|
| Autor |
Správa |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7815 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 03 Sep 2006, 22:01 Predmet: RAPGET |
|
|
od predvcera mi cez tento program prestalo tahat megauploady... neni som jediny... newiete preco to uz prestalo fungovat??... btw rapidshare ide  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2836 Bydlisko: anywhere in galaxy... Karma: 
|
Zaslal: 03 Sep 2006, 22:03 Predmet: Re: RAPGET |
|
|
| Šu-Do napísal: |
od predvcera mi cez tento program prestalo tahat megauploady... neni som jediny... newiete preco to uz prestalo fungovat??... btw rapidshare ide  |
co ti presnejšie robi ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 03 Sep 2006, 22:10 Predmet: Re: RAPGET |
|
|
| Lord_3D napísal: |
| co ti presnejšie robi ? |
presnejsie mi robi to ze nic vypisuje chyby... stale dokola.. predtym siel normalne no bohuzial teraz nejde skusal som vela megauploadov |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2386 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 03 Sep 2006, 22:35 Predmet: |
|
|
aj mne to robi to iste ! a vies co ti odporucim toto !
:http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=21327
a nezabudni tomu panovi podakovat
ked nevies funguje to na tom principe ze ti to vygeneruje priami link supnes to do flasgetu (alebo do tvojo prehliadaca a ides ) a mozes tahat aj 2 rary naraz.. neviem si to vynachvalit..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

|
Zaslal: 04 Sep 2006, 1:29 Predmet: |
|
|
| R1k1nko napísal: |
aj mne to robi to iste ! a vies co ti odporucim toto !
:http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=21327
a nezabudni tomu panovi podakovat
ked nevies funguje to na tom principe ze ti to vygeneruje priami link supnes to do flasgetu (alebo do tvojo prehliadaca a ides ) a mozes tahat aj 2 rary naraz.. neviem si to vynachvalit..  |
no ok diki... ale neham to tak... asi.. ja som len xcel vediet ci sa to pokazil len mne alebo co to.. no a newiete preco to prestalo fungovat ??
EDIT: no tak som si to teda stiahol a je to ok.. samozrejme som mu podakoval... a dakujem aj tebe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SSPPYY Medium Star

Stav:  Založený: 28.05.2006 Príspevky: 330
Zaslal: 04 Sep 2006, 8:04 Predmet: |
|
|
Treba castejsie aj na tie stranky ako je rapdishare a megaupload zavitat. Potom si aj clovek vsimne ze vyvojari na tych strankach stale pracuju, ci uz za ucelom zlepsit pracu so strankou alebo znemoznit pouzivanie takychto programov na download a upload.
A to vsetko moze vplivat na funkcnost programov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2042 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 04 Sep 2006, 13:48 Predmet: |
|
|
| Šu-Do napísal: |
no ok diki... ale neham to tak... asi.. ja som len xcel vediet ci sa to pokazil len mne alebo co to.. no a newiete preco to prestalo fungovat ??  |
Mne to prestalo ísť asi pred týždňom (musel som otrok ťahať v noci ). |
|
| Návrat hore |
|
 |
trion Star

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 525
Zaslal: 05 Sep 2006, 10:12 Predmet: |
|
|
ja som uz tiez zacal pouzivat ten grabber na megaupload. Tiez musim nieco splasit na rapidshare, lebo RapGet uz tiez nejak zacina strajkovat, ale zatial ide.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SSPPYY Medium Star

Stav:  Založený: 28.05.2006 Príspevky: 330
Zaslal: 05 Sep 2006, 15:23 Predmet: |
|
|
| Na rapidshare asi nieje nic ine co by automaticky tahalo. Ako hovori moj kamos treba stagnovat rapidshare. Keby tam fatalna vecsina prestala uploadovat a aj downloadovat tak by to aj mozno malo pozitivne vysledky pre nas. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2597 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 15:26 Predmet: |
|
|
| SSPPYY napísal: |
| Na rapidshare asi nieje nic ine co by automaticky tahalo. Ako hovori moj kamos treba stagnovat rapidshare. Keby tam fatalna vecsina prestala uploadovat a aj downloadovat tak by to aj mozno malo pozitivne vysledky pre nas. |
nezabudaj ze pre niekoho nie je tych 79euro za rok vela takze pochybujem ze by male staty ako my, teda hlavne surferi nejako mohli prispiet k tomu aby sa tam neuploadovalo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flipperr Light Expert

Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 57 Bydlisko: Pre Show Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 15:27 Predmet: |
|
|
no ako komu mne rapget na rapidshare nefunguje...
je to koli tym pismenam s ktorymi si nevie rady... |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2106
Zaslal: 05 Sep 2006, 15:42 Predmet: |
|
|
nejkde to uz dlhsie... BTW nejde ani share.aam cez to ani mooload.com
co som skusil siel iba rapidshare (sendspace sa mi zda tiez)
treba cakat na novu verziu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|