REPARATY + 3x ZAPIS NA POLICII prosim pomoc

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

Martin44: Tu vôbec nejde o súdy ani o políciu. Oni už aj zabudli, že niečo také tu bolo. Ide čisto o vnútornú záležitosť školy. Pokiaľ viem, u nás na škole je povolene na prechod do ďalšieho ročnika robiť reparat z max. 2 predmetov. Inak študent opakuje ročník.
Da rozum, že pri študentovi s problemovym prospechom sa bude prihliadať aj na jeho správanie.
A keď sa raz niekto neučí a ešte sa ani do kože nevprace, tak je dosť realne, že si riaditel(ka) sadne s rodičmi a dohodne sa s nimi na "dobrovolnom" prechode študenta na inu školu.

Dieg0:3x blokova pokuta nie je zápis v registri trestov. Tam sa nikto nebude obťažovať písať listy do školy, že kde si kedy kam plul alebo jazdil po trave.
Inak na aku školu to chodíš? Aký ročník?
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nuz ako si ho matka vychovala, tak nech ide teraz zehlit k riaditelovi...
Po pravde, ani by som mu nic ine neprial, hrdinovi.
Ale ked dojde na lamanie chleba, tak uz sa boji o svoj pišišvor.
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Martin44 napísal:Nuz ako si ho matka vychovala, tak nech ide teraz zehlit k riaditelovi...
Po pravde, ani by som mu nic ine neprial, hrdinovi.
Ale ked dojde na lamanie chleba, tak uz sa boji o svoj pišišvor.
V tomto úplne súhlasím, nikto mu nekázal robiť bordel, tak nech znáša následky - nech sú už akékoľvek.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

Martin44: sa niekto na nieco spyta a ty sa tu budes STALE hrat na najmudrejsieho? sak si len obycajny pijak, co v zivote nic nedokazal a uz ani nedokaze :) neviem, na co sa tu hras, si chod naliat jedno poldeci a potom to zabi celou flaskou :wink: kazdy tvoj nazor citat, si davam tabletky na ukludnenie, aby som ti nenapisal aky si ko*ot, ale teraz mi uz dosli, takze to tu mas :wink:

//a nezabudni mi napisat, ze pocuvam rap, ze dalsi lilgangstahoper :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Martin44 : niesom pseudogangster.Vobec nevies okolnosti tak prosim radsej bud ticho.Bola viac menej nahoda ze nas vychytali.A myslel som si ze si uz umrel bol tu o tom topic.Aka skoda :(

Frikso : Dik za konecne normalny nazor.Chcem proste len vediet na com stojim.

Robbie42 : Vies aj nieco ine ako spamovat? :)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

2Pacaveli : Ano lebo ty vies odhadnut cloveka podla 10 prispevkov na fore :wink: Ked raz budes vacsi, snad pochopis... zatial mozes ist tahat spoluziacky za copy.
Dieg0: Nooo a aka skoda ze ??? Zase jedna rana pod pas od teba :lol:
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

necital som vsetky odpovede ale:

ked to mas len riesene tak, ze si dostal daku blokovu a len sa to niekde zapisalo, tak s tymto mozes mat problem jedine ked budes chciet ist robit napr. SBSkara, policajta alebo nieco na podobny styl, kde sa toto vyzaduje

nieco ine je zapis v registri trestov, tam tusim musis mat aj sud a musis byt odsudeny (co si asi nemal ci? :))

btw menej rob bordel a viac sa uc, aby si nemusel robit reparaty ;) (ten najpovolanejsi vam kaze o skole :))
Napísať odpoveď