|
|
|
| Autor |
Správa |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1246 Bydlisko: Leeds, United Kingdom Karma: 
|
Zaslal: 02 Jún 2008, 15:38 Predmet: |
|
|
Tak pridam nieco aj ja, kvalita sice v originali nie je az taka zla, ale Jutjub to pokaslalo....V kazdom pripade je tam aj option View in High Quality, takze osporucam skor to...
http://www.youtube.com/watch?v=lxnQ_mI0JBw
--------------
V nizsej kvalite taktiez prikladam Megamix, ma to 34 minut zhruba, toto je vysledok konvertovania 1:1(WTF??) z Mov do Avi...Upnem teda aj original, len to potrva, ma to nieco okolo 1.2GB. Tentokrat Sendspace:
http://www.sendspace.com/file/kcot9l
//uz uploadujem ten original z fotaku, bude to na sendspace, nikam inam sa mi to nechce davat...hadam to bude ok, kto to bude fakt chciet, tak si to stiahne, aspon mate to avi, aby ste videli, ci sa vam to oplati, alebo nie. 1.1GB to ma, len pre upresnenie, predtym som sa troska sekol. Ked dostanem linky, tak ich sem postnem...
//na chu*a, na 2 krat som to uploadoval, oba razy to padlo, upnem to, az ked sa vratim z dovolenky, na toto ja nemam nervy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5926 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2008, 12:26 Predmet: |
|
|
|
Waw, komu mam vyfajcit aby mi poslal ss s linkom na hudbu z toho videa? |
|
| Návrat hore |
|
 |
UjoNecro Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 206 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2008, 12:32 Predmet: |
|
|
+ Sweet Mercy - Reach Out feat Rowetta J Nitti Made In Melb Remix
+ Fonzerelli - Moonlight Party
+ Re: Locate - Showdown
+ Sander Kleinenberg - This is Sensation
+ Bodyrox - Yeah Yeah feat Luciana ( D.Ramirez rmx )
+ Ferry Corsten - Loud Electronic Sensation
A torrenty snáď zvládaš  |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1246 Bydlisko: Leeds, United Kingdom Karma: 
|
Zaslal: 22 Jún 2008, 13:57 Predmet: |
|
|
| Gothar: je tam v jednej sekunde aj ten pupus, z ktoreho sme sa strasne uchechtavali, obleceny v akejsi kombineze s hunatymi okrajmi...som na neho skoro zabudol...niekde pri zaciatku sa mihne, minuta aj nieco...inac dobre videjko, akurat, ze sa mi tam nechce registrovat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fofofofo Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.04.2008 Príspevky: 15
Zaslal: 22 Jún 2008, 14:54 Predmet: |
|
|
| Moze mi niekto poveedat kde by som nasiel pesnicku co zacina 7:40 v tom videu , lebo na Sensation Whte 2008 Praha som ju nenasiel ... SS |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|