repraky

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
jasan21
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jasan21 »

jop :) ja som si robil predlzovak a sice som ho mal na mieru ale nestal mi zato aby som sa namahal lebo aj tak nevyzeral ako original sice svoju funkciu plnil a najst 3 zilovy kabel :) aby bol stereo nie mono je niekedy problem som musel dat 2+1 zila...dalej chinch ktory som daval ma stal 2x15korun to bol najlacnejsi a kabel nejak 20,- teda fakt 50 korun a to este neratam samotnu robotu a estetiku.......
dalej....najjednoduchsie je asi naozaj na doske prehodit kable zaberie ti to 2minuty aj s rozobratim bedne....ziadna veda
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

OMG, ja mam 5.1 aj so zosikom a dali k tomu asi 7-metrove kable dvojzilove ku kazdemu repraku aj SB... A ten kabel kupis v hocijakom elektre, skoc tam, zober par metrov a skus to. Mozno ti to aj zoberu naspat ked ti to nepojde.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

ja by som to riesil rozobratim jacku.A ked nie tak potom kup kabel ved nie si debil a vies rozdiel medzi jackom a chinchom a kupis predlzovak a mas to:) jednoducha robota a netrapis sa s nejakym softwarom.
l3p1dl0
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa l3p1dl0 »

lenže ja by som skor potreboval ten softik lebo ja ten jack rozobrať nemožem je to zaliate a kupovať kabel a jack mi je na hovno ked to možem urobiť v nejakom programe a mam to zadarmo :) takže ak niekto vie o nejakom programiku šup sem s ním pls ;)
Napísať odpoveď