Šaty na stužkovú
-
luculiiik
Light Star
Šaty na stužkovú
Tááákže, skôr by som oslovila slečny...Mám obrovský problém. V decembri mám stužkovú a šaty nikde
Neviete mi prosím poradiť nejakú dobrú predajňu v B. Bystrici alebo vo Zvolene? Bola by som moc vďačná 
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja tiez suhlasim. Minuly tyzden sme behali v Nitre po nakupnych centrach a hladali saty na svatbu a mozem povedat, ze vyber v niektorych butikoch bol velky. A cenovo boli tiez v norme. Niektore, fakt nadherne saty, nepresahovali ani 2000sk. Ked si predstavim, ze najprv zhanat latku, potom vyberat strih a dokola chodit na skusky, tak si tie saty radsej kupim, alebo poziciam. A BB je velke mesto, tam je urcite kde vyberat.Tomasko napísal:dovolim si odporovat, pokial mas dobru postavu, tak si myslim, ze lespsie ju kupovane, pretoze site nikdy nebudu take (moj nazor) ako kupovaneale ked to vyuzijes iba na stuzkovu, nestaci ich pozicat?
Ale sto ludi, sto chuti
-
hojko
Site Admin
Mozno trosku mimo temy, ale taka pikoska. Kamaratka prave riesi tento problem, v pondelok som ju viezol do jedneho obchodu, mala si ist kupit saty. Minuly tyzden uz zhanala, nasla pekne saty, ale nezapla ich na prsiach. V pondelok jej pekne saty sadli, konecne ich zapla aj na prsiach, ale potom jej predavacka doniesla dalsie a ze tie boli tiez krasne. Zakazala mi ist s nou do obchodu, pretoze tam vraj nemaju kabinky a ked si skusala, tak ma nemala ako zavolat, pretoze kabelku s mobilom nechala v aute a ja som cakal v aute. Potom si skusala este nejake saty a ani tie nezapla na prsiach. No darmo, ked ma niekto take skvele prednosti, tak ma smolu pri vyberie siat. Ale verim tomu, ze sa medzi tymi dvomi uz rozhodne.
-
pryja
Darca
Tak na vacsich prsiach sedia pekne korzetove saty bez ramienok, tam dekolt pekne vynikne a saty maju na com drzat. Tie su skor na take postavy robene. Na Banasovej to vyzeralo napriklad hrozne.hojko napísal:Mozno trosku mimo temy, ale taka pikoska. Kamaratka prave riesi tento problem, v pondelok som ju viezol do jedneho obchodu, mala si ist kupit saty. Minuly tyzden uz zhanala, nasla pekne saty, ale nezapla ich na prsiach. V pondelok jej pekne saty sadli, konecne ich zapla aj na prsiach, ale potom jej predavacka doniesla dalsie a ze tie boli tiez krasne. Zakazala mi ist s nou do obchodu, pretoze tam vraj nemaju kabinky a ked si skusala, tak ma nemala ako zavolat, pretoze kabelku s mobilom nechala v aute a ja som cakal v aute. Potom si skusala este nejake saty a ani tie nezapla na prsiach. No darmo, ked ma niekto take skvele prednosti, tak ma smolu pri vyberie siat. Ale verim tomu, ze sa medzi tymi dvomi uz rozhodne.
Ale netvrdim, ze vsetko sa tam da natlacit.
-
matus121
Light Professional
so stuzkovou mam nejaky problem aj ja, hoci je to ine, ale stale v ramci stuzkovej, takze som nechcel zakladat zbytocnu temu, no ak by to trebalo, tak kludne mozem, napiste. k veci ... o tyzden idem kamoske na stuzkovu(zdravotna, cirkevna), ona ma tam pozvala uz skor. vsetko mam kupene, co sa tyka mojho oblecenia, len neviem, ake su zvyky, ako sa spravat k partnerke na stuzkovej.
Pocul som, ze jej mam kupit nejaky kvet, to aj urobim, no mam to kupit aj jej mame? alebo na co ine si mam davat pozor. prosim poradte. Vopred dakujem
Pocul som, ze jej mam kupit nejaky kvet, to aj urobim, no mam to kupit aj jej mame? alebo na co ine si mam davat pozor. prosim poradte. Vopred dakujem
-
hojko
Site Admin
matus121: Precitaj si tuto temu, pripadne sa v tej teme spytaj: http://www.hojko.com/pravidla-slusneho- ... 70123.html
-
luculiiik
Light Star
juuuj...ste zlatučkí (myslela som si, že nebude nikto reagovať)
...no rozmýšľam, či ich kúpiť alebo si ich dať ušiť...totiž ja mám takú "proporcionálnu vadu"
, t. j. som dosť malá, moc štíhla a nič na mne nesedí
väčšinou mi je všetko, čo sa mi páči veľké...ale na druhej strane s krajčírkou nemám moc dobré skúsenosti...párkrát som si dávala šiť šaty, no nikdy neboli také, aké som chcela a teraz stoja len v skrini
no v sobotu zbehnem do Bystrice a popozerám ponuku, aj keď neverím, že si niečo nájdem
dám vám vedieť, ako to dopadlo 
-
Soviet
Darca
taketo nieco ked si date baby tak budete isto spokojne aj vy aj vsetci zucastneny 
http://st.blog.cz/d/dark-soul.blog.cz/o ... 061903.jpg
-
pryja
Darca
Hlavne rodiciaSoviet napísal:taketo nieco ked si date baby tak budete isto spokojne aj vy aj vsetci zucastneny
-
mirak2
Hardcore addict
no dokym som nasiel oblek co mi sadol na moju postavu tiez som sa pomerne dost nahladal.....este vacsie problemy boli potom s hladanim vhodnej kravaty xDtomek00 napísal:trocha mimo temy, ale nechcel by som byt vo vasej kozi dievcata ked si vyberate saty na stuzkovu, mate to ovela tazsie ako chalani, prides do obchodu kupis si oblek a vybavene
tak vela stastia![]()