Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Rumunsko a Bulharsko vstúpilo do EU
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Patria podľa vás tieto krajiny do EU?
Áno
50%
 50%  [ 22 ]
Nie
38%
 38%  [ 17 ]
Je mi to jedno
11%
 11%  [ 5 ]
Celkom hlasov : 44

Autor Správa
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný

Stav: Odhlásený
Založený: 04.12.2006

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 18:20    Predmet: Rumunsko a Bulharsko vstúpilo do EU Odpovedať s citátom  

Čo si o tom myslíte?

Bulharsko: Ceny pôjdu hore, takže lacné dovolenky v háji... Sad
Rumunsko: Totálne zaostalá krajina... Cool

Podľa mňa nemajú v EU čo robiť. Ako Vy?

//dufam že som dobre zaradil
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
gizzmo
Light Expert
Light Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 03.11.2006

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 18:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Bulharsko ešte budiž, ale rumunsko tam podľa mňa nepatrí. Veď tam nemajú poriadne cesty a jazdia tam na vozoch ťahaných koňmi Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Xantyp
Expert
Expert

Založený: 15.09.2005

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 19:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

gizzmo napísal:
Veď tam nemajú poriadne cesty a jazdia tam na vozoch ťahaných koňmi Rolling Eyes

to iste si myslia o nas na zapade Smile

inak podla mna nemali ich vobec priat, tieto krajiny nie su vobec pripravene. eu mala jediny dovod preco ich priat a to lahky pristup k ciernemu moru.
Návrat hore
allias
Star
Star

Založený: 06.05.2005

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 20:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ma to jednu vyhodu, aspon Slovensko nebude v unii najvacsi chudak.
Návrat hore
gizzmo
Light Expert
Light Expert

Založený: 03.11.2006

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 20:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Xantyp napísal:
to iste si myslia o nas na zapade Smile

inak podla mna nemali ich vobec priat, tieto krajiny nie su vobec pripravene. eu mala jediny dovod preco ich priat a to lahky pristup k ciernemu moru.

To je realita. Ja som to v rumunsku zazil. Na vidieku su vozy tahane konmi, cesty rozbite viac nez som si dokazal predtym predstavit. Idete si tak po ceste, a zrazu vam zmizne asfalt spod kolies, zostane len jemny strk. A aj ten neskor zmizne, zostane len blato. Alebo rumunska autobusova doprava je kapitola sama o sebe. Ludia sa tam vozia so zvieratami. dokonca som zazil autobus, ktory mal v podlahe vyhnitu dieru. Fasa pocit ked sedite na sedadle a nohy vam volne visia kusok nad cestou Very Happy
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 22:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak hlavnou myslienkou EU je aby tam postupne vstupili vsetky europske krajiny... podla mojho nazoru na to Rumunsko urcite nie je dlhodobo pripravene... Bulharsko mozno aj hej... na druhej strane takto isto musel zvysok Europy vnimat nas ked sme tam v roku 2004 vstupovali... urcit im treba dat sancu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 22:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vesper napísal:
tak hlavnou myslienkou EU je aby tam postupne vstupili vsetky europske krajiny...
Akurat dnes som na TA3 zachytil, ze pravidla vo vnutri EU su stavane na 27 statov, takze dlhe obdobie pravdepodobne k rozsirovaniu unie nedojde. Pravidla sa samozrejme v pripade potreby daju zmenit...
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 22:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Asi tak.. keď budú v EÚ, budú mať väčšiu šancu k ekonomickému rastu. A že sú zaostalí.. no nie sú jediní zaostalí v EÚ.. je tam aj Slovensko! Smile Veď neviete.. ako si nejakí francúzi vypisujú na fóre, že na Slovensku ľudia žijú normálne v chatrčiach bez elektriny.. a k tomu ešte bez INTERNETU!!! Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
afa
Expert
Expert

Založený: 09.04.2006

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 23:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

no podla mna rumunsko nemalo ist alebo bulharsko asi malo no a k rumunsku par veci ozaj je to tam velka bieda hlavne cesty su tam jemnym strkom posypane a zobru tam male deti chudoba ach jaj ved otec mi vravel ze tam za par drbnych chodievaju male deti umyvat skla na autach atk no strasna bieda ale hlavne ze cigany sa tam maju dobre
Návrat hore
peterkozel
Light Professional
Light Professional

