Použivaš na pripojenie proxy server?
rapidshare - download manager
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
potrebujem poradit, mam account na rapidshare.com a a skusal som stahovat cez flashget, nastavil som login a heslo a islo mi normalne tahat...potom som nahadzal dalsie linky a ked na ne prisla rada tak ich to stiahlo hned ale mali vsetky velkost okolo 6 kB...neviem co s tym prihlaseny som a neviem ci este treba este nieco nadstavit, tak ak niekto viete v com to moze byt tak pliz poradte...nechcem zrovna nahadzovat linky pojednom 
Pri každom jednom RS súbore treba nastaviť login/heslo.. tj. keď Ti vybehne to okno, že čo máš kde sťahovať a kedy, tak tam zadaj login a heslo pre RS.. a daj tieto nastavenia uložiť ako defaultné, aby si ich nemusel stále vypisovať (to tlačítko by malo byť niekde na spodku)..
Pokiaľ toto je v poriadku, tak ešte ma napadá, či dané archívy už nie sú zmazané z RS.. to si over napr. cez browser alebo cez link checker na stránke RS.
Pokiaľ toto je v poriadku, tak ešte ma napadá, či dané archívy už nie sú zmazané z RS.. to si over napr. cez browser alebo cez link checker na stránke RS.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
skus rapidshare managerromerot napísal:PRESNE tam kde sa ja nachadzam su len oni a este jeden poskytovatel netu ... viac nic ine tak mozu robit co chcuuu![]()
BRM: na to ze mam viac stranok otvorenych sa to nevztahuje to by uz bolo trocha prehnane ja nechapem ich politiku ako to maju spravene ale jednoducho FlashGet a RapGet nemozem pouzivat a uz blokli aj uTorrent
-
lobobo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
jamam takyto problem. ked som si kupil ucet ba rapid tak som uplne v pohode tahal cez rapget... bol som s nim nadmieru spokojny... no ako nahle som zmenil meno a heslo na ucte tak mi to cez rapget nejde.... stael dookola mi odpocitvaa.. tahal som aj ine verzie programu skusal aj na incyh pc aj taka nic.. stale to nejde... neviete mi poradit co s tym? teraz pouzivam rapidshare manager ale nie som snim spokojny.. robi voloviny... znicoh nic naskoci ze je stratene internetove pripojenie alebo prestan estahovat a nejde.. dakujem za radu
-
satelitik11
Medium Professional
Presne tak ako píše mishec.
Prihlásiš sa na Rapidshare do svojho účtu a v položke Premium zone - Settings Configuration musíš zaškrtnúť položku : Direct downloads, requested files are saved without redirection via RapidShare.
Na spodku je tlačítko Save , ktorým toto nastavenie uložíš. Vo FlashGet 1.9.0.1012 to potom sťahuje v poriadku v iných nemám odskúšané.
Prihlásiš sa na Rapidshare do svojho účtu a v položke Premium zone - Settings Configuration musíš zaškrtnúť položku : Direct downloads, requested files are saved without redirection via RapidShare.
Na spodku je tlačítko Save , ktorým toto nastavenie uložíš. Vo FlashGet 1.9.0.1012 to potom sťahuje v poriadku v iných nemám odskúšané.
-
Mortensen22
Novice
- Kontaktovať používateľa:
skús tento RapidShare Manager,aj ja ho používam a som celkom spokojný,až nato že strašne spomaluje PC,ale čo už->slavo<- napísal:Poradte mi iny dovnload manager na RAPIDSHARE ako rapget .
akonahle si dam do rapget heslo z rapidshare tak mi zamrzne program a jedine restart . a ete hodi hlasku neodesilat .
hladam nejaky jednoduchy download manager ktory by sa dal aj importovat do opery ,ale nemusi. dik za tipy.