|
| Autor |
Správa |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 24 Júl 2006, 15:17 Predmet: |
|
|
scarpo ty si uploader nie? sorry ze mimo temu
rybky - bavilo ma to za mladsieho veku , teraz nejako neni cas ani chut  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 24 Júl 2006, 15:45 Predmet: |
|
|
Ja osobne nemám rád väčšinu rybárov, pretože:
Chodievame na priehradu Nitrianske Rudno, kde sa chodievame kúpať a zasurfovať si. Lenže niekedy mávame problém nájsť si vhodné miesto kôli rybárom. To by bolo ešte celkom OK, jasné oni tam boli prví, lenže.....
Keď sa na ních pozriem:
Trojnožka pod gulomet, na nej hypermoderná titanová udica, na háčiku majú kameru+sonar, pohyb silonu sledujú senzorom, ktorý posiela hlásenia na pípatko rybára, zatiaľ čo on chlasce v krčme a keď sa silon trošku pohne, už pípa, rybár beží s pivom v ruke a nakoniec vyloví z vody zhrdzavenú plechovku.....
Písal som sprostosti, ale čo tým chcem povedať? Väčšina rybárov je strašne drzá.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Behemoth Light Star

Stav:  Založený: 20.03.2005 Príspevky: 216 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 25 Júl 2006, 0:39 Predmet: |
|
|
Spravil som si rybársky kurz, bavilo ma to asi rok, na další rok som si kúpil výbavu, zaplatil poplatky asi 1200 sk či koľko to bolo, a bol som 2 krát na rybách, moc ma to už neťahá  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1195
Zaslal: 27 Júl 2006, 19:05 Predmet: |
|
|
na ryby dost casto chodim aj na preteky ale samozrejme ze nejsom ucastnik.. jedine preco chodim na tieto veci je alkohol  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Victor12 Light Expert

Stav:  Založený: 27.07.2006 Príspevky: 77 Bydlisko: Blava Karma: 
|
Zaslal: 28 Júl 2006, 9:01 Predmet: |
|
|
raz som s deedom rybarcil a moc ma to nezaujalo , ale aspon som sa namocil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kepuc Light Expert

Stav:  Založený: 27.07.2006 Príspevky: 45
Zaslal: 28 Júl 2006, 9:04 Predmet: |
|
|
| raz som bol s kamosom na ryby a moc ma to nezaujalo lebo som nato nemal nervy tam cakat na jednu spropadenu rybku! |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1195
Zaslal: 28 Júl 2006, 19:53 Predmet: |
|
|
| kepuc napísal: |
| raz som bol s kamosom na ryby a moc ma to nezaujalo lebo som nato nemal nervy tam cakat na jednu spropadenu rybku! |
to je prave to kuzlo cakat jak debil aj tri dni aj to sa mi stalo kym neco doslo.. proste treba mat dobre zakrmene a mas po vsetkom.. vlastne teraz je taka doba ze mas policajtov na udiciach tak teda to nie je uz nic ked to zapipa tak vytiahnes teda neni to ziadne caro.. za chvilu budu take udice ktore sa aj sami vytiahnu tak teda to uz bude dost o <> a bude to stat okolo 100 litrov kolko ryb by si mal zato?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
a_tommi Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2006 Príspevky: 53
Zaslal: 01 Sep 2006, 23:56 Predmet: |
|
|
no tak ja som pytliak ako sa patri
za mladi na drzovku hned vedla domu rybara na 5metrovy bič pstruhy na potoku... a potom ked nas nacapal, uvidel led prach za nami:-) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZATIM Light Expert

Stav:  Založený: 25.06.2006 Príspevky: 74 Bydlisko: TN Karma: 
|
Zaslal: 05 Sep 2006, 20:22 Predmet: |
|
|
ja som rybra,ale niak uz pomenej NO TIME |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1175 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 02 Nov 2006, 18:01 Predmet: |
|
|
ja som od svojich 9 rokov zacal s sportovym rybarstvom a islo mi to celkom dobre mal som nejake dobre umiestnenia na celoslovenskych pretekoch ale potom asi v 12 ma to prestalo bavit(zacali ma bavit viac dievcata ) ale je to vyborny konicek a velmi dobry oddych pre telo aj dusu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baciiik Medium Star

Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 426
Zaslal: 20 Nov 2006, 19:57 Predmet: |
|
|
Kedisy som chytal ryby ked som bol mladsi od 10 do 13 ? celkom mam to aj bavilo no potom prisli ine zaujmy ked si prectavim ze teraz by som tam stal pri udici a cakal kym sa mi zdvihne policajt radcej neee alebo na staniovacke ked zacne prsaat fuuuuuj necel by som FISHING IS DEATH  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|