|
| Autor |
Správa |
ferros Medium Expert

Stav:  Založený: 18.02.2006 Príspevky: 86
Zaslal: 30 Mar 2008, 12:33 Predmet: SE W600i firmware |
|
|
| kde by sa dal zohnat na tento fom firmware |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 664 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
ferros Medium Expert

Stav:  Založený: 18.02.2006 Príspevky: 86
Zaslal: 12 Apr 2008, 17:15 Predmet: |
|
|
| diky ale pre istotu to budem skusat az ked kupim novy fon |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skolacik Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2006 Príspevky: 1103 Bydlisko: Svit/Poprad Karma: 
|
Zaslal: 12 Apr 2008, 17:34 Predmet: |
|
|
| keby sa nieco s fonom stalo mozes ho dat bez obav na reklamaciu. updatovat firmware cez SEUS je "povolene" a nestracas tym zaruku |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2059 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 4:57 Predmet: |
|
|
dnes som updatol cez to moj w880i a je to celkom jednoduche (aj ked nebadam nejake zavazne rozdiely)
BTW existuje nejaka utilitka ktorou by som si mohol pomenit samotne menu, zasahovat do softwaru? (nemyslim tym zmenu temou)
//nasiel som take nieco, http://www.davinciteam.co.uk/index.html, ma niekto skusenosty s debrandovanim? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Joxxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1429 Bydlisko: C:/Slovensko/Vychod/.../ Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 12:18 Predmet: |
|
|
Mame ale ked chces zmenit menu staci ti stiehnut sadu ikoniek , podom program phone xs++ , vytvoris zlozku tpa/preset/system/menu ( tym si niesom presne isty tou cestou sa mi nechce hladat) tam tie ikonky hodis pripojis fon a das start fsx .... Jednoduche jak facka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 13 Apr 2008, 14:23 Predmet: |
|
|
| Joxxo napísal: |
Mame ale ked chces zmenit menu staci ti stiehnut sadu ikoniek , podom program phone xs++ , vytvoris zlozku tpa/preset/system/menu ( tym si niesom presne isty tou cestou sa mi nechce hladat) tam tie ikonky hodis pripojis fon a das start fsx .... Jednoduche jak facka  |
XS++ som skusal, nepodarilo sa mi na to pripojit mobil. Mam kabel DSC 65 ktory zarucene na to ide, akurat mam haluze s COM portami... uz to riesim na inom fore ale ak by niekto vedel helpnut.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Curuj Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 723 Bydlisko: Laugaricio Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 20:24 Predmet: |
|
|
dair: ake mas tie haluze s COM portami? ja man NB a COM na nom nemam a preto mi nechce nacitat FAR SEFP plugin. niekedy to ide a niekedy vobec. mam to nejaky soft na vytvorenie virtualnych COM portov, ale ten uz tiez nejako nefunguje. pls definuj tie tvoje haluze prip. ako to riesis |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3157 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 20:41 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
| XS++ som skusal, nepodarilo sa mi na to pripojit mobil. Mam kabel DSC 65 ktory zarucene na to ide, akurat mam haluze s COM portami... uz to riesim na inom fore ale ak by niekto vedel helpnut.... |
treba k tomu nejaky driver, aby ti ho naslo, aj som ho mal kedysi v pc, ale uz nemam, tak snad by to driver vyriesil... popytaj sa na fore se-tuning.cz |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 14 Apr 2008, 6:24 Predmet: Re: SE W600i firmware |
|
|
| ferros napísal: |
| kde by sa dal zohnat na tento fom firmware |
tak vcera som si uspesne naflashoval/debrandoval moj w880i
zakladam novu temu tak ak by mal niekto problem, ak mozem, velmi rad mu pomozem lebo po prvy krat to bola fakt haluz
http://www.hojko.com/post855004.html#855004 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|