nevravim ze je to jediny dovod ale aj to tomu prispelo
Ronnie Coleman- Kulturistika
-
JOHNNYTRAVA
Amateur
Samozrejme roby svoje aj genetika, ale nikto z kulturistov take velke brucho nema. Jay Cutler napr nehovorim ze je cisty ale on nema taky bachor ako Ronnie, a mozem menovat este dalsich. A stym synholom, ja som nepovedal ze si ho ma pichat do brucho, bohvie kde si ho picha, ale zvaczuje to svaly a to vsetky bez rozdielu teda aj brucho. On nema velke brucho z tuku alebo ze ma velky zaludok (to urcite sice ma naozaj zozere obdivuhodne mnozstva jedla) ale on tam ma velke svalstvo. Proste popri ruk chrbta hrudniku mu narstlo aj svalstvo brucha a to ma z tych sypaciek co bere.Mrost napísal:Jeho brucho nema so syntolom ani jedenim nic spolocne...to je genetika (on sam sa k tomu niekolkokrat vyjadril)...niekto ma peknych 6 kociek, niekto ma "bachor" ako Ronie...
PS: Pichat syntol do brucha...no take by som chcel vidiet
zisti si čo je synthol a sypačky a potom skús niečo múdre napísať. Tu máš ukážku ako vyzerajú "športovci" so syntholom. Žeby im rástli bruchá?kali520 napísal:Samozrejme roby svoje aj genetika, ale nikto z kulturistov take velke brucho nema. Jay Cutler napr nehovorim ze je cisty ale on nema taky bachor ako Ronnie, a mozem menovat este dalsich. A stym synholom, ja som nepovedal ze si ho ma pichat do brucho, bohvie kde si ho picha, ale zvaczuje to svaly a to vsetky bez rozdielu teda aj brucho. On nema velke brucho z tuku alebo ze ma velky zaludok (to urcite sice ma naozaj zozere obdivuhodne mnozstva jedla) ale on tam ma velke svalstvo. Proste popri ruk chrbta hrudniku mu narstlo aj svalstvo brucha a to ma z tych sypaciek co bere.
Keby si ten synthol pichal napr.do bicepsu(kde sa zvycajne picha) tak ma velky len biceps a nic ine...kali520 napísal:... A stym synholom, ja som nepovedal ze si ho ma pichat do brucho, bohvie kde si ho picha, ale zvaczuje to svaly a to vsetky bez rozdielu teda aj brucho. On nema velke brucho z tuku alebo ze ma velky zaludok (to urcite sice ma naozaj zozere obdivuhodne mnozstva jedla) ale on tam ma velke svalstvo. Proste popri ruk chrbta hrudniku mu narstlo aj svalstvo brucha a to ma z tych sypaciek co bere.
To ze ma brucho zo sypaciek tiez asi moc nie, lebo to by mal potom asi kazdy...
Ono v podstate to je uplne jedno, ale Ronie nie je moc esteticky(aj ked je to king)
Re: Ronnie Coleman- Kulturistika
Len doplnim ze Ronnie ma aj vlastnu web :JOHNNYTRAVA napísal:kuknite tuto stranku venovanu najlepsiemu kultiristovi vsetkych cias
su tam videa aj galeria stranka funguje len par hodin casom toho bude viac a viac![]()
tu je link
Kód: Vybrať všetko
http://bodybuilding-ronnie-coleman.blogspot.com/
Kód: Vybrať všetko
www.bigroncoleman.comnie nie ronnie neuziva sinthol ale rastovy hormon .bez neho sa nejde ani vysrat tak ako vsetci sutazny kulturisti, anabolika a rasťák je v tomto športe samozrejmosť viem ocom hovorim suťazim tiez a mam kontakty aj s kvalitnymi trenermi.Taku hmotu na seba nedokaze naseba nabalit nikto bez AS a tak kvalitnu!Dnes a vzdy aj boli kulturisti sypaci no na to poukazuju iba lajici co ani z polky nevyzeraju ako oni a nezostava im nič ine iba zavidiet alebo vo vhodnom veku zacať sypať!BEZ AS A KVALITNEJ STRAVY,TTVRDEHO TRENINGU, VELKE SVALY NEBUDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!