krija napísal:si mimo
chyby WildDucka:
1.
Kód: Vybrať všetko
tak si myslim, ze tam na tom hardware nie je viacej veci v poriadku. A to napriklad software!!!!!
Ako tam chces tolko toho napraskat, ked mas len 80Gb HDD????
celkovo skomolené vety+to čo tam chce hojko tam vojde v pohode. a ak ich niektorá hra omrzí, tak ju jednoducho uninstall.
nemám obchod, ale hneď ako som to videl som vedel, že D805 v tej pôvodnej MoBo nepôjde. už to stačilo len overiť na WEBe. ako predajca HW to musí vedieť, alebo keď skladá PC, tak je to v jeho podaní pokus-omyl?
Kód: Vybrať všetko
uz len na to treba dobry connect.....napriklad ST-Online DSL maju nejaky program flat, ale neviem aky presne je, lebo v sobotu mali zavrete!!!
hojko písal jednoznačne "iba LAN"
PS: z niektorých tvojich postov je vidno, že volačo vieš, ale si namyslený a asi si myslíš, že si jediný.
mmmmmmmmmm nie si

Vole, ty si naozaj nepochopil, ze si z toho celeho len robim prdel!!!!!
Ked tu ale jjj napisal odkial som a co som, tak teraz vazne.......
1: Doska MSI: Total Shit, chcem vidiet, ako stabilne bude ten server fungovat!!!!!
2. Tak ako uz pisal niekdo predomnou (myslim, ze uplink), takisto disk,
nehladiac na velkost, ak to bude stacit, tak by som bral minimalne Raptora, pripadne nejaky SATA od WD s oznacenim YD!!!!
Maju dlhsiu zivotnost a samozrejme aj zaruku
3. Co sa tyka znacky Corsair, radsej ani nejdem hovorit, lebo ma tu vsetci odstrelite!!!! To je uplny bordel pamat, ktora je len kupnou silou trhu cenovo nadhodnotena!!!!! Je to len gamersky shit.
Co sa tyka znacky Kingston - to je pre mna ta najlepsia volba na server!!!
Treba pozret moduly Kingston Hyper-X s CasLatency 2!!!!!
Ale na druhej strane je hriech pchat Kingston do znacky MSI
Tolkoto len na uvod a moje rady....pochopil som, ze niektory obcania tohoto fora, ktory ma este nespoznali...a hlavne moju ironiu, tak moje prispevky naozaj beru vazne!!!
No co uz, na sprostu otazku - sprosta odpoved.
Co sa tyka este mojej rady na dosku s procakom a pamatou, tak by som to zvolil asi takto:
Doska: Gigabyte K8NF9-Ultra
CPU: AMD 64 3000+ za par supov
Pamat: Kingston Hyper-X Clock2 4x512 MB Ram aby bezal dual chanel!!!!
Treba kupovat parovane pamate, lebo su o par korun lacnejsie, ako ked sa kupuje kazda samostatne. To 4x512 MB Ram som napisal zamerne, lebo je problem kupit parovane 1Gb moduly. Nemaju ich ani v BGS, Euromedii a Ageme. Ak by sa nepodarilo zohnat parovane Kingston pamate, tak bez strachu a vycitiek mozete pouzit neparovane Kingstony!!!! Mam odskusane a slape na 100 percent spolahlivo!!!!
Tolko moja odborna rada bez ironie..... s pozdravom namysleny WildDuck