Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

red alert 2 yuris revenge - pomoc
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hry  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Ondrejko
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 16.06.2005

PríspevokZaslal: 12 Sep 2006, 12:41    Predmet: red alert 2 yuris revenge - pomoc Odpovedať s citátom  

som v 6. misii za amikov, znicil som yuriho zakladnu a furt neni konec.
viete mi poradit co treba este urobit?
thx za odpoved
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Stopa
Light Professional
Light Professional

Založený: 22.02.2005

PríspevokZaslal: 12 Sep 2006, 13:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

vacsinou ked mas za ukol znicit nepriatela tak sa nejaka mala jednotka ukryje niekde do rohu resp do tvojej zakladne (mne sa raz chronominer ukryl za barracks, hladal som ho 10 minut po celej mapke) (ak v tejto misii mas ine zadanie tak potom neviem)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Runes
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 12 Sep 2006, 13:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

jj hladaj hlavne minery sa skrivaju lahko prejdu cez obranu bo maju velky defens prinajhorsom popredavaj vsetko okrem hlavnej budovi a hadam ho tma najdes Smile ktora je to misisa popis ???
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Ondrejko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 12 Sep 2006, 14:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Runes napísal:
jj hladaj hlavne minery sa skrivaju lahko prejdu cez obranu bo maju velky defens prinajhorsom popredavaj vsetko okrem hlavnej budovi a hadam ho tma najdes Smile ktora je to misisa popis ???

skusal som aj vsetky svoje budovy predat a furt nic.
je to 6. misia za amikov (myslim ze je posledna) a ma 2 ulohy:

1. ochranit budovu parlamentu pred znicenim
2. znicit yuriho zakladnu
Návrat hore
Runes
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 12 Sep 2006, 16:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

popis tu misiu presnejsie ja si to uz nepamatam tusim za rusov to koncilo tak ze boli 2psychick majaky ktore ovaldaly jednu rusklu a jednu americku zakladnu ale ten americky konec nepamatam,,, neni tam voda ???? lebo ak je tak prefrc aj cez vodu ci tam niesu dake ponorky kukni ci dade niesu ing pasiven postaveny nato mas najlepsie poslat psov po mape len tak namatkovo oni ked daco stretnu rozkusu... ked znicis tu hlavnu budovu co vypise bo ak je to koniec tak nic ale ak mas daco na mape co zije tak ti vypise znic nepriatelske jednotky co prezili abo tak daco
Návrat hore
Ondrejko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 12 Sep 2006, 18:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Runes napísal:
popis tu misiu presnejsie ja si to uz nepamatam tusim za rusov to koncilo tak ze boli 2psychick majaky ktore ovaldaly jednu rusklu a jednu americku zakladnu ale ten americky konec nepamatam,,, neni tam voda ???? lebo ak je tak prefrc aj cez vodu ci tam niesu dake ponorky kukni ci dade niesu ing pasiven postaveny nato mas najlepsie poslat psov po mape len tak namatkovo oni ked daco stretnu rozkusu... ked znicis tu hlavnu budovu co vypise bo ak je to koniec tak nic ale ak mas daco na mape co zije tak ti vypise znic nepriatelske jednotky co prezili abo tak daco

skusal som aj skontrolovat vodu ponorkami a lodami aj robotmi (je to v londyne cize rieka temža).
skusim este tych psov.
Návrat hore
Runes
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 12 Sep 2006, 23:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

jaaaj to je ten level kde si mal branit to rokovanie ??? proste mal si daky cas kym dorazia juriho jednotky dovtedy si sa opevnil a odrazil utoky potom sa odkryla dalsia cast mapy a ty si mal znicit yuriho zakladnu.
no tak ocekuj ci nezostalo ponom nic ked fakt nic neostalo tak skus hrat znova inak nefim btw aky mas cca cas ??? a skus este dade pohladat daku aktualizaciu mozno ze tam mas dakeho buga :-/
Návrat hore
Ondrejko
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 13 Sep 2006, 21:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

skusal som to hrat odznova, nepriatelsky utok som odrazil (1. krok som uspesne skoncil). potom mi napisalo krok 2 ... znicenie yuriho zakladne

pouzil som inu taktiku a nicil som pomocou lietadlovych lodi jeho zakladnu, ked uz bola skoro znicena, vsetky budovy sa prepadli pod zem a vysetky zvysne jednotky sa pustili na moju zakladnu kde som ich znicil.
uz fakt nevim co mam robit. POMOC Sad

na internete som nenasiel ani jeden navod kde su popisane konkretne misie.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hry
Strana 1 z 1

Prejdi na: