Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

ReadyBoost, Windows Vista a USB kluce
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC)  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Shakal
Light Expert
Light Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 31.01.2006

PríspevokZaslal: 03 Mar 2008, 11:15    Predmet: ReadyBoost, Windows Vista a USB kluce Odpovedať s citátom  

Taaaaaakze.
Nejdem rozprplavat o com je ReadyBoost vo Windows Viste.

Je to akesi rozsirenie pamate pocitaca za pomoci USB klucu s tym ale ze sa to nevyuziva ako doplnok k RAM. Uskladnuju sa tam niektore data ktore by sa inak swapovali na disk.

Kecy o tom, ze taketo USB riesenie nemoze byt rychlejsie ako swapovanie na disk si nechajte pre ine topicy.

Mna zaujima, ci ReadyBoost niekto skusal s USB klucom, ktory tuto technologiu podporuje a aka je podla vas zivotnost takehoto USB kluca, ktory je neustale pod palbou r/w operacii... ?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
mycreed
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 12.03.2008

PríspevokZaslal: 17 Mar 2008, 17:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja som to skusal ale nejake vyditelne vylespsenie som nevidel...a zivotnost takeho USB by som asi velku nedaval
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
KoCi
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 19.01.2006

PríspevokZaslal: 17 Mar 2008, 19:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

ech, nieco ako Expertiada sa na hojku neplanuje spustit? Par adeptov by som uz nasiel Very Happy

ad "nejdem rozpisovat co je readyboost" ... stalo sa Very Happy

K tomu efektivnemu vyuzivaniu ReadyBoost. Pri beznom pouzivani na PC s aspon 2GB RAM nema readyboost ziaden zmysel, ak teda nevyuzivas aplikacie ktore vedia vyuzivat a aktivnejsie pracovat s vacsim mnozstvom RAM. Teda ma ReadyBoost najma zmysel v pripade PC s 1GB RAM (nedajboze este menej).

Co sa vydrze tyka - je to chip, nie moc odlisny od tych co sa pouziva aj v SSD diskoch, a dal by sa ciastocne prirovnat aj k cipom pouzivanych u RAM (aj ked tam sa to v pamati po strate napatia neuchova). Naozaj nevidim dovod, preco by sa taky chip mal nejakym sposobom opotrebovat nedajboze znicit, takze z tohto by som si tazku hlavu nerobil.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Ostatné (PC)
Strana 1 z 1

Prejdi na: