Salvia Divotvorna
hmm
jj je to velmi zaujimava rastlinka ale ak sa chcete len zabavit tak to neskusajte nieje to na party ani pre fetakov.V najlepsom pripade to s vami nic neurobi a v horsom zazijete nieco velmi velmi nepriemne preto odporucam byt v klude v pohode 
Tak nejak. Mam pocit, ze si mal asi nieco slabe ako ja, lebo halucinacie ani nic take som z toho nemal. Chvilu smiech a tak a velmi rychlo prec.danny707 napísal:mali sme raz, necely gram, sfajcili sme to traja, stavy boli podobne trave, ale ovela silnejsie.. len skoda, ze ovela kratsie.. (cca 20 minut)
urcite to davajte cez vodne. nakladaj ako na vacsi prask z weedu. ale treba to podrzat dlhsie, lebo to sa pomalsie vstrebava... vyfukni ked budes citit ako to nabieha. hento vam vystaci na peknych par fajceni... glpishta napísal:Neviete kde zohnat extrakt na SK?Ta posta z CZ je fakt velka...
//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2008, 18:25 )
Na chate ideme davat dvaja... 1g 10x extrakt... asi cez vodne...
Poradte kolko a jak davat...
Budu halucinacie??
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mnoo budem davat teda cez bong a drzat to cim dlhsie...potom nalozim dalsieho a dalsieho kym vydrzim 
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 21:00 )
No tak som to skusil s kamosom...
Prostredie bolo ale dost zle,boli sme na chate a bolo tam celkom dost ludi a celkovo taky neklud...
Tak som natocil kamosovi jedneho brutalneho,stiahol drzal asi 30s potom pustil,zrazu sa zacal neuveritelne kosit ze to nezabera:D ale fakt strasne,padol na zem a zacal si udierat hlavu o zem,on sa dusil jak sa smial,nohou kopol do takeho zeleza...za 2 min v pohode a za 30 min jako normalne...mal 2 typle a brutalne narazenu nohu:D:D
Tak som isiel ja,natocil som si celkom pekne ale drzal som len asi 20s,prislo strasne high a strasny smiech,ked som si zavrel oci strasne divne haluciancie,opticke boli take slabsie, zdalo sa mi nieco ako keby kazdy clovek bol jeden "slot" ako na nejaku kartu a take prasa uz nemalo svoj slot medzi nami a na to som sa rozplakal od smiechu:Dproste crazy:D:D
Este nam nieco ostalo tak to skusime v kludnejsom prostredi...
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 21:00 )
No tak som to skusil s kamosom...
Prostredie bolo ale dost zle,boli sme na chate a bolo tam celkom dost ludi a celkovo taky neklud...
Tak som natocil kamosovi jedneho brutalneho,stiahol drzal asi 30s potom pustil,zrazu sa zacal neuveritelne kosit ze to nezabera:D ale fakt strasne,padol na zem a zacal si udierat hlavu o zem,on sa dusil jak sa smial,nohou kopol do takeho zeleza...za 2 min v pohode a za 30 min jako normalne...mal 2 typle a brutalne narazenu nohu:D:D
Tak som isiel ja,natocil som si celkom pekne ale drzal som len asi 20s,prislo strasne high a strasny smiech,ked som si zavrel oci strasne divne haluciancie,opticke boli take slabsie, zdalo sa mi nieco ako keby kazdy clovek bol jeden "slot" ako na nejaku kartu a take prasa uz nemalo svoj slot medzi nami a na to som sa rozplakal od smiechu:Dproste crazy:D:D
Este nam nieco ostalo tak to skusime v kludnejsom prostredi...
-
pinacolada
Guru wannabe
si skuril sam 25g ?fruxo napísal:ludia kupil som si ju pred par mesiacmi, 25 g susenej (ziadny extrakt) skusil som vyfajcit tie suche listy cez fajku (normalnu drevenu) a dajak nic, akurat ma bolela hlava(bol klud, sustredil som sa, na nic som nemyslel)
neviete ako z toho viem urobit extrakt ? nejaky navod ... dik
nie
nie nie extrakt si môže vyrobiť každý sám
tu je jednoduchý návod z groweru od Gerdy potrebuješ len čistý acetón alebo denaturalizovaný alkohol
tu je jednoduchý návod z groweru od Gerdy potrebuješ len čistý acetón alebo denaturalizovaný alkohol
Kód: Vybrať všetko
nadrtím na prach šalvějové listy, ve sklenici zaleju čistým acetonem (ne žádným acetonovým ředidlem, ale čistým). nechám tak dva až tři dny macerovat, tak několikrát denně pořádně protřepu. Pak si dám do skleněný misky nabrubo nadrcené listy v množství tak 1/10 až 1/20 původního množství a na to přefiltruji acetonový roztok (přesapesník, filtrační papír, kávový filtr a i papírový ubrousek stačí). No a pak to stačí dát na nějaký dobře větraný místo odpařit aceton. Ve výsledném hrubém extraktu není cítit žádný aceton a na kouření je to dostatečné. taky se dá použít líh, ale je to drahé, snad jedině, pokud máte nějaký chladič a lih oddestilujete na další použití.-
rixo
Light Professional
Tomasito-prekvapil si ma tvojimi príspevkami, super:)
Mám 16 a šalviu som vyskúšal raz na výlete, nič mi nebolo akurát sa mi divne točila, hlava, žiadny úžasný zážitok ktorý by som chcel často opakovať, okrem toho nehnevajte sa , ale tí čo húlite fakt neviem čo z toho máte?
Jediné čo fajčím je vodná fajka a ako mi určite jin a mnoho iných dá za pravdu je to výborný relax:)
Mám 16 a šalviu som vyskúšal raz na výlete, nič mi nebolo akurát sa mi divne točila, hlava, žiadny úžasný zážitok ktorý by som chcel často opakovať, okrem toho nehnevajte sa , ale tí čo húlite fakt neviem čo z toho máte?
Jediné čo fajčím je vodná fajka a ako mi určite jin a mnoho iných dá za pravdu je to výborný relax:)
mno fcera som skusil salvijku divotvornu a mozem povedat ze... prislo to az necakane rychlo... stavy celkom v pohode len som necakal ze to bude az take brutalne
tak ma to zastihlo "nepripraveneho"
ale inac mrte f pohode, rozhodne si este niekedy dam, ale teraz uz radsej v klude (fcera na hrade v BA.. vela ludi bolo)
-
twardykamen
Medium Professional