šachy
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
dair
Guru wannabe
presne. presne pre to nemozem vyhrat nad fotrom lebo ten to ma z hlavy na 7 tahov dopredu na mna pripravene veci...m3thod-man napísal:tam treba uvazovat niekolko tahov dopredu a v duchu si preskusat vsetky moznosti...a na to nemam trpezlivost a nervy...ja vzdy hrr,hrr dopredu a zrazu sach mat
vraj schopnost mysliet a pametat cim viacej dopredu urcuje vitaza
hravam kazdy den:) vdaka internetu sa to da, www.gameknot.com a chessworld.com
-
jakub199
Medium Star
no ja som sa poksal hrat ale ma to nebavilo a skor jak som zacal tak som prestal
ale u nas mame jedneho typka tusim dakedy bol majster slovesnka teraz je trener a ma obchod zo sachmi http://www.sachypalka.sk/ a maj aj rybarsky shop preto som tam raz zavital a pomaly som zomrel sachovy stolik za 30 000 najlacnejsi knihy z dajakeho 1972 z Rejkjaviku potom dajakeho Kasparova normalne som bol prekvapeny ale inak respect vsetkym co to hraju musia mat

-
P41NK1LL3R
Light Professional
sach je super hra.. pomaha na rozvoj koncentracie a logickeho myslenia.. rovnako aj maximalneho sustredenia a vsimania si chyb supera 
niekedy som to hraval aj sutazne asi ked som mal 10-14 rokov ... ale odvtedy to hram len ked mam prilezitost
bol som dokonca 3 na slovensku ..kategoria juniori
ale je to super hra
viva la Garry Kasparov
niekedy som to hraval aj sutazne asi ked som mal 10-14 rokov ... ale odvtedy to hram len ked mam prilezitost
bol som dokonca 3 na slovensku ..kategoria juniori
viva la Garry Kasparov