|
|
|
| Autor |
Správa |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2008, 20:12 Predmet: |
|
|
| whisper napísal: |
tiež uvažujem, že pôjdem... cena nie je najhoršia na to, aký to môže byť zážitok skôr budem mať problém zohnať ľudí...
takého markusa by som tam bral, tu v dopleri hral fakt dobre... hlavne nech tam hrajú veľa trance  |
Niekto sa urcite najde a ked nic, tak minimalne v Prahe bude pomerne dost ludi tu z fora Dokonca aj seth chce prist az z GB.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 782 Bydlisko: [EU]BA Karma: 
|
Zaslal: 03 Feb 2008, 22:00 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
Niekto sa urcite najde a ked nic, tak minimalne v Prahe bude pomerne dost ludi tu z fora Dokonca aj seth chce prist az z GB. |
veď jasné, bude ich tam asi tak 17.500, ale ja som myslel z tých, čo poznám
|
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1238 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2008, 1:07 Predmet: |
|
|
asi pojdem aj ja...hlavne nech tam nehraju privela trance
|
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 782 Bydlisko: [EU]BA Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2008, 12:35 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
asi pojdem aj ja...hlavne nech tam nehraju privela trance  |
tak sa rozhoduj rýchlo, lístkov ubudne denne vyše 50
| Kód: |
| http://www.sazkaticket.cz/Predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=1601276 |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14097 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2008, 13:12 Predmet: |
|
|
Este sa predava len "druha sada" takze je to v pohode
|
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1238 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2008, 16:20 Predmet: |
|
|
| whisper napísal: |
tak sa rozhoduj rýchlo, lístkov ubudne denne vyše 50
| Kód: |
| http://www.sazkaticket.cz/Predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=1601276 |
|
Uz som dal vediet znamemu, nech mi kupi listok...bude to koncom tohto tyzdna, tak hadam este ten jeden niekde vyhrabu.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14097 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 12 Feb 2008, 19:52 Predmet: |
|
|
| Takze ja sa chcem spytat, ci teda bude niekto v prahe pritomny aj skor ako v den Akcie. Pretoze ja planujem dojst o den skor, teda v piatok niekedy poobede (SW je v sobotu vecer). Dalej mi ide o to, aby som sa aj s niekym z fora stretol, pretoze ja tam idem celkom sam. Kebyze niekto prisiel skor, tak by sa aj nieco popilo, ved predsa ceny napojov a alkoholu priamo na mieste budu nechutne vysoke. Takze ak uz mate nejake plany, tak dajte vediet. Pretoze ak sa s nikym nemam stretnut a mam ist sam, tak to rovno cele zrusim.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

|
Zaslal: 12 Feb 2008, 22:35 Predmet: |
|
|
| Seth ja planujem prichod poobede v den akcie a na stretku s tebou a Gotharom doslova trvam !! Den skor urcite nie, predsalen praca je praca. Podrobnosti kontaktu dohodneme o to sa neboj.
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Feb 2008, 0:11 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Seth ja planujem prichod poobede v den akcie a na stretku s tebou a Gotharom doslova trvam !! Den skor urcite nie, predsalen praca je praca. Podrobnosti kontaktu dohodneme o to sa neboj. |
ok teda, dik.ja sa len bojim jednej veci, ak akcia zacina 21.00, ako dlho bude trvat kym sa vsetci nasukaju do areny? nechcem prist o nic a na druhej strane chcem predtym aj nieco vypit, hoci mna ceny nejako extra netrapia, ale podla fotiek, co som videl, nebude prave jednoduche si tam nieco kupit, predierat sa pomedzi davy a tak...nic vesele.ale no to sa dohodne.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

|
Zaslal: 13 Feb 2008, 2:26 Predmet: |
|
|
| seth82 napísal: |
| ok teda, dik.ja sa len bojim jednej veci, ak akcia zacina 21.00, ako dlho bude trvat kym sa vsetci nasukaju do areny? nechcem prist o nic a na druhej strane chcem predtym aj nieco vypit, hoci mna ceny nejako extra netrapia, ale podla fotiek, co som videl, nebude prave jednoduche si tam nieco kupit, predierat sa pomedzi davy a tak...nic vesele.ale no to sa dohodne. |
Zaciatok nechcem zmeskat, takze tych 17.000 ludi sa tam bude sukat dost dlho, ja by som to videl na 20.00, ale popytam sa este kolegu, ze ako to bolo minuly rok
|
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 13:42 Predmet: |
|
|
No ja som v Prahe permanentne Inak k vchodu - halu otvaraju o siedmej, myslim, ze ked sa pretlacite tak sa to da stihnut, vchodov je vela, nie je to ako T-Mobile arena No ja neviem ci pojdeme aj na uplny zaciatok, pravdepodobnejsie je to, ze prideme az ked bude hrat Laidback, ale v hale sa mozeme najst v pohode. Takze Seth my mozeme dat nejake to pivko aj v piatok, predpokladam, ze budem po nejakom predtermine, takze snad bude aj co oslavovat
//lineup: uz som to pisal aj inde, ale: cakam, ze prava zabava sa zacne az po nastupe Feddeho a bude pokracovat az do konca Potom asi este pojdeme na afterparty do studia, ale vsetko zavisi od unavy, lebo napriklad minuly rok som nemal sil, takisto ako po Transmission
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Feb 2008, 19:37 Predmet: |
|
|
| Vyborne...dnes ma zacal ohrozovat nas manazer s nebezpecnymi pripomienkami ohladom mojej dovolenky. tak ho musim poslat kade lahsie, nech mi do toho nefidrkuje. este vybavit letenky (tie su sku**** drahe z nejakeho dovodu prave na ten termin - asi vedia, co robia) a hotel nie je problem zabookovat na 2 noci....este to vsetko upresnim, ze co a ako...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

|
Zaslal: 13 Feb 2008, 20:30 Predmet: |
|
|
Takze moj momentalny line-up na tento rok:
22.02. - Apokalypsa / Brno
05.04. - Godskitchen / Wroclaw
30.04. - MayDay / Dortmund
31.05. - Sensation White / Praha
12.07. - Creamfields / Breclav
Neprida sa niekto? Zhanam takisto line-up na SW do Budapeste, ma to byt 03.05. ale oficialne stranky este nemaju pustene narozdiel od cz :-/
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 19 Feb 2008, 11:57 Predmet: |
|
|
takze letenky mam kupene, hotel mam zabookovany, 30.5 o 16.00 som na Ruzyne, dojdem do hotela a mozem dat s niekym predchlast
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|