Sacred II.

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
AXO
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

MirecPB napísal:AXO: vyznac na mape a hod to sem :wink:

+3 screeny, moja dryada a kamosov Inquisitor a ukazka kolko tam je questov
ja mam net na XP a sacred na VISTE, takze screen bude neskor, ale podla toho obrazku co si dal(mapu), tak ked prides ku tomu velkemu oranzovemu kruzku(hlavny quest), tak ti to NPC povie, ze ta nepusti dalej, a quest sa oznaci o kusok nizsie..... screen hodim asi za hodinu, aj mapu, aj postavu.

nahodou nevies ako sa da ziskat ten originalny mount - UKAZKA

hram za serafinu pretoze ma plosne kuzlo, resp. skill, takze je to rychle expenie... zavolam si netvorov na okolo a jeden vyskok a mam o par tisic xp viac za sekundu, championom pridam este jeden uder...

//takze tu su tie screeny
Prílohy
graficke nastavenia na akych to hravam.... je to pekne, ale nejaky obrovsky rozdiel medzi default a elite texturami tam meni... detailnejsie textury... ale v hre, akcii, to moc nepostrehnete
graficke nastavenia na akych to hravam.... je to pekne, ale nejaky obrovsky rozdiel medzi default a elite texturami tam meni... detailnejsie textury... ale v hre, akcii, to moc nepostrehnete
mapa, som ju blbo odfotil, som mal dat skryt hotove questy a world objects... ale aka-taka predstava by tam bola
mapa, som ju blbo odfotil, som mal dat skryt hotove questy a world objects... ale aka-taka predstava by tam bola
len postava s buffmi... ta vec v rukach je buff BeeEffGee...je to zbran na dialku a ma poskodenie o polovicu az dve tretiny vacsie ako oranzove zbrane co mi padli...teda, to poskodenie sa vylepsuje atributmi
len postava s buffmi... ta vec v rukach je buff BeeEffGee...je to zbran na dialku a ma poskodenie o polovicu az dve tretiny vacsie ako oranzove zbrane co mi padli...teda, to poskodenie sa vylepsuje atributmi
je tam ukazany ten plosny skill, penazi mam dost, takze zbieram uz len zlte a lepsie veci(zelene, oranzove, ....), lebo modre a biele su vzdy slabsie ako tie co mam na sebe
je tam ukazany ten plosny skill, penazi mam dost, takze zbieram uz len zlte a lepsie veci(zelene, oranzove, ....), lebo modre a biele su vzdy slabsie ako tie co mam na sebe
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MirecPB »

mount by mal byt pre kazdu postavu na tom istom mieste, samizda na offic. fore som cital. Kdesi tam pri pobrezi je obchodnik atd. a je tam lod, tak nou sa preveze na jeden ostrov (asi ten s ?)

ta brana sa ti neda len tak otvorit? ja som klikol ako na kazde dvere a otvorila sa, bacha, su tam dvoje dvere v nej. Priznam sa, vtedy som este necital texty, tak neviem co mi hovorila :oops:

si ma navnadil na tu seraf, zacnem s nou
Prílohy
brana.JPG
mount.JPG
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

MirecPB napísal:mount by mal byt pre kazdu postavu na tom istom mieste, samizda na offic. fore som cital. Kdesi tam pri pobrezi je obchodnik atd. a je tam lod, tak nou sa preveze na jeden ostrov (asi ten s ?)

ta brana sa ti neda len tak otvorit? ja som klikol ako na kazde dvere a otvorila sa, bacha, su tam dvoje dvere v nej. Priznam sa, vtedy som este necital texty, tak neviem co mi hovorila :oops:

si ma navnadil na tu seraf, zacnem s nou
este otazka, ta brana sa ti dala otvorit hned, a prejst cez nu.... hras Light kampan ci shadow kampan ?
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

shadow, jj, len som odklikol tu elfku pred nou, a hned otvaral, samizda ale mne to po nej dalo kruzok az za tu branu do dalsieho mesta
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

MirecPB napísal:shadow, jj, len som odklikol tu elfku pred nou, a hned otvaral, samizda ale mne to po nej dalo kruzok az za tu branu do dalsieho mesta
tak uz viem cim to je... serafina ma na "vyber" len Light kampan a ta elfka je zla..... takze to tam treba nejako obist..... zatial beham v pusti, a ked budem tak 40lvl(za 7 levelov), tak tam pojdem poskusat znovu okolo tej brany....

