|
| Patria podľa vás tieto krajiny do EU? |
| Áno |
|
50% |
[ 22 ] |
| Nie |
|
38% |
[ 17 ] |
| Je mi to jedno |
|
11% |
[ 5 ] |
|
| Celkom hlasov : 44 |
|
| Autor |
Správa |
mato.x Zablokovaný

Stav:  Založený: 04.12.2006 Príspevky: 275 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 18:20 Predmet: Rumunsko a Bulharsko vstúpilo do EU |
|
|
Čo si o tom myslíte?
Bulharsko: Ceny pôjdu hore, takže lacné dovolenky v háji...
Rumunsko: Totálne zaostalá krajina...
Podľa mňa nemajú v EU čo robiť. Ako Vy?
//dufam že som dobre zaradil |
|
| Návrat hore |
|
 |
gizzmo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 57 Bydlisko: LZIB, občas LZTN Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 18:44 Predmet: |
|
|
Bulharsko ešte budiž, ale rumunsko tam podľa mňa nepatrí. Veď tam nemajú poriadne cesty a jazdia tam na vozoch ťahaných koňmi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Xantyp Expert

Stav:  Založený: 15.09.2005 Príspevky: 187
Zaslal: 02 Jan 2007, 19:54 Predmet: |
|
|
| gizzmo napísal: |
Veď tam nemajú poriadne cesty a jazdia tam na vozoch ťahaných koňmi  |
to iste si myslia o nas na zapade
inak podla mna nemali ich vobec priat, tieto krajiny nie su vobec pripravene. eu mala jediny dovod preco ich priat a to lahky pristup k ciernemu moru. |
|
| Návrat hore |
|
 |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 556
Zaslal: 02 Jan 2007, 20:31 Predmet: |
|
|
| Ma to jednu vyhodu, aspon Slovensko nebude v unii najvacsi chudak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gizzmo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 57 Bydlisko: LZIB, občas LZTN Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 20:48 Predmet: |
|
|
| Xantyp napísal: |
to iste si myslia o nas na zapade
inak podla mna nemali ich vobec priat, tieto krajiny nie su vobec pripravene. eu mala jediny dovod preco ich priat a to lahky pristup k ciernemu moru. |
To je realita. Ja som to v rumunsku zazil. Na vidieku su vozy tahane konmi, cesty rozbite viac nez som si dokazal predtym predstavit. Idete si tak po ceste, a zrazu vam zmizne asfalt spod kolies, zostane len jemny strk. A aj ten neskor zmizne, zostane len blato. Alebo rumunska autobusova doprava je kapitola sama o sebe. Ludia sa tam vozia so zvieratami. dokonca som zazil autobus, ktory mal v podlahe vyhnitu dieru. Fasa pocit ked sedite na sedadle a nohy vam volne visia kusok nad cestou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1480 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 22:14 Predmet: |
|
|
| tak hlavnou myslienkou EU je aby tam postupne vstupili vsetky europske krajiny... podla mojho nazoru na to Rumunsko urcite nie je dlhodobo pripravene... Bulharsko mozno aj hej... na druhej strane takto isto musel zvysok Europy vnimat nas ked sme tam v roku 2004 vstupovali... urcit im treba dat sancu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 22:32 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
| tak hlavnou myslienkou EU je aby tam postupne vstupili vsetky europske krajiny... |
Akurat dnes som na TA3 zachytil, ze pravidla vo vnutri EU su stavane na 27 statov, takze dlhe obdobie pravdepodobne k rozsirovaniu unie nedojde. Pravidla sa samozrejme v pripade potreby daju zmenit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6403
Zaslal: 02 Jan 2007, 22:35 Predmet: |
|
|
Asi tak.. keď budú v EÚ, budú mať väčšiu šancu k ekonomickému rastu. A že sú zaostalí.. no nie sú jediní zaostalí v EÚ.. je tam aj Slovensko! Veď neviete.. ako si nejakí francúzi vypisujú na fóre, že na Slovensku ľudia žijú normálne v chatrčiach bez elektriny.. a k tomu ešte bez INTERNETU!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
afa Expert

