|
| Autor |
Správa |
1Darkstanley1 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.12.2007 Príspevky: 15
Zaslal: 13 Apr 2008, 22:52 Predmet: Registracia na Rapidshare |
|
|
Chcem sa opytat kde sa da zaregistrovat na stranke rapidu. nemam premium konto a pocul som ze ked budem vela uploadovat a ludia to budu tahat tak ja budem ziskavat body. ale tiez body sa mi musia niekde zapisovat nie? Cize je potrebna registracia?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3157 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 22:54 Predmet: |
|
|
| no, chod na www.rapidshare.com a upni nieco male, potom sa ta opyta, ci sa chces registrovat do collectors zone a das ano... aspon sa mi zda, sorry, ak som napisal zle.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6403
Zaslal: 13 Apr 2008, 22:55 Predmet: |
|
|
https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/collectorszone.cgi
| Citácia: |
You don't have a Collector's Account yet? Just upload a regular file via our homepage.
After the upload you will be asked automatically if you want to have a free Collector's Account. |
V podstate ako písal 2Pacaveli..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
1Darkstanley1 Amateur

Zaslal: 14 Apr 2008, 15:46 Predmet: |
|
|
| 2Pacaveli napísal: |
| no, chod na www.rapidshare.com a upni nieco male, potom sa ta opyta, ci sa chces registrovat do collectors zone a das ano... aspon sa mi zda, sorry, ak som napisal zle. |
no ja som upol ale pytalo odomna len dajake meno a pod tym boli 3 e-maili. no ja som tam zadal ale nic sa nedialo.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
1Darkstanley1 Amateur

Zaslal: 14 Apr 2008, 15:47 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/collectorszone.cgi
| Citácia: |
You don't have a Collector's Account yet? Just upload a regular file via our homepage.
After the upload you will be asked automatically if you want to have a free Collector's Account. |
V podstate ako písal 2Pacaveli..  |
tam kde pisalo name a password ja som tam zadal a potom mi naskocilo An error has occured: Account not found.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1726 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2008, 18:04 Predmet: |
|
|
chlapce vies po anglicky?
tam ti pise ze upni nejaky subor a potom sa ta opyta ci chces zalozit zberatelsky ucet
|
|
| Návrat hore |
|
 |
blazer Medium Professional

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 1088 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2008, 18:13 Predmet: |
|
|
Mimochom dufam, ze ti je jasne ze za acc na rapide sa plati
|
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2398 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 14 Apr 2008, 18:26 Predmet: |
|
|
| 1Darkstanley1 napísal: |
tam kde pisalo name a password ja som tam zadal a potom mi naskocilo An error has occured: Account not found.  |
to vies, ono to byva zvykom, ze ked sa chce niekto prihlasit na neexistujuci ucet, tak len tazko sa da najst. skus si este raz precitat diskusiu a tie posty, kde ti radia, aby si uploadol nejaky subor a potom sa REGISTROVAL nie prihlasil
|
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
1Darkstanley1 Amateur

Zaslal: 14 Apr 2008, 20:01 Predmet: |
|
|
| pershing napísal: |
chlapce vies po anglicky?
tam ti pise ze upni nejaky subor a potom sa ta opyta ci chces zalozit zberatelsky ucet  |
tak hej viem po anglicky ale zas az nie tak dobre ale diky
Dakujem vam uz som na to prisiel ako to funguje
|
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3157 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 15 Apr 2008, 12:42 Predmet: |
|
|
| blazer napísal: |
Mimochom dufam, ze ti je jasne ze za acc na rapide sa plati  |
no ved bud sa plati, vyhra, alebo za body ho dostane, ne?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|