->slavo<- napísal:Poradte mi iny dovnload manager na RAPIDSHARE ako rapget .
akonahle si dam do rapget heslo z rapidshare tak mi zamrzne program a jedine restart . a ete hodi hlasku neodesilat .
hladam nejaky jednoduchy download manager ktory by sa dal aj importovat do opery ,ale nemusi. dik za tipy.
skús tento RapidShare Manager,aj ja ho používam a som celkom spokojný,až nato že strašne spomaluje PC,ale čo už
neviete niekto preco ked stahujem cez rapget tak ked vlozim link tak mi napise spatny odkaz a nic nestahuje. a pritom mam v programe svoje heslo . a link je funkcny.
Ja zas použivam tento CryptLoad_1.1.4 . Je dosť dobrý len ako keby mi obmedzoval rychlosť sťahovania : jeho vyhoda je ,že rozoznava captcha a stale sa aktivizuje a je tam dosť docela vyber serverov na uloženie hesiel .
nazdar mam problem s rapgetom neviem to dat dokopy jednoducho vzdy ked vlozim linky a spustim stahovanie tak stale pise ze caka...mam premium rapid, direct povoleny, login a pass v rapgete vlozeny...neviete kde moze byt problem? vopred dakujem za rady
jurdzi napísal:nazdar mam problem s rapgetom neviem to dat dokopy jednoducho vzdy ked vlozim linky a spustim stahovanie tak stale pise ze caka...mam premium rapid, direct povoleny, login a pass v rapgete vlozeny...neviete kde moze byt problem? vopred dakujem za rady
Bola taka vec, ze jedna z verzii rapgetu bola vadna a bola vydana, bolo to len chvilku vonku no mozno mas prave tu. Dalej to moze byt tym, ze nemas na tom disku miesto .. kde chces stahovat. Ine veci ma uz nenapadaju ak mas nasataveny DD a login mas cislo a nie alias a heslo mas tiez dobre tak by to vsetko mal frcat teda ak tam nehadzes stare .de odkazy Cuuuuz ++
Juicy napísal:Existuje nejaky downloader do ktoreho ked nahadzem linky tak mi to automaticky bude tahat jeden link za druhym hned ako to bude mozne? Nemam premium
jDownloader vie sťahovať aj cez free konto. Problém ale je, keď nemáš verejnú IP adresu a niekto iný s tou istou IP sťahuje z RS.
No neviem. Mne to ide aj z rapidu pomaly. Teda FF ukaze ze 14 minut, ale ani zdaleka to tak dlho netaha a taha mi to skutocne tych 40min. ako ukazuje XmD. Tak neviem.
FreeRapid Downloader
je to v Jave, takže ju to vyžaduje, vďaka tomu to je multiplatformové, bez potreby inštalácie, na iné pomery fakt jednoduchá obsluha (vkladanie linkov s relatívne inteligentmým rozoznávaním), vysoká funkčnosť, lokalizácia... niekomu môže vadiť, že to je v jave, no http://wordrider.net/freerapid/
Skusal som ten rapidsharing ale spusta za tak 5 min a vobec to s nim nejde. A teraz asi 2 dni mi nefunguje ani rapget vyhodi mi vzdy ze link sa neda stiahnut pritom je funkcny a mam premium a jednoducho vyhodi cely rapget chybu a vypne sa sam kvoly chybe.
mirobx napísal:Mam problem s Rapgetom. Pred tyzdnom som mohol stahovat skoro neobmedzene a teraz len asi 2 giga denne.. Co s tym moze byt. Mam aj premium ucet.
to preto, ze necitas najnovsie informacie napr na stranach cvkanito.sk