niektore plne energie a melodickej expanzie, niektore nebezpecne blizko deliria, no pritom celkovo je s toho pocit dusevneho relaxu... Uz ho nepocuvam nejaky cas (4-6 rokov), ale to preto ze som v inej etape, uzil som si ich viac nez dost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1396
Zaslal: 06 Dec 2007, 13:52 Predmet: |
|
|
zvlastne ze tu taka tema nebola skor.
neviem ako sa vyjadrit. jedna z najsamviacnaj kapiel na svete.
//obrázky pridávajte do príloh |
|
| Návrat hore |
|
 |
violator Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2005 Príspevky: 530 Bydlisko: violatorovo-sranda víťazí Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2007, 16:23 Predmet: |
|
|
Creep je dobra, to hej, najma ta brutalna gitara  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Alofok Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.07.2007 Príspevky: 646 Bydlisko: Vo flaške Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2007, 17:14 Predmet: |
|
|
Registujem ich ale nepočúvam. Možno že sú dobrá kapela ale ja ich nejak nepočúvam, nemám na také pesničky chuť ale občas v tom mojom mp3 pustím pesničku No surprises takže v pohode  |
|
| Návrat hore |
|
 |
undercontrol Amateur

Stav:  Založený: 16.10.2006 Príspevky: 12 Bydlisko: neznáme Karma: 
|
Zaslal: 06 Dec 2007, 21:18 Predmet: |
|
|
| Tak myslím, že táto skupina má inú ale velmi dobrú hudbu. Síce už ju nepočúvam tak moc ako kedysi, ale medzi moje najoblúbenejšie pesničky patrili Karma Police, Street Spirit a Just. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cron Amateur

Stav:  Založený: 29.11.2007 Príspevky: 10
Zaslal: 07 Dec 2007, 10:30 Predmet: |
|
|
| asi moje nejoblibenejsi album je OK Computer. Stahli jste si z jejich webu In Rainbow? Co na to rikate? |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3410 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 08 Dec 2007, 10:52 Predmet: |
|
|
| Cron napísal: |
| asi moje nejoblibenejsi album je OK Computer. Stahli jste si z jejich webu In Rainbow? Co na to rikate? |
Mocný album. Páči sa mi, že začínajú tvoriť viac mimo tradičných spôsobov, využívajú elektronické samplery, na druhej strane v poslednej pesničke Videotape je ukázaný aj krásny klavír / Thom Yorke. Moje obľúbené z neho sú: Nude, Reckorner, All I need, Videotape...
Vypočuť sa určite oplatí, nedáte za to nič  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cron Amateur

Stav:  Založený: 29.11.2007 Príspevky: 10
Zaslal: 09 Dec 2007, 12:14 Predmet: |
|
|
| jin napísal: |
Mocný album. Páči sa mi, že začínajú tvoriť viac mimo tradičných spôsobov, využívajú elektronické samplery, na druhej strane v poslednej pesničke Videotape je ukázaný aj krásny klavír / Thom Yorke. Moje obľúbené z neho sú: Nude, Reckorner, All I need, Videotape...
Vypočuť sa určite oplatí, nedáte za to nič  |
Tak moje oblibeny jsou All I need, Faust Arp a Jigsaw Falling Into Place Videl jsi klip na Jigsaw Falling Into Place? Nevim proc, ale prijde mi skvely  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nevieme Light Expert

Stav:  Založený: 30.09.2007 Príspevky: 63
Zaslal: 09 Dec 2007, 12:22 Predmet: |
|
|
z noveho albumu jednoznacne All I Need, mam to ako budik, prijemne sa pri tom vstava  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RetroTuniak Novice

Stav:  Založený: 02.04.2006 Príspevky: 5
Zaslal: 01 Jan 2008, 23:09 Predmet: |
|
|
| milujem ich,pocuvam radiohead jak v smutku ,tak i vo veselosti...krasa jednoducho... |
|
| Návrat hore |
|
 |
LSDr.J.Behm Light Expert

Stav:  Založený: 20.11.2007 Príspevky: 52 Bydlisko: Karma police, arrest him! Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2008, 14:26 Predmet: |
|
|
| počúvam ich stále...najlepšie sú asi prvé 3-4 albumy, nemám nejakú obľúbenú pesničku...ale možno Just, My Iron Lung, Creep, Everything in its right place, Idioteque, Paranoid Android...hm, nebudem radšej vymenúvať všetko,bolo by toho veľa...a na poslednom sa mi páči Videotape |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1692 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2008, 14:57 Predmet: |
|
|
sice som na hiphop, ale poznam jednu ich pesnicku z tony hawka
ace of spaces
celkom sa to tam hodilo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frankie Light Star

Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 261
Zaslal: 02 Jan 2008, 15:05 Predmet: |
|
|
| Tomasko napísal: |
sice som na hiphop, ale poznam jednu ich pesnicku z tony hawka
ace of spaces
celkom sa to tam hodilo |
to bude skor motorhead  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|