Martin44: Tu vôbec nejde o súdy ani o políciu. Oni už aj zabudli, že niečo také tu bolo. Ide čisto o vnútornú záležitosť školy. Pokiaľ viem, u nás na škole je povolene na prechod do ďalšieho ročnika robiť reparat z max. 2 predmetov. Inak študent opakuje ročník.
Da rozum, že pri študentovi s problemovym prospechom sa bude prihliadať aj na jeho správanie.
A keď sa raz niekto neučí a ešte sa ani do kože nevprace, tak je dosť realne, že si riaditel(ka) sadne s rodičmi a dohodne sa s nimi na "dobrovolnom" prechode študenta na inu školu.
Dieg0:3x blokova pokuta nie je zápis v registri trestov. Tam sa nikto nebude obťažovať písať listy do školy, že kde si kedy kam plul alebo jazdil po trave.
Inak na aku školu to chodíš? Aký ročník?
REPARATY + 3x ZAPIS NA POLICII prosim pomoc
-
Robbie42
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V tomto úplne súhlasím, nikto mu nekázal robiť bordel, tak nech znáša následky - nech sú už akékoľvek.Martin44 napísal:Nuz ako si ho matka vychovala, tak nech ide teraz zehlit k riaditelovi...
Po pravde, ani by som mu nic ine neprial, hrdinovi.
Ale ked dojde na lamanie chleba, tak uz sa boji o svoj pišišvor.
Martin44: sa niekto na nieco spyta a ty sa tu budes STALE hrat na najmudrejsieho? sak si len obycajny pijak, co v zivote nic nedokazal a uz ani nedokaze
neviem, na co sa tu hras, si chod naliat jedno poldeci a potom to zabi celou flaskou
kazdy tvoj nazor citat, si davam tabletky na ukludnenie, aby som ti nenapisal aky si ko*ot, ale teraz mi uz dosli, takze to tu mas 
//a nezabudni mi napisat, ze pocuvam rap, ze dalsi lilgangstahoper
//a nezabudni mi napisat, ze pocuvam rap, ze dalsi lilgangstahoper
Martin44 : niesom pseudogangster.Vobec nevies okolnosti tak prosim radsej bud ticho.Bola viac menej nahoda ze nas vychytali.A myslel som si ze si uz umrel bol tu o tom topic.Aka skoda 
Frikso : Dik za konecne normalny nazor.Chcem proste len vediet na com stojim.
Robbie42 : Vies aj nieco ine ako spamovat?
Frikso : Dik za konecne normalny nazor.Chcem proste len vediet na com stojim.
Robbie42 : Vies aj nieco ine ako spamovat?
necital som vsetky odpovede ale:
ked to mas len riesene tak, ze si dostal daku blokovu a len sa to niekde zapisalo, tak s tymto mozes mat problem jedine ked budes chciet ist robit napr. SBSkara, policajta alebo nieco na podobny styl, kde sa toto vyzaduje
nieco ine je zapis v registri trestov, tam tusim musis mat aj sud a musis byt odsudeny (co si asi nemal ci?
)
btw menej rob bordel a viac sa uc, aby si nemusel robit reparaty
(ten najpovolanejsi vam kaze o skole
)
ked to mas len riesene tak, ze si dostal daku blokovu a len sa to niekde zapisalo, tak s tymto mozes mat problem jedine ked budes chciet ist robit napr. SBSkara, policajta alebo nieco na podobny styl, kde sa toto vyzaduje
nieco ine je zapis v registri trestov, tam tusim musis mat aj sud a musis byt odsudeny (co si asi nemal ci?
btw menej rob bordel a viac sa uc, aby si nemusel robit reparaty