jedna vec je zaujimava, a to je ze verejna mienka sa zacina menit(mozno to je subjektivne) ale cital som dnes diskusiu na sme.sk ohladom saddama a uz tam niesu skoro ziadne nenavistne reci na saddama ale skor to kedy odsudia busha, blaira atd atd. je zaujimave ze saddama odsudili za smrt 143 ludi ale koho odsudia za 80 mrtvych denne?! este pred rokom/dva by ta udalost bola oslavovana ale teraz je odsudzovana. zacina byt aj pospolitemu ludu jasne ze o co tam ide. celkom ma to tesi, aspon ze nejde vsetko podla planu.
zelovoc napísal:jedna vec je zaujimava, a to je ze verejna mienka sa zacina menit(mozno to je subjektivne) ale cital som dnes diskusiu na sme.sk ohladom saddama a uz tam niesu skoro ziadne nenavistne reci na saddama ale skor to kedy odsudia busha, blaira atd atd. je zaujimave ze saddama odsudili za smrt 143 ludi ale koho odsudia za 80 mrtvych denne?! este pred rokom/dva by ta udalost bola oslavovana ale teraz je odsudzovana. zacina byt aj pospolitemu ludu jasne ze o co tam ide. celkom ma to tesi, aspon ze nejde vsetko podla planu.
Podobne v UK na diskusii serveru BBC... Hlas ludu- akokolvek potesitelny- je imho v tomto pripade bohuzial len vykrik do tmy.
Neviem ci ste pozerali spravy 2 dni dozadu lebo tam odznelo ze usa sa snazilo oddialit rosudok smrti. Dost ma tato sprava pobavila, kedze oni boli hlavny zastancovia trestu smrti.
Teraz sa zdvihne ešte väčšia vlna nenávisti proti USA a možno že bude nejaký ďalší teroristický útok proti USA alebo Britání.A je tiež možné že stúpne krviprelievanie v Iraku.
Santa Hitman napísal:Teraz sa zdvihne ešte väčšia vlna nenávisti proti USA a možno že bude nejaký ďalší teroristický útok proti USA alebo Britání.A je tiež možné že stúpne krviprelievanie v Iraku.
Je dosť možné že takáto situácia že by sa vyrútili teroristi na USA alebo Britániu Bushovi dosť vyhovuje lebo aby "zastavil" terorizmus pôjde s armádou do Iránu alebo inde a zasa z toho bude mať ropu.
Ja si myslim ze jeho smrt je vystrahou pre inych diktatorvou. Aj ked pochybujem ze to pomoze ak je raz niekto opantany mocou tak uz mu nic nepomoze pretoze si mysli ze je nedotknutleny . Ale v kazdom pripade ta poprava bol jeden chaos a bordel.
Staci, aby si niekto zobral na musku elektrarne (jadrove, vodne ...). Spomente si na chaoz, co sposobil vypadok jednej z elektrarni na severe krajiny (cca 2 roky do zadu). Pol New Yorku bolo v tme a ludia behali po uliciach, ako muchy s otrhanymi kridlami. Stacilo by, keby takyto vypadok nastal v lete a z americkych mrakodrapov by sa stalo najvacsie ludske BBQ na svete.
Nadherny priklad aj toho, co sa stane s vplyvnym clovekom, ked vyslovi proti izraelsku myslienku. Samozrejme, ze USA-ci tam vtrhli kvoli rope, ale podla mna hlavnym dovodom jeho popravy, bol zidov zo Sadama. K tomu patricne rozbehli aj reklamu vo svetovych "mienkotvornych" mediach, na cele ktorych su, cuduj sa svete, zidia.