Založený: 22.06.2006

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 23:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

afa napísal:
no podla mna rumunsko nemalo ist alebo bulharsko asi malo no a k rumunsku par veci ozaj je to tam velka bieda hlavne cesty su tam jemnym strkom posypane a zobru tam male deti chudoba ach jaj ved otec mi vravel ze tam za par drbnych chodievaju male deti umyvat skla na autach atk no strasna bieda ale hlavne ze cigany sa tam maju dobre
ved mi nie sme oproti tymto krajinam nicim vynimocnejsi, praveze je to v poriadku ze unia ich zobrala pod seba, nemam nic proti
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 23:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vesper napísal:
na druhej strane takto isto musel zvysok Europy vnimat nas ked sme tam v roku 2004 vstupovali... urcit eim treba dat sancu Cool
Presne takto to beriem aj ja, dali sancu nam, teraz to mozeme spravit my. Unia je aj o pomahani si navzajom, takze nevidim nic zle na tom, ze do unie vstupili tieto 2 staty.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 0:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

bol som v obidvoch krajinach a skor by som povedal ze rumunsko ide tak dopredu ze nas v poho predbehne.vidiek im oziva a v mestach sa stavia kopa novych budov.ludia su tam pracovity akurat cigani im kazia meno.opravuje sa tam co sa da este opravit a co sa uz neda sa vymiena za nove.cesty maju jak u nas tak neviem co riesite.
skor na bulharsko by som zniesol kritiku.okrem pobrezia tam nemaju nic (a to je este mierne povedane).bulhari su oproti rumunom lenive opice a tie by som zobral do unie az ftedy keby v nej uz bolo albansko
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 9:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
bol som v obidvoch krajinach a skor by som povedal ze rumunsko ide tak dopredu ze nas v poho predbehne.vidiek im oziva a v mestach sa stavia kopa novych budov.ludia su tam pracovity akurat cigani im kazia meno....

no ved ich hlavnym problemom je mnozstvom romov, ktori brzdia vyvoj a vo vyspelejsich krajinach akon napr u nas ibaze tam ich maju podstatne viac... ale problematika romov tu uz bola rozoberana, proste aj ked je kazdemu jasne ze su iba na skodu tak pride nejaka spolocnost na ochranu ludskych prav a povie ze im treba dat sancu a podporovat ich aby sa zlepsili.. ale to je raz darmo Rolling Eyes
btw preco do unie nezobrali teraz aj Moldavsko ked je na tom vo vacsine veci velmi podobne ako Rumunsko?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný

Založený: 04.12.2006

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 10:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

gizzmo napísal:
To je realita. Ja som to v rumunsku zazil. Na vidieku su vozy tahane konmi, cesty rozbite viac nez som si dokazal predtym predstavit. Idete si tak po ceste, a zrazu vam zmizne asfalt spod kolies, zostane len jemny strk. A aj ten neskor zmizne, zostane len blato. Alebo rumunska autobusova doprava je kapitola sama o sebe. Ludia sa tam vozia so zvieratami. dokonca som zazil autobus, ktory mal v podlahe vyhnitu dieru. Fasa pocit ked sedite na sedadle a nohy vam volne visia kusok nad cestou Very Happy

Tak teda všeličo som si mylslel o Rumunsku ale toto ma fakt dorazilo Surprised Surprised Surprised
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
afa
Expert
Expert

Založený: 09.04.2006

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 11:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

peterkozel napísal:
ved mi nie sme oproti tymto krajinam nicim vynimocnejsi, praveze je to v poriadku ze unia ich zobrala pod seba, nemam nic proti

tak to sa mylis a velmi sme mame lepsiu zivotnu a ohladom vsetkeho sme lepsi oprti rumunsku len v chudobe su lepsi Laughing a tam co tam bluznily a rozpravali bajky na markize ze co chcu byt aj rumuni vraveli to ze v eu chcu byt nejaky predatori v ekonomike ze co ja vem co isli od nebies to je somarina ako ich cely ze si vydel na markize iba hlavne mesto bukurest ale ostatne to si este nevidel boze ani nechci
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku 1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 1 z 4

Prejdi na: