|
|
|
| Autor |
Správa |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6713 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 20:04 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
krija:To by si sa cudoval, co ludia vedeli pred par tisicmi rokni  |
vedeli stavať pyramídy čo ani teraz nedokážeme |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stando Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.02.2006 Príspevky: 580
Zaslal: 22 Aug 2006, 20:29 Predmet: |
|
|
| no niektore ludske "vynalezy" su dost pochybne ich vyznam je slaby a vdaka nim je tu napriklad globalne oteplovanie. ale su aj take vynalezy co su uzitocne a uvediem jeden kontroverzny priklad. zbran hromadneho nicenia aka atomova a hlavne vodikova bomba. na co je dobra? no napriklad ked sa bude na zem rutit asteroid tak by nam mohla zachranit zivoty. samozrejme zalezi od velkosti asteroidu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5237 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 21:25 Predmet: |
|
|
| Stando napísal: |
k nicomu to nevedie. to aj ked v skole preberame na matike rozne dristoviny a opytam sa ucitelky ze na com nam to v zivote bude tak odpoved je bud ziadna alebo taka ze "vyuzijes v milionarovi"... myslim ze je zbytocne uvazovat ako upravit daky objekt do guloveho tvaru ked ma v sebe dieru... nevidim v tom ziadny zmysel, a ani sa nikde nespominalo ze by tento problem keby sa vyriesil by pomohol nejako vo vyskume techniky a inych veci... btw preco by sa to nedalo... ked mam v plasteline dieru vzdy sa da vymodelovat na gulu...
to nie su vedci, ale intorvertny ludkovia ktory nevedia co od nudy robit... |
Zalezi od povolania, ucitelka vas asi nechce zatazovat, pretoze len v elektrike sa vyuziva kopa veci z matiky (matice, diferencialne rovnice, rady, derivacie,...) zvlast derivacie sa vyuzivaju dost casto aj v inych oblastiach(dost v ekonomike). Je toho vela a casto si to ani neuvedomujeme. Len na strednej je to vsetko o tom, ze vam to len hucia do hlavy a nevysvetluju, co je skoda. Ale uz v maturitnom rocniku som pochopil prakticky vyznam mnohych veci z matiky a na vyske este viac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3815 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 23:04 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| vedeli stavať pyramídy čo ani teraz nedokážeme |
| Frikso napísal: |
krija:To by si sa cudoval, co ludia vedeli pred par tisicmi rokni  |
áno jasné, ale ja som myslel na niečo podobné ako v tej reklame s mimozemšťanmi na MT Ericsson T28.
| Citácia: |
pred 20 000 rokmi žili v jaskyniach a teraz toto. |
trocha pritiahnuté za vlasy.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 22 Aug 2006, 23:57 Predmet: |
|
|
k nicomu to nevedie. to aj ked v skole preberame na matike rozne dristoviny a opytam sa ucitelky ze na com nam to v zivote bude tak odpoved je bud ziadna alebo taka ze "vyuzijes v milionarovi"... myslim ze je zbytocne uvazovat ako upravit daky objekt do guloveho tvaru ked ma v sebe dieru... nevidim v tom ziadny zmysel, a ani sa nikde nespominalo ze by tento problem keby sa vyriesil by pomohol nejako vo vyskume techniky a inych veci... btw preco by sa to nedalo... ked mam v plasteline dieru vzdy sa da vymodelovat na gulu...
to nie su vedci, ale intorvertny ludkovia ktory nevedia co od nudy robit... |
Ako hovoril milionar Forrest Gump, pre hlupaka kazdy hlupy... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 23 Aug 2006, 0:02 Predmet: |
|
|
| no niektore ludske "vynalezy" su dost pochybne ich vyznam je slaby a vdaka nim je tu napriklad globalne oteplovanie. ale su aj take vynalezy co su uzitocne a uvediem jeden kontroverzny priklad. zbran hromadneho nicenia aka atomova a hlavne vodikova bomba. na co je dobra? no napriklad ked sa bude na zem rutit asteroid tak by nam mohla zachranit zivoty. samozrejme zalezi od velkosti asteroidu... |
Ach boooze... Ty si asi nevies velmi pospajat veci do suvislosti, vsak? atomova/vodikova bomba? Myslim ze bez stiepenia jadra atomu by si tu nemal ani jadrove elektrarne...
Btw. nedavno isla repriza Pod lampou o astronomii... Nepozeral som ju celu, lebo som mal nieco ine na praci, ale pozrel som to, ako hovorili presne o hrozbe asteroidu... Ze ten Armageddon film je riadna fikcia, pretoze asteroid ma taku velku energiu, ze by nepomohla jedna dobre mierena bomba na poslednu chvilu, ale len systematicke rozbijanie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2282 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2006, 2:43 Predmet: |
|
|
Kriste pane ty si daj s takymito nazormi zablokovat konto. To akoze atomova energia sa da podla teba vyuzit len na vyrobu bomby? A asteroid? OMFG pozeraj trocha menej TV... Tieto tvoje pokusy o filozofovanie a preformulovavanie 1000x povedanych viet su fakt dost trapne.
Btw chlapik mozno hlava ale vyzera ako kvalitne monštrum
//obrázky pridávajte do príloh
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stando Star

Zaslal: 23 Aug 2006, 8:31 Predmet: |
|
|
Gangy a Retsko - vy ste iny kkti, druhych tu zpi*ujete za niekoho nazor, hlavne ze vy ste mudrci, som si nemyslel ze na toto forum chodia aj takyto privitivny ludia. Kazdy si tu moze vyjadrit svoj nazor tak neviem o com. Ja som Vas za Vase nazory nevysmial ani som sa nevyjadroval ze ste *** (doplnte si). Ale toto ma fakt nastvalo. Jedine Vas by mali zablokovat pretoze ste ma akurat vysmialy "nadavali" do hlupaka. Fakt mudre od Vas. Len tag dalej...
