a kde byvas v Nitre lebo ja byvam na Klokocine a este nezrychlovali nic..Grosay napísal:Mne to uz facha tou 6-nasobnou rychlostou ale 2-3 dni. Tak isto aj Kinjerilovi. Skoda len, ze to plati iba pre download. Upload nezvysovali a asi ani nebudu. V tomto pripade sa viacej oplati Fibernet od Orange...
SATROnet
jj konecne to zvysili, down mam zhruba z 1 mbps na 6 mpbs, upload je zatial rovnaky, asi este na tom pracuju, lebo na webe satra zatial nieje o tom ani zmienka, uvidime no, podla cennika. Inak by to bolo dost blbe, lebo akurat stabilita, verejna ip, down=upload su silne stranky satra a ucinna zbran proti konkurencii.
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
je mi luto,ze ta asi sklamem,ale po zvysovani sa ziadne "down=up" nekona. Satro konci so symetrickym pripojenim. Ked zvysili download a upload nezmenili, pytal som sa ich e-mailom,ako to teda bude. Nad zvysenim uploadu neuvazujubutthead napísal:... lebo akurat stabilita, verejna ip, down=upload su silne stranky satra a ucinna zbran proti konkurencii.
// Tu je odpoved zo Satra ohladom uploadu:
Vazeny zakaznik,
vzhladom na moznosti pouzivanej technologie (hlavne teda technologie ktora je
pouzita v klasickych kablovych sietach - EuroDOCSIS2.0) a s ohladom na
obmedzenia ktore tato technologia so sebou nesie nie je uplne mozne zarucit
symetriu spojenia (vzhladom na throughput). Tento problem je o to vyraznejsi,
cim vacsie rychlosti pripojenia su poskytovane zakaznikom. Vhladom na to, ze
drviva vacsina zakaznikov vyzaduje vysoku rychlost v downstreame, sa nasa
spolocnost rozhodla zvysit rychlost vsetkym zakaznikom az 6x (t.j. najvacsi
program az na 18Mbit/s v downstreame). V snahe zabezpecit co najvacsiu
spolahlivost tejto sluzby (z pohladu zakaznika), sme sa rozhodli upstream
zatial nezvysovat.
S pozdravom,
--
SATROnet tím
No to som sklamaný a dozvedel som sa až neskôr, že nieje rovnaký
nechápem, čo špekulujú, kľudne by aj mohli dať rýchlejší, viď upgradovali SIX linku
http://www.six.sk/press.php
-
TommyHot
Addict
Re: SATROnet
Ja mam satro a uz len cakam kedy zvysia rychlost (podla informacie z druhej ruky to ma byt dnes). Platim do 10 eury mesacne a som maximalne spokojny. Mam symetricke pripojenie 5mb/s a vypadky do roka mozno 3 (z toho 2x to bolo sposobene vypadkom el. prudu).
Inak o tom zvyseni rychlosti (a znizeni cien) nemate viacej info?
Inak o tom zvyseni rychlosti (a znizeni cien) nemate viacej info?
Zaujimalo by ma ci ma niekto net od Satra cez MVDS, t.j. nie cez ich kablovy rozvod, ale cez ich 12ghz mikrovlnku. (t.j.: http://www.zive.sk/satro-expanduje-s-be ... fault.aspx ).
Hlavne ma zaujima stabilita tohto spojenia, packet loss. Proste kvalita linky. Dakujem.
Hlavne ma zaujima stabilita tohto spojenia, packet loss. Proste kvalita linky. Dakujem.
Tak presne toto aj mňa zaujíma....sundevil napísal:Zaujimalo by ma ci ma niekto net od Satra cez MVDS, t.j. nie cez ich kablovy rozvod, ale cez ich 12ghz mikrovlnku. (t.j.: http://www.zive.sk/satro-expanduje-s-be ... fault.aspx ).
Bývam na dedine pri Nitre, predtým som býval v Nitre a keď vidím aký net majú kamaráti z NR tak mi je do plaču... Si tam fičia na FiberNETe a ja nevim na čom ešte
UPTADE:
Akurát mi to namontovali, zatiaľ mi to ide inštalačnou rýchlosťou(13 KB/s) ale povedal že do týždňa pustia plnú rýchlosť(9 Mbit/s = 1 MB/s). Tak potom sem dám že akou rýchlosťou to ide
+ 1 zaujímavosť: napojil som sa na wifi cez môj mobil cez Opera Mini a na dsl.sk mi nameralo rýchlosť 800 KB/s
UPTADE 2:
Tak už mi to ide plnou rýchlosťou
Ping na speedtest.net mi nameral 500ms ale na dsl.cz mi nameralo 10-40 ms. Stabilita je zatiaľ dobrá, ani jeden výpadok. Zatiaľ veľká spokojnosť u mňa.
Hm, tak to zaujíma aj mňa, bývam vedľa mesta Galanta v dedine, v Galante s týmto netom fičí 60% obyvateľstva a keď vidím tie ich odozvy a rýchlosť sťahovania až vtedy sa uvedomím, že tento aktuálny wimax je čo za šrot.
-
Sarger
Guru wannabe
Otázka pre užívateľov Satronetu.. ako to vyzerá v súčastnosti celkovo?
Premýšľam, že k nim prejdem a potrebujem viac info.
Keby som mal inu moznost tak to okamzite zrusim, ale bohuzial ina moznost netu tam kde byvam nie je.Sarger napísal:Otázka pre užívateľov Satronetu.. ako to vyzerá v súčastnosti celkovo?