Vesper napísal: takemu cloveku ako ty sa mozem akurat tak zasmiat ja som nic neurobil alebo sa o nic nesnazim? ak ten chlapec hra aspon na jednom nastroji tak v tom pripade hram na 4x viac nastrojov, snazim sa tvorit hudbu, ale HUDBU a nie rap! ja si priznavam svoje chyby a snazim sa vo vsetkom (tvorba, technika) zlepsovat... JA som zvedavY ci TY nieco robis ty blbec
tak sa smej mam ta v ..si napisal do tejto temy uz asi 3-4 jak je ten rap na hovno ta to bavi este ano ano kazdy moze mat svoj nazor len staci raz nepisat ale ty ne na kazdy 2 prispevok niekoho tu napises ze je to na hovno iba asi tak...a na toto nereaguj ja s tebou hadat nechcem
boze ved ale ja sa tu nemienim hadat s rapermi co poznaju jeden styl ktory je pre nich svaty, nepoznaju nic ine vratane pravopisu... a este jedna vec: nemam rad rap to je tu asi kazdemu jasne ale aj tak viem posudit kedy je rap dobry a kedy nie, no a toto rozhodne dobry rap nie je...
hauk
Fenry14 napísal:Ty si urcite velky raper ked ich si vobec nevidel.Tak nehovor pi...Lebo raperi su najviac ozraty vsade
a co myslis ze raperi sa naschval ozieraju lebo je to ich nejaka zivotna filozofia? Netaraj chu****, co si napisal je uplna hovadina. Ci je to rapper, metalista, santa claus kazdy s nich sa opija bez rozdielu na to aky styl uznava...