|
|
|
| Autor |
Správa |
Zaxman Light Star

Stav:  Založený: 25.02.2007 Príspevky: 280
Zaslal: 11 Máj 2008, 23:00 Predmet: rozbehnutie obchodu s oblečenim |
|
|
| neplánujem nič také kedže nato ešte niesu prostriedky ale kcel by som v budúcnosti niečo takéto a kcel by som sa otom poinformovať ..............čo nato treba nejakú licenciu opravnenia alebo stačí prenajať priestor niekde v meste vyvesiť reklamu a predavaď oblečenie ??? samozrejme už by vtom bol aj e-shop ................ |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3299 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 23:02 Predmet: |
|
|
potrebujes na to minimalne zivnost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zaxman Light Star

Zaslal: 11 Máj 2008, 23:03 Predmet: |
|
|
| tak myslím že to by nemal byť problém |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3299 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 23:04 Predmet: |
|
|
ak mas 18 tak nie, ak budes mat zivnost, zozenies priestory a kupis tovar, zaujmes reklamou, daka marketingova masaz k tomu... a dufat ze sa biznis rozbehne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zaxman Light Star

Zaslal: 11 Máj 2008, 23:11 Predmet: |
|
|
a nič iné netreba ?? licenciu na predaj tovaru atď..........???
a ešte by ma zaujímalo ako je to riešene s reklamáciou ..keby vezmem nejaký tovar napr. s Londýna nejaké boty značky NIKE tak tak mam na ne samozrejme 2 roky zaruku .......lenže keby ich predam o mesiac neskor a zákaznik príde v posledný mesiac keď mne ako predajcovy padla zaruka ale on podla zákona ma ešte mesiac zaruku tak ako sa to rieši .......samozrejme asi vratit len peniaze ...........alebo maju nejake obchody zmlúvy s dodavateľmi tovaru ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

|
Zaslal: 11 Máj 2008, 23:16 Predmet: |
|
|
ved to budes mat v zivnosti, nakup a predaj tovaru, velkoobchod, maloobchod... ale necakaj zazraky,obchodov je plno. musel by si matnieco, co tu este nie je, alebo co vseci chcu - johny miletic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
djroco Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.06.2007 Príspevky: 113 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 14:42 Predmet: |
|
|
| Zaxman napísal: |
a nič iné netreba ?? licenciu na predaj tovaru atď..........???
a ešte by ma zaujímalo ako je to riešene s reklamáciou ..keby vezmem nejaký tovar napr. s Londýna nejaké boty značky NIKE tak tak mam na ne samozrejme 2 roky zaruku .......lenže keby ich predam o mesiac neskor a zákaznik príde v posledný mesiac keď mne ako predajcovy padla zaruka ale on podla zákona ma ešte mesiac zaruku tak ako sa to rieši .......samozrejme asi vratit len peniaze ...........alebo maju nejake obchody zmlúvy s dodavateľmi tovaru ? |
Ano treba všeliake potvrdenia. To záleží ale od mnoha vecí.
Niekedy potrebuješ aj papiere originality, prehlásenia.
Lenže ani colnici nevedia čo potrebuješ takže si s tým nelám hlavu.
no ano máš pravdu s tou zárukou. Lenže potom vrátený tovar predáš za to čo si kúpil bez záruky. Napr. cez internet.
Pokial nejsi fijalka nejakej značky/ firmy.
Ale ked kupuješ velké množstvá/ wholesale / likvidácie tak nemáš žiadnu záruku u dodávatela.
Skús http://www.zivnostnik.sk/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|