Jedine Vam obom by mali dat Ban lebo otravujete obycajnych ludi a nadavate im ze to ze si vyjadrili nazor...
Zaujmave ze tu cast o globalnom oteplovani ste si nevsimli ze? No vy vidite iba co chcete a potom do ludi pi*ujete. To co ste napisali len dokazuje vasu takzvanu inteligeciu Navrhujem tymto ludom basu...
//ako som si vsimol gangy ty si taky myli aj k ostatnym ludom... chod sa zahrabat a neotravuj |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 23 Aug 2006, 18:43 Predmet: |
|
|
To vies, ked ja nemam rad ludsku hlupost, potom sa vzdy rozcertim a nieco napisem... Ale tvoj posledny prispevok ma celkom pobavil... Je to mile, pocut od niekoho ako ty (pri pohlade na gramatiku a na trochu divne argumenty), ze som kkt a (citujem) "privitiv"... To nic.
A aby ti nebolo smutno, naozaj, to globalne oteplovanie bola pecka, to sa ti podarilo... Vidno ze nie si ziadna hlava derava...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2282 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2006, 19:16 Predmet: |
|
|
LoL stando je ti smutno ze som okomentoval tvoju hlupost?
Staci si kliknut na tvoj nick a pozriet aj ine prispevky a clovek zbada ze si obmedzeny primitiv ktory sa zo seba snazi robit vsevedka, mne nevadi ze zo seba robis kretena ale ze sa vyjadrujes k temam o ktorych nemas najmensie tusenie. A ano, aj k ostatnym idiotom som taky mily, mas s tym nejaky problem?
//
| Keby sa tu nikdo nemohol k nicomu vyjadrovat, tak by si tu asi zostal jedine ty... Toto forum je na to aby ludia si vyjadrili svoj nazor... No ty si asi myslienku fora nepochopil, ma sa tu diskutovat a vyjadrovat nazory... Ked ma byt podla teba na fore ticho, nech sa paci, zaloz si forum, kde budes sam so sebou viest diskusiu a ostatnych zabanuj aby sa pre istotu nevyjadrovali... Lebo ty si jediny co sa vie vyjadrovat k teme... |
Preco tu robis zo vsedkych idiotov? Aby si nebol sam? Kludne by mi stacilo keby si sa nevyjadroval ty. A vyjdrovanie sa k temem o ktorej nemas ani sajnu sa vola flame a je klasifikovany ako spam cize je proti pravidlam fora. Tak tu vlastnu hlupost neobracaj na to ze su tu vsetci dementi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stando Star

Zaslal: 23 Aug 2006, 19:40 Predmet: |
|
|
| Retsko napísal: |
Je to mile, pocut od niekoho ako ty (pri pohlade na gramatiku a na trochu divne argumenty)
A aby ti nebolo smutno, naozaj, to globalne oteplovanie bola pecka, to sa ti podarilo... Vidno ze nie si ziadna hlava derava...  |
Prosimta chod sa na tom *** ked ti tak dobre robi gramatika, ked uz sme pri tom chybaju ti mekcene a dlzne. Pozor rychlo to oprav... Tak povedz daco ty mudre a co nikdo nikdy nepocul ked globalne oteplovanie podla teba nie je nic nove...
| Gangy napísal: |
| Staci si kliknut na tvoj nick a pozriet aj ine prispevky a clovek zbada ze si obmedzeny primitiv ktory sa zo seba snazi robit vsevedka |
Trafena hus zagagala...
| Gangy napísal: |
| mne nevadi ze zo seba robis kretena ale ze sa vyjadrujes k temam o ktorych nemas najmensie tusenie |
Keby sa tu nikdo nemohol k nicomu vyjadrovat, tak by si tu asi zostal jedine ty... Toto forum je na to aby ludia si vyjadrili svoj nazor... No ty si asi myslienku fora nepochopil, ma sa tu diskutovat a vyjadrovat nazory... Ked ma byt podla teba na fore ticho, nech sa paci, zaloz si forum, kde budes sam so sebou viest diskusiu a ostatnych zabanuj aby sa pre istotu nevyjadrovali... Lebo ty si jediny co sa vie vyjadrovat k teme... |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6713 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2006, 19:51 Predmet: |
|
|
držte sa témy. ešte jeden príspevok mimo témy a bude sa mazať  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2684 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2006, 21:34 Predmet: |
|
|
Huncuti, si tu jeden druhemu nadavate, kto je primitivnejsi Radsej tu nieco hodte o tej diere v telese, co z neho spravis gulicku, lebo som googlil a nic nove, vsade to iste  |
|
| Návrat hore |
|
 |
das fas Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2005 Príspevky: 503 Bydlisko: medzi nebom a blatom Karma: 
|
Zaslal: 23 Aug 2006, 21:39 Predmet: |
|
|
| No ja by som si ten milión asi bol zobrať. Podla mňa musí mať pevnú volu ked odmietol také bohatstvo. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 24 Aug 2006, 10:44 Predmet: |
|
|
| 13 napísal: |
| No ja by som si ten milión asi bol zobrať. Podla mňa musí mať pevnú volu ked odmietol také bohatstvo. |
Pochybujem ze ide o pevnu volu odmietnut to... Nie pre kazdeho su peniaze to hlavne, asi usudil, ze nepotrebuje slavu a ani tie peniaze... Ked nieco robis srdcom, nepotrebujes, aby sa ti za to ludia klanali... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|