ppt napísal:Sakra, skusal som to aj ja a tiez mi to nejde. Rad by som vedel, kde je chyba...
zlyhal ľudský faktor. Treba si pozreť, že ak nie je nastavený deň, mesiac alebo rok, tak sa predáva hodnota 0. Preto v podmienke kde si dal či nie je nastavená táto hodnota ti ju preskočilo, lebo ona je nastavená (ale na nulu). To som spravil kôli tomu filtrovaniu v js. Spravte to takto,a pôjde vám to:
Kód: Vybrať všetko
<?php
if ((!isset($_POST["faktura"])) || (!isset($_POST["meno"])) || (!isset($_POST["mail"])) ||
(!isset($_POST["tovar"])) || ($_POST["Den"]=="0") || ($_POST["mesiac"]=="0") ||
($_POST["rok"]=="0") || (!isset($_POST["porucha"]))){
echo "Nevyplnil si niektory udaj!";}
else {
$faktura=$_POST["faktura"];
$meno=$_POST["meno"];
$mail=$_POST["mail"];
$tovar=$_POST["tovar"];
$den=$_POST["Den"];
$mesiac=$_POST["mesiac"];
$rok=$_POST["rok"];
$porucha=$_POST["porucha"];
$datum=$den.". ".$mesiac." ".$rok;
$text="REKLAMÁCIA TOVARU \n \nČíslo faktúry:".$faktura.",\n tovar: ".$tovar."\n den podania:
".$datum."\n meno: ".$meno."\n mail: ".$mail.",\n popis poruchy: ".$porucha;
$odosli= mail("[email protected]", "reklamacia tovaru", $text, "From: ".$mail);
if($odosli)
echo "Požiadavka úspešne odoslaná";
else
echo "Požiadavku sa nepodarilo odoslať";
}
?>
a ešte si tam mal chybu, že si ich najprv chcel načítavať až potom si overoval či vôbec sú hodnoty predávané. A
vajda: daj tam aj ten js, aj toto overovanie v php. Pretože to js čo som ti spravil určite ide (skúšal som) a to že ty máš vypnuté javascripty neznamená že ich má vypnuté každý. Tam mu hneď aj napíše čo nemá vyplnené, preto je lepšie. Dá sa to spraviť aj v php že bude konkrétne písať ktorú hodnotu nevyplnil, ale to sa mi už nechce. Možno inokedy.