mi-chau napísal:Inak je zaujimave, ze nemas rodicov na salame, to sa vymykas dnesnemu standardu. Len neviem ci je to dobre alebo zle.
Rodicia nesuhlasia so vztahom.
-
will.i.am
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Moja kocka ma o 3 roky a 4 mesiace menej ako ja. Ja budem mat v lete 20. Pre niekoho to mozno je vela, ale pre mna nie. Pretoze niekto moze povedat ze to je este decko. A mozno je (ale zda sa mi starsia ako v skutocnosti je), ale ja si s nou rozumiem tak ako so zadnou pred nou (boli starsie, a ona je zatial najmladsia co som mal). A preto, ze sa mame vzdy o com porozpravat a tak dobre si rozumieme ju mam tak velmi rad a dufam ze nam to vydrzi co najdlhsie...Dieg0 napísal:- Ty 16 a on 18 - rozdiel "len" dva roky.Ako as to zase vezme.Keď budeš mať 19 a on 21 tak vtedy už môžeš povedať že len dva roky.Povedal by som že teraz je to dosť rozdiel
A aby som sa vyjadil k teme...
Rodicia tiez najprv hovorili ze je pre mna mlada, ale mam ju stretla a potom mi povedala ze fakt nema nic proti tomu ze s nou chodim a oco ju sice nevidel ,a le viem ze by sa mu pacila... Takze nastastie taky problem nemam...
A dinuška, jednoducho skus rodicov presvedcit, ze sa zmenil a ze uz nie je taky aky bol predtym, a ukazat preco ho mas tak rada...
-
zuzuzu
Light Star
Nie ospravedlniť (veď im nič nespravil) ale nech sa s nimi porozpráva o tom čo robil ale že to už nerobí...A keď ich ani to nepresvedčí tak... Je to v keli...ivoralik napísal:no neviem nečítal som to tu všetko ale sprav jednoduchú ale účinnú vec,povedz priateľovi ,nech sa ide ospravedlniť tvojim rodičom,že už sa zmenil a Že podobné chobotiny už nepraktizuje,Že je už slušný a pochopil v čom spočíva zmysel života,,toto keď im povie ver,že ich to presvedčí
Presne co sa ma co ospravedlnovat? Ved on s tebou nechodil ked bol taky nie? (neviem necital som vsetkozuzuzu napísal:Nie ospravedlniť (veď im nič nespravil) ale nech sa s nimi porozpráva o tom čo robil ale že to už nerobí...A keď ich ani to nepresvedčí tak... Je to v keli...
-
Shadow_blaster
Light Star
-
triple
Guru wannabe
sorry mimo témy - na jednej strane to je dobre a na druhej to je trošku čudné.. ale každopádne si myslím že je to dobré ... mne tiež zaláží na rodičoch a robím veci tak aby som ich nesklamal.. ved sakra vkladali do nás 21 rokov (mna) svojho života a úsilia aby s nás spravili normálnych ludí.. tak prečo im to neoplatiť?mi-chau napísal:Inak je zaujimave, ze nemas rodicov na salame, to sa vymykas dnesnemu standardu. Len neviem ci je to dobre alebo zle.
to je wpohode medzi mnou a mojou kočkou boli 4 roky ja mám 21 síce to skončilo ale ľúbil som ju veľmiwill.i.am napísal:Moja kocka ma o 3 roky a 4 mesiace menej ako ja
čo sa má čo ospravedlnovať to je hlúpost on s nimi nič predsa nemáivoralik napísal:no neviem nečítal som to tu všetko ale sprav jednoduchú ale účinnú vec,povedz priateľovi ,nech sa ide ospravedlniť tvojim rodičom,že už sa zmenil a Že podobné chobotiny už nepraktizuje,Že je už slušný a pochopil v čom spočíva zmysel života,,toto keď im povie ver,že ich to presvedčí
A aby som sa vyjadil k teme...
Rodicia tiez najprv hovorili ze je pre mna mlada, ale mam ju stretla a potom mi povedala ze fakt nema nic proti tomu ze s nou chodim a oco ju sice nevidel ,a le viem ze by sa mu pacila... Takze nastastie taky problem nemam...
A dinuška, jednoducho skus rodicov presvedcit, ze sa zmenil a ze uz nie je taky aky bol predtym, a ukazat preco ho mas tak rada...[/quote]no tak to hej..len nejako sa mi to nedari..a velmi ma to mrzi....
....
A dinuška, jednoducho skus rodicov presvedcit, ze sa zmenil a ze uz nie je taky aky bol predtym, a ukazat preco ho mas tak rada...[/quote]no tak to hej..len nejako sa mi to nedari..a velmi ma to mrzi....