|
|
|
| Autor |
Správa |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13643 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 1:59 Predmet: Rezes a Transpetrol |
|
|
| Co vravite na to, ze Rezes to ma namierene priamo do Transpetrolu??? Najskor som si myslel, ze je to zart, ale ked to bolo uz aj v TV, tak mi ti prislo dost zvlastne, ze prave Rezes si chytil teplu stolicku pod zadkom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2038 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 4:33 Predmet: |
|
|
ciste Beverly Hills 902 10, vsetci sa tam pichaju do zadkov medzi sebou.
Ako raz mi niekto povedal, bude dobre (resp lepsie) az posledny z tych hajzlov chcipne....
Krute ale je to tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 556
Zaslal: 22 Nov 2006, 8:02 Predmet: |
|
|
Aspon vieme odkial zobral FICKO peniaze na volebnu kampan.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Playboy Expert

Stav:  Založený: 10.08.2005 Príspevky: 199
Zaslal: 22 Nov 2006, 9:08 Predmet: |
|
|
dobre, ze si tuto temu zalozil. je z toho na grc... este nech je Lexa sefom NBU... nemam slov... Fico si dobre s _ _ _ _ do huby a nie len tymto... to bolo reci o korupci, klentelizme, lobby atd... vsetci su rovnaki, uplne vsetci bez vynimky. Meciar na hrad a Majsky do parlamentu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2565
Zaslal: 22 Nov 2006, 12:09 Predmet: |
|
|
| mame co sme si zvolili. ale julo neni zly clovek.kazdemu pomoze.skoda ze sa nepozname. zase su vo vlade tie ksichty co tu boli pred `98.takze potom to aj tak bude vyzerat. hadam prejdu 4 roky a ludia pochopia(ale pochybujem, bo to je vsetko sprosta luza). takze sa tu zabetonuju mozno aj na 8 a to uz bude ina kava. prezili sme husaka, prezili sme aj mecara s dzurindom, tak prezijeme aj fica. |
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 592
Zaslal: 22 Nov 2006, 13:43 Predmet: |
|
|
| Pokial bude Rezes v Transpetrole dopadne to a nimrovnako ako s VSZ Kosice.No to bude fakt uzasne.Ale aspon sa ukazalo ze akymi spolocnostami su politicke strany financovane resp ich lidry. |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2045
Zaslal: 22 Nov 2006, 14:00 Predmet: |
|
|
ked vladne v tejto krajine FICO+MECIAR+SLOTA, uz sa nedivim nicomu.
syn zlodeja v statnom podniku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 592
Zaslal: 22 Nov 2006, 14:26 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
ked vladne v tejto krajine FICO+MECIAR+SLOTA, uz sa nedivim nicomu.
syn zlodeja v statnom podniku. |
skor tu vladne len Fico.SLOTA a Meciarsu len take ovecky |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Zaslal: 22 Nov 2006, 16:13 Predmet: |
|
|
| 2neo napísal: |
| skor tu vladne len Fico.SLOTA a Meciarsu len take ovecky |
ano, ovecky, ale ovecky, ktore si presadia kopec svojich ludi na kopec miest v state. ludi, co pred necelym desatrocim kradli, vrazdili, znemoznili nas vstup do nato v 1997 atd atd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 18:02 Predmet: |
|
|
| ano, ovecky, ale ovecky, ktore si presadia kopec svojich ludi na kopec miest v state. ludi, co pred necelym desatrocim kradli, vrazdili, znemoznili nas vstup do nato v 1997 atd atd. |
Dôkaz ? a nie také, že jedna babka povedala, alebo v Televíznych novinách na Markíze bolo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
killa_bee Medium Star

Stav:  Založený: 25.08.2005 Príspevky: 449
Zaslal: 22 Nov 2006, 19:07 Predmet: |
|
|
| 2neo napísal: |
| skor tu vladne len Fico.SLOTA a Meciarsu len take ovecky |
Ficko splaca predvolebne kampane (2002, 2006), Janko S. ma na starosti eurofondy + energetiku a Vladov cas este pride, imho sa v tomto volebnom obdobi este da dokopy s Mikim
Ficko sa akurat vynadril, ze nie je spokojny s urcitymi nominaciami do Transpetrolu. Chudak ze sa az po kritike zobudil. Vcera sa mi pacilo, ako v Defacte Liska vytrel zrak Kasickemu s tym municakom. Mozno uz konecne aj cerveny Canopus pochopi na com je tato vlada zalozena, na sprostom vytrhavani informacii z kontextu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Zaslal: 22 Nov 2006, 20:47 Predmet: |
|
|
| r3sp3ct napísal: |
| Dôkaz ? a nie také, že jedna babka povedala, alebo v Televíznych novinách na Markíze bolo... |
chces sa vyslovene hadat? mas karmu -16 pri 800 prispevkoch, z toho vyplyva, ze hodne ludi s tebou nesuhlasi, naco chces kazit kazdu temu hadanim sa?
ale aby si nepovedal, ze som sa nevyjadril - okolo kriza na mieste smrti Roberta Remiasa chodim kazdy den. To staci. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 22 Nov 2006, 21:01 Predmet: |
|
|
chces sa vyslovene hadat? mas karmu -16 pri 800 prispevkoch, z toho vyplyva, ze hodne ludi s tebou nesuhlasi, naco chces kazit kazdu temu hadanim sa?
ale aby si nepovedal, ze som sa nevyjadril - okolo kriza na mieste smrti Roberta Remiasa chodim kazdy den. To staci. |
LOL myslíš, že ma karma trápi ? tie mínusy mi tu dáva pár čurakov... nebudem si srať ho huby, aby som mal peknú karmičku... hodnotenie s ktorým si môžem v živote utrieť riť.
Máš dôkaz o smrti Remiaša, že bola prepojená na členov vlády ? Lebo takýto dôkaz nemá ani prokurátor... a hľa človek z ľudu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2336 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 22 Nov 2006, 21:33 Predmet: |
|
|
| r3sp3ct napísal: |
Máš dôkaz o smrti Remiaša, že bola prepojená na členov vlády ? Lebo takýto dôkaz nemá ani prokurátor... a hľa človek z ľudu. |
no je to vseobecne zname ze do tej vrazdy je namocney meciar,lexa a spol.lenze vtedy boli pri moci a dokazy sa im likvidovali lahko.imho uz im to nikdy nikto nedokaze no ale aspon dufam ze sa im na seba tazsie v zrkadle pozera |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 22 Nov 2006, 21:37 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| no je to vseobecne zname ze do tej vrazdy je namocney meciar,lexa a spol.lenze vtedy boli pri moci a dokazy sa im likvidovali lahko.imho uz im to nikdy nikto nedokaze no ale aspon dufam ze sa im na seba tazsie v zrkadle pozera |
Právny systém SR nepustí, bez dôkazov, sa žiaden skutok nestal. a ak tvrdíš, že sa to tak stalo a nemáš dôkazy, môžeš byť obvinený z ohovárania. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|