Server - dedicated server na hry
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Uz to neviem najst, ale urcite sa pozri na www.tomshardware.comtest napísal:Hod link na ten clanok, to moze byt zaujimave.
-
krija
VIP
2 WildDuck:
skladám PC len pre rodinu a priateľov
na MSI mám rovnaký názor ako ty, ale podľa mňa si to zabil tým procesorom A64 3000+. je to dobrý procák, aj čo sa týka pomeru cena/výkon, ale potom čo som si prečítal hojkov post, čo všetko tam bude fičať,
tak si myslím, že tá 3000+ by tam pravdepodobne srala kocky. ak AMD tak naozaj minimálne opteron 144.
skladám PC len pre rodinu a priateľov
na MSI mám rovnaký názor ako ty, ale podľa mňa si to zabil tým procesorom A64 3000+. je to dobrý procák, aj čo sa týka pomeru cena/výkon, ale potom čo som si prečítal hojkov post, čo všetko tam bude fičať,
tak si myslím, že tá 3000+ by tam pravdepodobne srala kocky. ak AMD tak naozaj minimálne opteron 144.
Odpoved na odpoved!!!!!
Ahoj Bratre....krija napísal:2 WildDuck:
skladám PC len pre rodinu a priateľov![]()
to je sice pekne, co si mi napisal, ale Hojko hovoril o 14000Sk za server a nie za procesor
Mimochodom, myslim, ze by to mohlo zvladnut....ale treba to skusit.......
-
krija
VIP
Re: Odpoved na odpoved!!!!!
potom prídem za tebou do predajne a budem reklamovať, že nemá dostatočný výkon a chcem ho vymeniť za niečo výkonnejšie. spravíš toWildDuck napísal:Mimochodom, myslim, ze by to mohlo zvladnut....ale treba to skusit.......
Dokazem pre zakaznika urobit doporucenu zostavu ale nie, ked si zakaznik urci cenu!!!!!krija napísal:potom prídem za tebou do predajne a budem reklamovať, že nemá dostatočný výkon a chcem ho vymeniť za niečo výkonnejšie. spravíš to
Ak si zakaznik urci maximalnu sumu, ktoru je ochotny investovat, mozem sa len snazit predat mu co najlepsi hardver do tej sumy......ehm 14.000Sk
Tolko moja odpoved............
-
chronix
VIP
Ked už bude ten server hotový mohol by si hodit IP a prišiel by som otestovať s celím klanom ale iba CoD2
až to nebudu iba private servery.