//autoeditácia príspevku ( 26 Oct 2008, 20:36 )
/// hmm ak ste niekto v hre blizko, skuste sa tam mrknut aj vy...

blizsie info je v prilohach

myslite, ze to treba mat zadane ako quest aby tam boli ?
Prílohy
2.jpg
1.jpg
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kukni moju mapu na vysvetlenie mounta hore... mam tam troch na nej 8) je to Q hlavny
B0B1
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa B0B1 »

cem sa spytat co treba spravit aby som mohol hrat sacred2 bo mi vyhadzuje tabulku s aktivacnym kodom ktory mam bud aktivovat alebo kupit co s tym treba pls ?
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Pred tym ako zapnes hru musis zapnut Securom ktory ti vlastne vymaze register cize budes moc normalne hrat...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

aj vam robi ze obcas z mapy zmizne ten spodok kde vidno cesticky,stromy, kopce a vidno len sipku a tie kruzky pre questy?
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:aj vam robi ze obcas z mapy zmizne ten spodok kde vidno cesticky,stromy, kopce a vidno len sipku a tie kruzky pre questy?
mne hej, ale nevyriesi to len odchod do hlavneho menu, ale treba vypnut celu hru, zmazat tym securomom registre a pustit znova..... teda aspon mne... som 38 lvl na silver obtiaznosti a behaju okolo mna 40-41lvl mobovia... niekedy mi daju pekne za 400HP co dost boli, ked tam je viac championov...
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

takze, konecne som nasiel toho mounta :)
pre kazdu postavu zacina Q v meste pri prvom bossovi, holka osvietena zltym svetlom ho zadava :wink:

btw: 70k stal
Prílohy
mount2.JPG
mount.JPG
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

MirecPB napísal:takze, konecne som nasiel toho mounta :)
pre kazdu postavu zacina Q v meste pri prvom bossovi, holka osvietena zltym svetlom ho zadava :wink:

btw: 70k stal
je rychlejsi ako tie kone ? alebo len taky doplnok krasy ??? som nenasiel kona, ktory by mal prirastok k rychlosti viac ako 5%....

inak.... neviete ake vyhody ma hardcore postava, okrem toho, ze nesmie zomret(a teda je to "realnejsie") ??? lepsie veci nachadza, ci ani nie ?

//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 9:09 )
//este som nasiel celkom haluz video, typco 57lvl shadow warrior hardcore, shadow kampan..... pekne ich tam kraja...

//BTW: MirecPB co zatial vravis na seraphimu ?
MirecPB
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no, konov som moc nemal, ale toho co som mal, tak neslo z neho kuzlit a z tohto idu pekne vsetky kuzla a buffy

rychlostou su asi tak isto

je silnejsia ako dryada, ale chyba mi teleport co ma d. :( teraz sa musi vsetko obchadzat
Aealo
Addict
Addict

neviete kde su ulozene savy?
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:neviete kde su ulozene savy?
v dokumentoch-ascaron entertainment-sacred II
Aealo
Addict
Addict

tam asi budu v XP ale vo viste tam nie su :?
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:tam asi budu v XP ale vo viste tam nie su :?
E:\Users\AXO\Documents\Ascaron Entertainment\Sacred 2 ja to mam na viste takto
Aealo
Addict
Addict

tak ja tam nic take nemam :(
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Toy M@ch!n3 napísal:tak ja tam nic take nemam :(
tak este skus dat vyhladavat tento subor hero01.sacred2save neviem ci to bere aj pripony suborov, ale ak nie, tak daj hladat len hero01
Aealo
Addict
Addict

dik bol v
C:\Users\Toyo\Saved Games\Ascaron Entertainment\Sacred 2
Napísať odpoveď