|
|
|
| Autor |
Správa |
Shakal Light Expert

Stav:  Založený: 31.01.2006 Príspevky: 64
Zaslal: 03 Mar 2008, 11:15 Predmet: ReadyBoost, Windows Vista a USB kluce |
|
|
Taaaaaakze.
Nejdem rozprplavat o com je ReadyBoost vo Windows Viste.
Je to akesi rozsirenie pamate pocitaca za pomoci USB klucu s tym ale ze sa to nevyuziva ako doplnok k RAM. Uskladnuju sa tam niektore data ktore by sa inak swapovali na disk.
Kecy o tom, ze taketo USB riesenie nemoze byt rychlejsie ako swapovanie na disk si nechajte pre ine topicy.
Mna zaujima, ci ReadyBoost niekto skusal s USB klucom, ktory tuto technologiu podporuje a aka je podla vas zivotnost takehoto USB kluca, ktory je neustale pod palbou r/w operacii... ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mycreed Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2008 Príspevky: 82
Zaslal: 17 Mar 2008, 17:34 Predmet: |
|
|
| no ja som to skusal ale nejake vyditelne vylespsenie som nevidel...a zivotnost takeho USB by som asi velku nedaval |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 1754 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2008, 19:58 Predmet: |
|
|
ech, nieco ako Expertiada sa na hojku neplanuje spustit? Par adeptov by som uz nasiel
ad "nejdem rozpisovat co je readyboost" ... stalo sa
K tomu efektivnemu vyuzivaniu ReadyBoost. Pri beznom pouzivani na PC s aspon 2GB RAM nema readyboost ziaden zmysel, ak teda nevyuzivas aplikacie ktore vedia vyuzivat a aktivnejsie pracovat s vacsim mnozstvom RAM. Teda ma ReadyBoost najma zmysel v pripade PC s 1GB RAM (nedajboze este menej).
Co sa vydrze tyka - je to chip, nie moc odlisny od tych co sa pouziva aj v SSD diskoch, a dal by sa ciastocne prirovnat aj k cipom pouzivanych u RAM (aj ked tam sa to v pamati po strate napatia neuchova). Naozaj nevidim dovod, preco by sa taky chip mal nejakym sposobom opotrebovat nedajboze znicit, takze z tohto by som si tazku hlavu nerobil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|