|
|
|
| Autor |
Správa |
Mareksss Amateur

Stav:  Založený: 22.02.2006 Príspevky: 12
Zaslal: 15 Mar 2006, 18:28 Predmet: Satelit |
|
|
| Neviete o daakom programe alebo stranke kde bi som mohol pozerat zo satelitu co sa prave deje na zemi. Poradte |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blade 55 Expert

Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 185 Bydlisko: Topoľčianky Karma: 
|
Zaslal: 15 Mar 2006, 18:55 Predmet: Re: Satelit |
|
|
| Mareksss napísal: |
| Neviete o daakom programe alebo stranke kde bi som mohol pozerat zo satelitu co sa prave deje na zemi. Poradte |
Google earth |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2946 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 15 Mar 2006, 19:07 Predmet: Re: Satelit |
|
|
| Mareksss napísal: |
tak taky nezozenies,lebo google earth je staticka mapa sveta,taky co chces ty maju iba spionazne vladne agentury FBI,CIA,MOSAD,NCIS atd.
Alebo mozno sa pokus lognut na tie web kamery co su v googli a pozri si nejaku avenue v New York-u napr minule som kukal ground zero |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mareksss Amateur

Stav:  Založený: 22.02.2006 Príspevky: 12
Zaslal: 15 Mar 2006, 19:07 Predmet: |
|
|
| A okrem google earthu nepoznas ini program. |
|
| Návrat hore |
|
 |
.cov Medium Star

Stav:  Založený: 03.12.2005 Príspevky: 317
Zaslal: 15 Mar 2006, 19:13 Predmet: |
|
|
Pokial si myslis, ze americka (alebo ruska) vlada uvolni svoje spionazne satelity pre beznych ludi ako ty alebo ja, tak sa mylis. Neexistuje volne dostupny program, ktory by umoznoval v realnom case pohlad zo satelitu. Alebo si myslis, ze to funguje takto:
Na obeznej drahe je satelit a cez internet obycajni ludia tocia kamerou? A co ked ja sa chcem pozerat akurat na Bratislavu (ci mi akurat holuby ne**ru na strechu ) a ty sa chces pozriet na plaze na Francuzskej Riviere, dalsi chce pozerat ludi v Londyne, dalsi v New Yorku, dalsi v Tokyu? Ved sa satelit musi ukrutit. Zbesnel by, ako by ludia s nim krutili hore dole. Alebo ze by ich tam bolo tolko, ze ludia by sa netlacili? Takze musis uznat, ze je to utopia.
Ale existuje urcite riesenie. Existuje viac projektov, jeden je napr. Google Earth. Stiahnes si urcity soft, nainstalujes a mozes pozerat satelitne snimky zeme. Ale nie online (teda nazivo). Su to satelitne snimky, niekedy i rok, dva stare. A nie je v nich cely svet. Amerika je hooodne podrobna (tam mozes obcas poratat auta na parkovisku) ale napr. zo Slovenska su tam podrobnejsie len urcite oblasti.
Podrobnejsie si precitaj tu:
http://earth.google.com/index.html
a takyto zaber mozes ziskat z americkej oblasti
//obrázky pridávajte do príloh
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|