Stav:  Založený: 09.04.2006 Príspevky: 160
Zaslal: 02 Jan 2007, 23:19 Predmet: |
|
|
| no podla mna rumunsko nemalo ist alebo bulharsko asi malo no a k rumunsku par veci ozaj je to tam velka bieda hlavne cesty su tam jemnym strkom posypane a zobru tam male deti chudoba ach jaj ved otec mi vravel ze tam za par drbnych chodievaju male deti umyvat skla na autach atk no strasna bieda ale hlavne ze cigany sa tam maju dobre |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 842 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 23:53 Predmet: |
|
|
| afa napísal: |
| no podla mna rumunsko nemalo ist alebo bulharsko asi malo no a k rumunsku par veci ozaj je to tam velka bieda hlavne cesty su tam jemnym strkom posypane a zobru tam male deti chudoba ach jaj ved otec mi vravel ze tam za par drbnych chodievaju male deti umyvat skla na autach atk no strasna bieda ale hlavne ze cigany sa tam maju dobre |
ved mi nie sme oproti tymto krajinam nicim vynimocnejsi, praveze je to v poriadku ze unia ich zobrala pod seba, nemam nic proti |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5411 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 23:57 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
na druhej strane takto isto musel zvysok Europy vnimat nas ked sme tam v roku 2004 vstupovali... urcit eim treba dat sancu  |
Presne takto to beriem aj ja, dali sancu nam, teraz to mozeme spravit my. Unia je aj o pomahani si navzajom, takze nevidim nic zle na tom, ze do unie vstupili tieto 2 staty. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2383 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2007, 0:20 Predmet: |
|
|
bol som v obidvoch krajinach a skor by som povedal ze rumunsko ide tak dopredu ze nas v poho predbehne.vidiek im oziva a v mestach sa stavia kopa novych budov.ludia su tam pracovity akurat cigani im kazia meno.opravuje sa tam co sa da este opravit a co sa uz neda sa vymiena za nove.cesty maju jak u nas tak neviem co riesite.
skor na bulharsko by som zniesol kritiku.okrem pobrezia tam nemaju nic (a to je este mierne povedane).bulhari su oproti rumunom lenive opice a tie by som zobral do unie az ftedy keby v nej uz bolo albansko |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1480 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2007, 9:17 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| bol som v obidvoch krajinach a skor by som povedal ze rumunsko ide tak dopredu ze nas v poho predbehne.vidiek im oziva a v mestach sa stavia kopa novych budov.ludia su tam pracovity akurat cigani im kazia meno.... |
no ved ich hlavnym problemom je mnozstvom romov, ktori brzdia vyvoj a vo vyspelejsich krajinach akon napr u nas ibaze tam ich maju podstatne viac... ale problematika romov tu uz bola rozoberana, proste aj ked je kazdemu jasne ze su iba na skodu tak pride nejaka spolocnost na ochranu ludskych prav a povie ze im treba dat sancu a podporovat ich aby sa zlepsili.. ale to je raz darmo
btw preco do unie nezobrali teraz aj Moldavsko ked je na tom vo vacsine veci velmi podobne ako Rumunsko? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mato.x Zablokovaný

Stav:  Založený: 04.12.2006 Príspevky: 275 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2007, 10:13 Predmet: |
|
|
| gizzmo napísal: |
To je realita. Ja som to v rumunsku zazil. Na vidieku su vozy tahane konmi, cesty rozbite viac nez som si dokazal predtym predstavit. Idete si tak po ceste, a zrazu vam zmizne asfalt spod kolies, zostane len jemny strk. A aj ten neskor zmizne, zostane len blato. Alebo rumunska autobusova doprava je kapitola sama o sebe. Ludia sa tam vozia so zvieratami. dokonca som zazil autobus, ktory mal v podlahe vyhnitu dieru. Fasa pocit ked sedite na sedadle a nohy vam volne visia kusok nad cestou  |
Tak teda všeličo som si mylslel o Rumunsku ale toto ma fakt dorazilo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
afa Expert

Stav:  Založený: 09.04.2006 Príspevky: 160
Zaslal: 03 Jan 2007, 11:22 Predmet: |
|
|
| peterkozel napísal: |
| ved mi nie sme oproti tymto krajinam nicim vynimocnejsi, praveze je to v poriadku ze unia ich zobrala pod seba, nemam nic proti |
tak to sa mylis a velmi sme mame lepsiu zivotnu a ohladom vsetkeho sme lepsi oprti rumunsku len v chudobe su lepsi a tam co tam bluznily a rozpravali bajky na markize ze co chcu byt aj rumuni vraveli to ze v eu chcu byt nejaky predatori v ekonomike ze co ja vem co isli od nebies to je somarina ako ich cely ze si vydel na markize iba hlavne mesto bukurest ale ostatne to si este nevidel boze ani nechci |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|