a existuju uz aj rozne zdielane ucty (rapidspool.cz)
a keby si si chcel sam a zadarmo spravit ucet, tak zacni zalozenim collector´s accountu. tam uploaduj a ked budu mat tvoje subory vela stiahnuti budes za to dostavat collector body. a ked ich zozbieras 10 000 budes si moct vytvorit 1-mesacne rapidshare konto.
(mimochodom aj ja to takto robim.. auz mam nieco okolo 9200 bodov. cize onedlho bude account )
turtlak69 napísal:zle myslis pre registrovanych s acc je rychlost vzdy plna a pre neregistrovanych je taka, aka zostane. kapacita linky tiez nie je nafukovacia a rychlost sa ubera na ukor neregistrovanych (logicky). ale pravdepodobnost, ze naraz bude tahat nespocetne mnozstvo ludi s acc na full rychlost je naozaj miziva, takze rapid ide prakticky full stale a kazdemu
No mne to uz z rs slo aj 20kb/s bez premium.S premium samozrejme full
aj mne, ale vnimka potvrdzuje pravidlo. posledne dni co taham bez acc, tak pod 800kB/s to neslo. bezna rychlost je 1MB/s cize plne vyuzitie linky. samozrejme, ze obcas sa podari aj nizsia rychlost. ale vacsinou ide na full stale btw pre mna je full 10Mb/s, takze relativny opjem. ked ma niekto dial-up napriklad, tak mu ide plnou rychlostou stale
KUP SI ACC A MAS pokoj ja som tiez dlho nemal acc a filmy a pod veci stahoval s tazkostami a teraz jedna radost staci ked sa traja kamarati zlozite date si po 100sk mesacne alebo 200 sk za 3 mesiace a mas svaty pokoj
Fortune napísal:ja len chcem povedat ze RS to uz prehana s Captcha, to uz je problem pomaly aj pre cloveka rozlustit co tam je, sakra
Bud rad, ze takato sluzba vobec existuje. A tou zlozitostou chcu pravdepodobne nalakat dalsich ludi na kupu premium uctov, co je normalne. Nikde nemaju povinnost poskytovat tuto sluzbu zadarmo.