Šaty na stužkovú

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
luculiiik
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Šaty na stužkovú

Príspevok od používateľa luculiiik »

Tááákže, skôr by som oslovila slečny...Mám obrovský problém. V decembri mám stužkovú a šaty nikde :D Neviete mi prosím poradiť nejakú dobrú predajňu v B. Bystrici alebo vo Zvolene? Bola by som moc vďačná :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Daj si ušiť na mieru - budeš jedinečná.

A nezabudni... V jednoduchosti je krása a menej je niekedy viac :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

mno mislim že najviac vie ohuriť červenaaaaa to by som bral za zaklad
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

co pisal ze si mas dat usit na mieru - dobry napad... kamoska minuly rok obehala celu BB a ZV a nevedela mesiac nic najst az nakoniec sla ku krajcirke.... takze ak to stihas tak nejaku najdi....
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

aj ja ti urcite odporucam krajcirstvo...v porovnani s lepsimi satami to vychadza cenovo podobne a tie saty budu take ake ich chces mat :)...ak nemas predstavu tak ti poradia ;)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

dovolim si odporovat, pokial mas dobru postavu, tak si myslim, ze lespsie ju kupovane, pretoze site nikdy nebudu take (moj nazor) ako kupovane :) ale ked to vyuzijes iba na stuzkovu, nestaci ich pozicat?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

No ja som si dávala tiež šiť, máš tam zaručenú originalitu, ale ako bolo spomínané, pokiaľ nejaké nájdeš v obchode a sadnú ti, tak nie je problém. Jedine ak by mal niekto rovnaké, čo je dosť možné. :)
A tiež zváž variantu požičania, na tú jednu príležitosť to bude určite stačiť. :wink:
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Tomasko napísal:dovolim si odporovat, pokial mas dobru postavu, tak si myslim, ze lespsie ju kupovane, pretoze site nikdy nebudu take (moj nazor) ako kupovane :) ale ked to vyuzijes iba na stuzkovu, nestaci ich pozicat?
Ja tiez suhlasim. Minuly tyzden sme behali v Nitre po nakupnych centrach a hladali saty na svatbu a mozem povedat, ze vyber v niektorych butikoch bol velky. A cenovo boli tiez v norme. Niektore, fakt nadherne saty, nepresahovali ani 2000sk. Ked si predstavim, ze najprv zhanat latku, potom vyberat strih a dokola chodit na skusky, tak si tie saty radsej kupim, alebo poziciam. A BB je velke mesto, tam je urcite kde vyberat.
Ale sto ludi, sto chuti :) Sama sa rozhodni.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ak maš nejaku predstavu ako by mali šaty vypadať nejake vysnené tak si ich daj ušiť ale ak sama nvš čo kceš tak je lepšie si ich kupiť aspon podla mna lebo ked si ušiješ ani nvš čo tak vysledok može sklamať
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mozno trosku mimo temy, ale taka pikoska. Kamaratka prave riesi tento problem, v pondelok som ju viezol do jedneho obchodu, mala si ist kupit saty. Minuly tyzden uz zhanala, nasla pekne saty, ale nezapla ich na prsiach. V pondelok jej pekne saty sadli, konecne ich zapla aj na prsiach, ale potom jej predavacka doniesla dalsie a ze tie boli tiez krasne. Zakazala mi ist s nou do obchodu, pretoze tam vraj nemaju kabinky a ked si skusala, tak ma nemala ako zavolat, pretoze kabelku s mobilom nechala v aute a ja som cakal v aute. Potom si skusala este nejake saty a ani tie nezapla na prsiach. No darmo, ked ma niekto take skvele prednosti, tak ma smolu pri vyberie siat. Ale verim tomu, ze sa medzi tymi dvomi uz rozhodne.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Mozno trosku mimo temy, ale taka pikoska. Kamaratka prave riesi tento problem, v pondelok som ju viezol do jedneho obchodu, mala si ist kupit saty. Minuly tyzden uz zhanala, nasla pekne saty, ale nezapla ich na prsiach. V pondelok jej pekne saty sadli, konecne ich zapla aj na prsiach, ale potom jej predavacka doniesla dalsie a ze tie boli tiez krasne. Zakazala mi ist s nou do obchodu, pretoze tam vraj nemaju kabinky a ked si skusala, tak ma nemala ako zavolat, pretoze kabelku s mobilom nechala v aute a ja som cakal v aute. Potom si skusala este nejake saty a ani tie nezapla na prsiach. No darmo, ked ma niekto take skvele prednosti, tak ma smolu pri vyberie siat. Ale verim tomu, ze sa medzi tymi dvomi uz rozhodne.
Tak na vacsich prsiach sedia pekne korzetove saty bez ramienok, tam dekolt pekne vynikne a saty maju na com drzat. Tie su skor na take postavy robene. Na Banasovej to vyzeralo napriklad hrozne.
Ale netvrdim, ze vsetko sa tam da natlacit. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

