Reset pocas nacitavania windowsu
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Reset pocas nacitavania windowsu
Dobry den pani... mam taky mali problem..
ked zapnem pc zobrazi sa mi normalne obrazovka a potom mi da odpocitavanie myslim tie sekundy ze: 30,29,28,27... no proste ked stlacim enter tak to urychlim...no tak toto by bolo ok.. ale potom mi zacne nacitavat windows prebehne mi asi 5 tych ciarok myslim 5-krat za sebou a restartne mi pc.. takto mi to roby stale a neda sa mi zapat... pls nevie mi niekto poradit ze co tam moze byt za chybu?? Dakujem vopred za vsetky odpovede..
ked zapnem pc zobrazi sa mi normalne obrazovka a potom mi da odpocitavanie myslim tie sekundy ze: 30,29,28,27... no proste ked stlacim enter tak to urychlim...no tak toto by bolo ok.. ale potom mi zacne nacitavat windows prebehne mi asi 5 tych ciarok myslim 5-krat za sebou a restartne mi pc.. takto mi to roby stale a neda sa mi zapat... pls nevie mi niekto poradit ze co tam moze byt za chybu?? Dakujem vopred za vsetky odpovede..
-
Suffel
Guru
pc mam: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz doska ASUS P5N MX... windows mam XP... ano islo mi to pred tim v pohode.. pri odratavani mi to nic nepise len to co vzdy ked tam je to odratavenie..brm napísal:Aký máš počítač? Aký máš Windows? Išlo to predtým? Robil si niečo? Pri tom odrátavaní ešte píše niečo iné?
-
Suffel
Guru
no odstranit antivirusom neviem ako ked mi nespusti windows...a mam tam nainstalovany SP2...SP1 to by som tam ani nedaval...tak neviemmuffy69 napísal:jj, tusim ze Blaster sa vola, napadnutelne nim su len pocitace, ktore maju nainstalovany este SP1. mozno sa da odstranit antivirusom, ale podla mna je lepsie riesenie formatnut disk a dat si xp s SP2
mne sa zda ze novu particiu mozes vytvorit ked uz budes mat HDD sformatovyny...ja si tak myslim mozno to je inak neviem
alebo skus spravit takto...ked to tak potrebujes a mas disk rozdeleny na poli a v tej druhej polke mas subory tak sformatuj prvu..
alebo daky starsi HDD kde je nainstalovany daky windows tak zapoj ten a co mas ten novy HDD tak aj ten zapoj a potom len napal subory alebo skupiruj do druheho..
(som si to asi zle si premislel, tak dako to skus)
alebo skus spravit takto...ked to tak potrebujes a mas disk rozdeleny na poli a v tej druhej polke mas subory tak sformatuj prvu..
alebo daky starsi HDD kde je nainstalovany daky windows tak zapoj ten a co mas ten novy HDD tak aj ten zapoj a potom len napal subory alebo skupiruj do druheho..
(som si to asi zle si premislel, tak dako to skus)
ak je to Blaster tak skus toto http://securityresponse1.symantec.com/s ... .tool.html
spravil som to nejak takto:kedže mám dva pc...jeden čo nejde a druhý je v poriadku...vybral som hdd z toho čo nejde lebo tam mám tie veci čo potrebujem odzalohovat....napojil som ho na funkčný stiahol som partition magic..na hdd som mal volneho ešte asi 60Gb tak som spravil particiu...všetko som odpojil...dal naspak že tam idem hodiť win na tu particiu..no ešte pred tým som ho skusil zapnuť a !VUALA! komp zázrakom išiel
...no mal som ešte taký problém že tie veci čo som potreboval som mal na ploche a nijak som sa tam nevedel dostať...keď som išiel cez document and settings tak mi vypísalo že nemám prístup..potom som dal hladat a myslel som že mi to najde a potom to presuniem na druhy hdd ale ani to...už som bol bezradny...chvalabohu zatial ide
...no mal som ešte taký problém že tie veci čo som potreboval som mal na ploche a nijak som sa tam nevedel dostať...keď som išiel cez document and settings tak mi vypísalo že nemám prístup..potom som dal hladat a myslel som že mi to najde a potom to presuniem na druhy hdd ale ani to...už som bol bezradny...chvalabohu zatial ide
alebo si zozen Radix ....
je to vlastne na ovladanie napr. z tvojho pc co je prepojeny sietovimi kablami napr. s 10pc tak ich mozes ovladat..no ale to som ja nemyslel
no radix vlastne robi to ze mozes dostat vseliake parazity..ale ked restarujes comp alebo vypnes tak on ho spusti v takom stave ako si ho mal ked si este radix nemal..vlastne hned po instalacii radixu...
// Suffel
dobre som ti vravel nie?ze daky druhy HDD pripoj..
je to vlastne na ovladanie napr. z tvojho pc co je prepojeny sietovimi kablami napr. s 10pc tak ich mozes ovladat..no ale to som ja nemyslel
no radix vlastne robi to ze mozes dostat vseliake parazity..ale ked restarujes comp alebo vypnes tak on ho spusti v takom stave ako si ho mal ked si este radix nemal..vlastne hned po instalacii radixu...
// Suffel
dobre som ti vravel nie?ze daky druhy HDD pripoj..
-
Suffel
Guru
no pochybujem ked ma SP2 tak to Blaster neni..Toy M@ch!n3 napísal:ak je to Blaster tak skus toto http://securityresponse1.symantec.com/s ... .tool.html