Rodicia nesuhlasia so vztahom.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

mi-chau napísal:Inak je zaujimave, ze nemas rodicov na salame, to sa vymykas dnesnemu standardu. Len neviem ci je to dobre alebo zle.
:D ja rodicov vobec nepocuvam obcas by ma asi najradsej prerazili :D ... ale dajak si uz aj zvykli sak vedia ze mam vlastni hlavu vlastny usudok a na dnesne pomery niesom az taky skazeny :D ..... no a k teme ved ty s nim chodis nie tvoji rodicia ja by som mal v pazi je pekne ze chces aby s nim suhlasili i rodicia ale donutit ich nemozes mozes len dufat ze casom si ziska ich doveru a ked mu doverujes ty a vies ze je to fajn chalan hadam to raz pochopia i rodicia ... ale maj v pazi aj keby nepochopili :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Dieg0 napísal:- Ty 16 a on 18 - rozdiel "len" dva roky.Ako as to zase vezme.Keď budeš mať 19 a on 21 tak vtedy už môžeš povedať že len dva roky.Povedal by som že teraz je to dosť rozdiel
Moja kocka ma o 3 roky a 4 mesiace menej ako ja. Ja budem mat v lete 20. Pre niekoho to mozno je vela, ale pre mna nie. Pretoze niekto moze povedat ze to je este decko. A mozno je (ale zda sa mi starsia ako v skutocnosti je), ale ja si s nou rozumiem tak ako so zadnou pred nou (boli starsie, a ona je zatial najmladsia co som mal). A preto, ze sa mame vzdy o com porozpravat a tak dobre si rozumieme ju mam tak velmi rad a dufam ze nam to vydrzi co najdlhsie...

A aby som sa vyjadil k teme...
Rodicia tiez najprv hovorili ze je pre mna mlada, ale mam ju stretla a potom mi povedala ze fakt nema nic proti tomu ze s nou chodim a oco ju sice nevidel ,a le viem ze by sa mu pacila... Takze nastastie taky problem nemam...
A dinuška, jednoducho skus rodicov presvedcit, ze sa zmenil a ze uz nie je taky aky bol predtym, a ukazat preco ho mas tak rada...
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

no neviem nečítal som to tu všetko ale sprav jednoduchú ale účinnú vec,povedz priateľovi ,nech sa ide ospravedlniť tvojim rodičom,že už sa zmenil a Že podobné chobotiny už nepraktizuje,Že je už slušný a pochopil v čom spočíva zmysel života,,toto keď im povie ver,že ich to presvedčí :wink:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

ivoralik napísal:no neviem nečítal som to tu všetko ale sprav jednoduchú ale účinnú vec,povedz priateľovi ,nech sa ide ospravedlniť tvojim rodičom,že už sa zmenil a Že podobné chobotiny už nepraktizuje,Že je už slušný a pochopil v čom spočíva zmysel života,,toto keď im povie ver,že ich to presvedčí :wink:
Nie ospravedlniť (veď im nič nespravil) ale nech sa s nimi porozpráva o tom čo robil ale že to už nerobí...A keď ich ani to nepresvedčí tak... Je to v keli...
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

zuzuzu napísal:Nie ospravedlniť (veď im nič nespravil) ale nech sa s nimi porozpráva o tom čo robil ale že to už nerobí...A keď ich ani to nepresvedčí tak... Je to v keli...
Presne co sa ma co ospravedlnovat? Ved on s tebou nechodil ked bol taky nie? (neviem necital som vsetko :oops: ) A este nazor nezmenia len tak lebo ho uz maju zaskatulkovaneho ...tu sa zle radi ked to rodicia NECHCU pochopit... Ale zober si to aj z ich strany ze sa ta snazia chranit lebo ani ty si nemozes byt istsa aky je ....hovorim preto lebo som chalan a viem coho je chalan schopny :twisted: a asi si to myslia aj o tvojom priatelovi
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

pri k mame a povedz jej do oci ze ho lubiš a že ho pre jej nazory na školu neopustiš povedz jej že sa zmenila že už prestal chlastať a povedz jej hlavne že ho nechcesš len tak stratiť veď prečo by si mala ak ho maš rada donutiš mamu aby ho lepšie sppoznala
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

mi-chau napísal:Inak je zaujimave, ze nemas rodicov na salame, to sa vymykas dnesnemu standardu. Len neviem ci je to dobre alebo zle.
sorry mimo témy - na jednej strane to je dobre a na druhej to je trošku čudné.. ale každopádne si myslím že je to dobré ... mne tiež zaláží na rodičoch a robím veci tak aby som ich nesklamal.. ved sakra vkladali do nás 21 rokov (mna) svojho života a úsilia aby s nás spravili normálnych ludí.. tak prečo im to neoplatiť?
will.i.am napísal:Moja kocka ma o 3 roky a 4 mesiace menej ako ja
to je wpohode medzi mnou a mojou kočkou boli 4 roky ja mám 21 síce to skončilo ale ľúbil som ju veľmi
ivoralik napísal:no neviem nečítal som to tu všetko ale sprav jednoduchú ale účinnú vec,povedz priateľovi ,nech sa ide ospravedlniť tvojim rodičom,že už sa zmenil a Že podobné chobotiny už nepraktizuje,Že je už slušný a pochopil v čom spočíva zmysel života,,toto keď im povie ver,že ich to presvedčí :wink:
čo sa má čo ospravedlnovať to je hlúpost on s nimi nič predsa nemá
Dinuška
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dinuška »

A aby som sa vyjadil k teme...
Rodicia tiez najprv hovorili ze je pre mna mlada, ale mam ju stretla a potom mi povedala ze fakt nema nic proti tomu ze s nou chodim a oco ju sice nevidel ,a le viem ze by sa mu pacila... Takze nastastie taky problem nemam...
A dinuška, jednoducho skus rodicov presvedcit, ze sa zmenil a ze uz nie je taky aky bol predtym, a ukazat preco ho mas tak rada...[/quote]no tak to hej..len nejako sa mi to nedari..a velmi ma to mrzi.... :( ....
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

dolezity je cit a nie nazor inych... 8)
Napísať odpoveď