S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
NorthWindVG
Amateur
Mno, teraz to bude trocha OT, ale neda mi to
.
Stalker ako hru uplne milujem. Pripomina mi to nase slovenske prostredie spojene s preskumavanim a strachom
Aj preto som sa v poslednej dobe dal na Urban Exploration (ktory je spomenuty v inej diskusii) , pasivny zaujem o Airsoft a pasivno-aktivny o survival
Skusali ste stalkera s Faikes modom? Raz v nom bol bug, ze pri kliknuti na jeden dialog cloveka z prvej dediny sposobil, ze sa objavili nedaleko dediny zombici a bloodsuckeri. Odporucam to skusit v noci a ked je burka a kliknut niekolkokrat
. Vsetci dvanasti ci kolko ich tam bolo, chvilu s nimi zapasili a postupne tie zelene bodky na mape mizli do minuty.
Ak mate podobne zazitky, sem s tym
Stalker ako hru uplne milujem. Pripomina mi to nase slovenske prostredie spojene s preskumavanim a strachom
Aj preto som sa v poslednej dobe dal na Urban Exploration (ktory je spomenuty v inej diskusii) , pasivny zaujem o Airsoft a pasivno-aktivny o survival
Skusali ste stalkera s Faikes modom? Raz v nom bol bug, ze pri kliknuti na jeden dialog cloveka z prvej dediny sposobil, ze sa objavili nedaleko dediny zombici a bloodsuckeri. Odporucam to skusit v noci a ked je burka a kliknut niekolkokrat
Ak mate podobne zazitky, sem s tym
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak si si nevsimol tak ta cestina a slovencina z abcgames je na MP betu..mienkofax napísal:nema na to niekto daving
alebo aspona kde mam a ako nainstalovat slovencinu z abcgames.sk
nemam na nej žiadne packy
dabing najdes na lamkach.. uploadol som tam komplet pack s dabingom, patchom a crackom.. konkretne
S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl Cesky dabing (vratane textov) + 1.0003 patch + 1.0001 original exe + 1.0003 cracked exe
pre toto potrebujete mat hru opatchovanu na verziu 1.0001.. ak uz mate 1.0003 verziu tak si nainstalujete iba dabing
ludia mam jeden malý problém...bol som u Jantaru dole v tych labakoch a jak som sa vracal naspäť do baru asi som niekoho zabil tak po mne ta Povinnost v jednom kuse striela a v rozhlase ide ze tu je vrah a musia ho eliminovat bla bla...a nemam to uložené predtým...už iba ked idu do mna..neda sa to nejak spravit? alebo nema niekto save priblizne odtial?
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 18:33 )
ludia hocijake save nema nikto?
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 18:33 )
ludia hocijake save nema nikto?
Ach jaj...predvcerom som si pozrel dokument o Cernobyle, tak mi napadla tato hra. Z recenzie som si pamatal, ze ma par chybiciek (respawnovanie nepriatelov priamo pred hracom a malo tovaru u obchodnikov, ktory sa ani nedoplna), ale nakoniec ma zlakala atmosfera Pripjati a celkovo tej apokalypsy. A po cca 12tich hodinach hrania mozem povedat iba WOW. Atmosferu zeriem uz od zaciatku a to som doteraz Pripjat ani nevidel. Paci sa mi to vylepsovanie a pekna grafika, ktora krasne doplna atmosferu, najma to zrnenie obrazu. Potom je tu aj striedanie dna a noci, dazd...kam sa hrabe Crysis.
Sice som sa uz stretol s tym, ze sa vojaci objavovali rovno predo mnou, ale som ochotny odpustit to
Tiez mi tam chyba nejake vozidlo, lebo teraz ked som uz mighty killer sa mi nechce behat spat, aby som porobil questy od ludi, ktorych som stretol skor.
Inak v recenzii na tiscali typek kritizoval, ze zbrane maju velky rozptyl, atd. ale mne sa to zda v pohode, aj tak davam skoro vzdy headshoty
Tiez tam odporuca reality patch, ten som nahodil hned po instalacii a nestihol som dorobit ani prvy quest a uz som zomrel od hladu
Cize patch isiel pa pa.
Sice som sa uz stretol s tym, ze sa vojaci objavovali rovno predo mnou, ale som ochotny odpustit to
Tiez mi tam chyba nejake vozidlo, lebo teraz ked som uz mighty killer sa mi nechce behat spat, aby som porobil questy od ludi, ktorych som stretol skor.
Inak v recenzii na tiscali typek kritizoval, ze zbrane maju velky rozptyl, atd. ale mne sa to zda v pohode, aj tak davam skoro vzdy headshoty
Tak dnes som to dohral, koniec bol prekvapivo rychly, cakal som, ze do Pripjati sa bude chodit viackrat, nakoniec to bol vlastne len jednosmerny vylet a mal som stastie, ze som si pre Pripjat spravil osobitny save a potom si mesto presiel sam a nafotil zaujimave fotky 
Potom mi to nedalo a skusil som pozriet satelitne fotky a skoro mi oci vypadli, ked sa fotky presne zhodovali s mapami v hre. Umiestnenie jednotlivych casti tusim nesedelo ale v ramci nich to bolo presne, vid screeny a linky k nim:
Pripjat
Cernobyl
Pozorny divak na screenoch najde ruske kolo a aj komin elektrarne.
Potom mi to nedalo a skusil som pozriet satelitne fotky a skoro mi oci vypadli, ked sa fotky presne zhodovali s mapami v hre. Umiestnenie jednotlivych casti tusim nesedelo ale v ramci nich to bolo presne, vid screeny a linky k nim:
Pripjat
Cernobyl
Pozorny divak na screenoch najde ruske kolo a aj komin elektrarne.
-
webmasterr
Medium Professional
Kupili ste si niekto stalkera na Steame?
Lebo mam s nim mensie problemy, ide oto ze ten stalker ide na patchi 1.0005 avsak ked si chcem zahrat multiplayer..tak vsetky serveri idu na 1.0006 ktory ani nieje na ofic stranke..ale da sa stiahnut z netu..avsak na toho Stalkera zo Steamu ho dat nejde(napise ze uz mam aktualnu verziu)
vcera som nasiel jeden server na patchi 1.0005 ale tam mi zase vyhodilo ze mam zly cd-key..pricom ja nemam ziadny (aspon ziadny som nedostal?)
takisto sa mi nepodarilo na toho stalkera nahodit cestinu
ak niekto viete ako na to ..tak sem s tym
(prezijem to aj s eng obyc stalkerom bez multi ale tak myslel som ze sa na steame predavaju plnohodnotne hry)
Lebo mam s nim mensie problemy, ide oto ze ten stalker ide na patchi 1.0005 avsak ked si chcem zahrat multiplayer..tak vsetky serveri idu na 1.0006 ktory ani nieje na ofic stranke..ale da sa stiahnut z netu..avsak na toho Stalkera zo Steamu ho dat nejde(napise ze uz mam aktualnu verziu)
vcera som nasiel jeden server na patchi 1.0005 ale tam mi zase vyhodilo ze mam zly cd-key..pricom ja nemam ziadny (aspon ziadny som nedostal?)
(prezijem to aj s eng obyc stalkerom bez multi ale tak myslel som ze sa na steame predavaju plnohodnotne hry)
-
xH4wK
pripajam sa k prosbe o tu cestinuwebmasterr napísal:Kupili ste si niekto stalkera na Steame?