erik_tt: MX518 nie je od Microsoftu, ale je od firmy Logitech
davo2006: Otrasna mys, mal som moznost s nou robit a je to skutocny otras. Myslim, ze budes dost lutovat. Mal si sa radsej poradit alebo pohladat na internete nazory uzivatelov.
erik_tt: Ako sa tak mozes pomylit, ved Logitech je Logitech a este to mas aj doma pod rukou
davo2006: fakt tema o niecom, poradna je poradna... nabuduce ani nezakladaj temu... nema to zmysel, ked ti ani poradit nemozeme, no ale vlastne tak vyzera aj ta tvoja kupa...
ST1 napísal:mam tu istu a uz je na reklamacke cez 2 mesiace kvoli tlacitku ze sa po 4 mesiacoch nie vyklikalo ale blblo...
Omfg milujem tychto ludi co nechapu ze na reklamacii mozu mat cokolvek maximalne mesiac a potom im musia bud dat novy kus alebo vratit peniaze. Sa zobud.
Gangy napísal:Omfg milujem tychto ludi co nechapu ze na reklamacii mozu mat cokolvek maximalne mesiac a potom im musia bud dat novy kus alebo vratit peniaze. Sa zobud.
ale nemusia ja som reklamoval jeden zdroj cakal som 6tyzdnov a nic nastval som sa poslal som im ten jeden mail a az potom mi poslali peniaze...
erik_tt napísal:ale nemusia ja som reklamoval jeden zdroj cakal som 6tyzdnov a nic nastval som sa poslal som im ten jeden mail a az potom mi poslali peniaze...
Vybavenie reklamácie však nesmie trvať dlhšie ako 30 dní.
Neviem co v tomto pripade riesis a nechavas sa natahovat. Proste im napis, ze podla zakona uz doba vyprsala a chces novy vyrobok alebo vratenie penazi. Mas na to pravo a ked nie, tak sa obrat na Slovensku obchodnu inspekciu, ci mailom, postou alebo telefonicky.