pryja: To iste povedala aj kamaratka, ze nech ide do korzetu, ale ona chce saty na ramienkach s primeranym vystrihom, dlzka tak okolo kolien. Ma svoju predstavu a od tej ustupit nechce, takze co narobi, musi zhanat a rozhodnut sa pre nieco.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

so stuzkovou mam nejaky problem aj ja, hoci je to ine, ale stale v ramci stuzkovej, takze som nechcel zakladat zbytocnu temu, no ak by to trebalo, tak kludne mozem, napiste. k veci ... o tyzden idem kamoske na stuzkovu(zdravotna, cirkevna), ona ma tam pozvala uz skor. vsetko mam kupene, co sa tyka mojho oblecenia, len neviem, ake su zvyky, ako sa spravat k partnerke na stuzkovej.
Pocul som, ze jej mam kupit nejaky kvet, to aj urobim, no mam to kupit aj jej mame? alebo na co ine si mam davat pozor. prosim poradte. Vopred dakujem :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

matus121: Precitaj si tuto temu, pripadne sa v tej teme spytaj: http://www.hojko.com/pravidla-slusneho- ... 70123.html
luculiiik
Light Star
Light Star

juuuj...ste zlatučkí (myslela som si, že nebude nikto reagovať) :)...no rozmýšľam, či ich kúpiť alebo si ich dať ušiť...totiž ja mám takú "proporcionálnu vadu" :D , t. j. som dosť malá, moc štíhla a nič na mne nesedí :D väčšinou mi je všetko, čo sa mi páči veľké...ale na druhej strane s krajčírkou nemám moc dobré skúsenosti...párkrát som si dávala šiť šaty, no nikdy neboli také, aké som chcela a teraz stoja len v skrini :D no v sobotu zbehnem do Bystrice a popozerám ponuku, aj keď neverím, že si niečo nájdem :? dám vám vedieť, ako to dopadlo :)
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

trocha mimo temy, ale nechcel by som byt vo vasej kozi dievcata ked si vyberate saty na stuzkovu, mate to ovela tazsie ako chalani, prides do obchodu kupis si oblek a vybavene :)
tak vela stastia ;) :happyrespect:
luculiiik
Light Star
Light Star

tomek00 napísal:trocha mimo temy, ale nechcel by som byt vo vasej kozi dievcata ked si vyberate saty na stuzkovu, mate to ovela tazsie ako chalani, prides do obchodu kupis si oblek a vybavene :)
noooo...tak to veru máme...ale keď sa chceme páčiť a byť originálne, čo už :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

taketo nieco ked si date baby tak budete isto spokojne aj vy aj vsetci zucastneny :P
http://st.blog.cz/d/dark-soul.blog.cz/o ... 061903.jpg
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:taketo nieco ked si date baby tak budete isto spokojne aj vy aj vsetci zucastneny :P
http://st.blog.cz/d/dark-soul.blog.cz/o ... 061903.jpg
Hlavne rodicia :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tomek00 napísal:trocha mimo temy, ale nechcel by som byt vo vasej kozi dievcata ked si vyberate saty na stuzkovu, mate to ovela tazsie ako chalani, prides do obchodu kupis si oblek a vybavene :)
no dokym som nasiel oblek co mi sadol na moju postavu tiez som sa pomerne dost nahladal.....este vacsie problemy boli potom s hladanim vhodnej kravaty xD
Zamknuté