Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Sensation white 2008 Praha
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 03 Feb 2008, 20:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

whisper napísal:
tiež uvažujem, že pôjdem... cena nie je najhoršia na to, aký to môže byť zážitok Cool skôr budem mať problém zohnať ľudí...

takého markusa by som tam bral, tu v dopleri hral fakt dobre... hlavne nech tam hrajú veľa trance Very Happy
Niekto sa urcite najde a ked nic, tak minimalne v Prahe bude pomerne dost ludi tu z fora Smile Dokonca aj seth chce prist az z GB.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
whisper
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.02.2006

PríspevokZaslal: 03 Feb 2008, 22:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
Niekto sa urcite najde a ked nic, tak minimalne v Prahe bude pomerne dost ludi tu z fora Smile Dokonca aj seth chce prist az z GB.
veď jasné, bude ich tam asi tak 17.500, ale ja som myslel z tých, čo poznám Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
seth82
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 21.12.2004

PríspevokZaslal: 04 Feb 2008, 1:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

asi pojdem aj ja...hlavne nech tam nehraju privela trance Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
whisper
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.02.2006

PríspevokZaslal: 04 Feb 2008, 12:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

seth82 napísal:
asi pojdem aj ja...hlavne nech tam nehraju privela trance Cool
tak sa rozhoduj rýchlo, lístkov ubudne denne vyše 50 Shocked
Kód:
http://www.sazkaticket.cz/Predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=1601276
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 04 Feb 2008, 13:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Este sa predava len "druha sada" takze je to v pohode Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
seth82
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 04 Feb 2008, 16:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

whisper napísal:
tak sa rozhoduj rýchlo, lístkov ubudne denne vyše 50 Shocked
Kód:
http://www.sazkaticket.cz/Predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=1601276
Uz som dal vediet znamemu, nech mi kupi listok...bude to koncom tohto tyzdna, tak hadam este ten jeden niekde vyhrabu.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 11 Feb 2008, 20:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lineup je uz znamy od dnesnej 17tej hodiny

DJs: Axwell (Swe), Fedde le Grand (Nl), Laidback Luke (Nl), Markus Schulz (USA), Marco V (Nl), Michael Burian

Som velmi rad za Axwella, Feddeho ale moc mi chyba Guetta, snad to vynahradi Luke. Co na to ostatni dancuchtivi?

sw2008.jpg
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  123.05 kB
 Rozlíšenie:  600x200
 Prezretá:  61 krát

sw2008.jpg

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
seth82
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 12 Feb 2008, 19:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takze ja sa chcem spytat, ci teda bude niekto v prahe pritomny aj skor ako v den Akcie. Pretoze ja planujem dojst o den skor, teda v piatok niekedy poobede (SW je v sobotu vecer). Dalej mi ide o to, aby som sa aj s niekym z fora stretol, pretoze ja tam idem celkom sam. Kebyze niekto prisiel skor, tak by sa aj nieco popilo, ved predsa ceny napojov a alkoholu priamo na mieste budu nechutne vysoke. Takze ak uz mate nejake plany, tak dajte vediet. Pretoze ak sa s nikym nemam stretnut a mam ist sam, tak to rovno cele zrusim.
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 12 Feb 2008, 22:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Seth ja planujem prichod poobede v den akcie a na stretku s tebou a Gotharom doslova trvam !! Den skor urcite nie, predsalen praca je praca. Podrobnosti kontaktu dohodneme o to sa neboj.
Návrat hore
seth82
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 13 Feb 2008, 0:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

t0m4s3 napísal:
Seth ja planujem prichod poobede v den akcie a na stretku s tebou a Gotharom doslova trvam !! Den skor urcite nie, predsalen praca je praca. Podrobnosti kontaktu dohodneme o to sa neboj.
ok teda, dik.ja sa len bojim jednej veci, ak akcia zacina 21.00, ako dlho bude trvat kym sa vsetci nasukaju do areny? nechcem prist o nic a na druhej strane chcem predtym aj nieco vypit, hoci mna ceny nejako extra netrapia, ale podla fotiek, co som videl, nebude prave jednoduche si tam nieco kupit, predierat sa pomedzi davy a tak...nic vesele.ale no to sa dohodne.
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 13 Feb 2008, 2:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

seth82 napísal:
ok teda, dik.ja sa len bojim jednej veci, ak akcia zacina 21.00, ako dlho bude trvat kym sa vsetci nasukaju do areny? nechcem prist o nic a na druhej strane chcem predtym aj nieco vypit, hoci mna ceny nejako extra netrapia, ale podla fotiek, co som videl, nebude prave jednoduche si tam nieco kupit, predierat sa pomedzi davy a tak...nic vesele.ale no to sa dohodne.
Zaciatok nechcem zmeskat, takze tych 17.000 ludi sa tam bude sukat dost dlho, ja by som to videl na 20.00, ale popytam sa este kolegu, ze ako to bolo minuly rok Wink
Návrat hore
GothaR
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 13 Feb 2008, 13:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

No ja som v Prahe permanentne Smile Inak k vchodu - halu otvaraju o siedmej, myslim, ze ked sa pretlacite tak sa to da stihnut, vchodov je vela, nie je to ako T-Mobile arena Smile No ja neviem ci pojdeme aj na uplny zaciatok, pravdepodobnejsie je to, ze prideme az ked bude hrat Laidback, ale v hale sa mozeme najst v pohode. Takze Seth my mozeme dat nejake to pivko aj v piatok, predpokladam, ze budem po nejakom predtermine, takze snad bude aj co oslavovat Smile
//lineup: uz som to pisal aj inde, ale: cakam, ze prava zabava sa zacne az po nastupe Feddeho a bude pokracovat az do konca Smile Potom asi este pojdeme na afterparty do studia, ale vsetko zavisi od unavy, lebo napriklad minuly rok som nemal sil, takisto ako po Transmission Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
seth82
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 13 Feb 2008, 19:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vyborne...dnes ma zacal ohrozovat nas manazer s nebezpecnymi pripomienkami ohladom mojej dovolenky. tak ho musim poslat kade lahsie, nech mi do toho nefidrkuje. este vybavit letenky (tie su sku**** drahe z nejakeho dovodu prave na ten termin - asi vedia, co robia) a hotel nie je problem zabookovat na 2 noci....este to vsetko upresnim, ze co a ako...
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

PríspevokZaslal: 13 Feb 2008, 20:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takze moj momentalny line-up na tento rok:

22.02. - Apokalypsa / Brno
05.04. - Godskitchen / Wroclaw
30.04. - MayDay / Dortmund
31.05. - Sensation White / Praha
12.07. - Creamfields / Breclav

Neprida sa niekto? Zhanam takisto line-up na SW do Budapeste, ma to byt 03.05. ale oficialne stranky este nemaju pustene narozdiel od cz :-/
Návrat hore
seth82
Medium Professional
Medium Professional

PríspevokZaslal: 19 Feb 2008, 11:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

takze letenky mam kupene, hotel mam zabookovany, 30.5 o 16.00 som na Ruzyne, dojdem do hotela a mozem dat s niekym predchlast Smile
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Kultúra (film, hudba, tv, rádio...) Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 3 z 5

Prejdi na: