Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Service Pack 3
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Software Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Sheep
Addict
Addict

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 30 Apr 2008, 15:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

p4ra napísal:
Sheep, ty co splietas, prosim ta?
to mam rozobrat instalator SP3ky na logy a napisat ti co vsetko sa deje v systeme ci co jako?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Šu-Do
VIP
VIP

Založený: 26.07.2006

PríspevokZaslal: 30 Apr 2008, 17:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

ok.. po HODINE ho uz mam nainstalovany
chyba bola u mna... kedze pred instalaciou som vypol net (pre istotu) aj napriek tomu ze by mi bolo jedno keby sa mi zrutil system alebo by mi vypisalo ILLEGAL SYSTEM cez celu plochu...
takze.. najprv sa to rozpakovalo.. (SVCHOST mi zral 50-60% ostatok cmdagent..).. svchost + cmdagent mi zrali preto tolko lebo ten net no... cize.. potom nabehla instalacia a kopirovanie tych dll a exe suborov.. muselo ich tam byt minimalne 1000 pretoze som sledoval kazdy jeden subor asi 5 sekund kym preskocil na druhy... takto celu hodinu.. potom ze je*em na to.. zapol som net a hned na to voala.. zralo z cpu asi tak 20% a dllka a execka sa kopirovali rychlostou svetla.. cize to dokoncilo uz do par sekund.. (my bad Razz )
potom restart.. hned ako sa restartoval som zistil jednu krutu vec... kukam a ze odhlasujem a to typicke kktske windows prostredie.. ze ok.. co uz.. aj pri prihlasovani samozrejme.. blee... uz som bol zmiereny aj s tym ze mi to zasiahlo cely shell32.. samozrejme ze ano.. nabehla plocha a vsetky ikony default windows XP... FUJ hnus... original som mal od dark edition.. tak lepsie Sad ... no newa.. momentalne mam ten SP asi 5 minut... nemam problem s nicim.. nic nestahovalo.. akurat pred prihlasenim do winu sa pytalo na aktualizacie.. ci zapnut alebo nie.. samozrejme ze nie.. prihlasilo a ok.. (az na tie ikony..)
ci je rychlejsi.. je mi to jedno.. neskor budem musiet napisat.. takto hned sa to neda... hlavne ze mam SP3 a ide...

moj WIN je WINDOWS XP PRO SP2 Dark Edition V.3.. (ci je illegal alebo legal nwm.. samozrejme ze som nezadaval serial.. ale pise ze je legal.. je to jedno asi.. ) je to anglicky win po nainstalovani a dal som si tam SK.mui... SP3 som si stiahol anglicky.. dokonca po nainstalovani toho SPacku mam viacej veci v sk.. predtym som mal polo eng a polo sk win Very Happy
no uz mam klud na dusi Smile

//by ma zaujimalo ze ked zoberem shell32 z cdcka dark edition a nahradim ho tym co je vo wine tak sa pohode zmenia naspät tie ikony ? alebo sa to uplne dod*be ?

Schránka01.jpg
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  199.9 kB
 Prezretá:  86 krát

Schránka01.jpg

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 13.12.2005

PríspevokZaslal: 30 Apr 2008, 17:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
to mam rozobrat instalator SP3ky na logy a napisat ti co vsetko sa deje v systeme ci co jako?
Nie, ja hovorim, ze taras sprostosti a necitas, co som pisal.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Frankk
Medium Star
Medium Star

Založený: 20.09.2006

PríspevokZaslal: 30 Apr 2008, 20:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak nainstaloval som SP3.. uplne my znefunkcnil OG defrag.. skusal som aj reinstalaciu..a po SP3 my ide pomalsie pocitac.. ked preinstalujem system..treba nahodit SP2 a potom SP3 alebo hned SP3
Návrat hore
jjhacker
Medium Star
Medium Star

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 30 Apr 2008, 21:03    Predmet: Odpovedať s citátom  

staci hned SP3...

... btw zaznamenal som od userov istne disfunkcie vo wine... tlaciaren, chybove hlasky z mail klientov, spomalenie internetu.... ale u mna sa to "zatial" nejak neprejavilo...
Návrat hore
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 30 Apr 2008, 21:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

jo.. niekto pise, ze im to spomalilo.. blbne im PC.. ale ja problem nemam.. naopak.. pri otvarani zloziek sa mi rychlejsie otvori zlozka kde je vela dalsich zloziek alebo suborov.. rychlejsie sa vsetko otvara.. inak nic ine som nepostrehol.. aspon ze sa nic nepokazilo... zatial
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Stav: Prihlásený

PríspevokZaslal: 01 Máj 2008, 1:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

Co priniesol vobec SP3??? Automaticke aktualizacie u mna bezia, firewall nepouzivam a tak ma ziadne logicke extra riesenie v pripade bezpecnosti ani tak nenapada, takze nejak ma netaha to instalovat SP3.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 01 Máj 2008, 3:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko
ak ti ide system teraz v pohode absolutne nemas dovod instalovat ten SP3.. ja som si ho nahodil len tak.. pre pokoj Very Happy absolutne som ho nepotreboval.. akurat mi zrychlil priezkumnika.. tak ako som pisal.. rychlejsie mi zobrazuje subory a zlozky.. hlavne ked ich je vela tak je to citit.. samozrejme ze opravuje aj nejake bugy alebo tak.. lenze ja som si nic nevsimol lebo som nemal problem s windowsom.. Smile ale tak nahodit ho za 15 minut nie je problem si myslim...
Návrat hore
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 01 Máj 2008, 13:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko, uz mozno len kvoli exploitom. Pre teba mozno viditelne nebude nic. Ale vidim, ze Su-Do spatril zrychlenie, ako aj ja.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Frankk
Medium Star
Medium Star

Založený: 20.09.2006

PríspevokZaslal: 01 Máj 2008, 17:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

po nahodeny SP3 som nezaznamenal ziadnu zmenu v systeme. zeby nieco islo rychlejsie.. chybu co som mal s OG defragom som vyriesil..tak som raaad Cool
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Stav: Prihlásený

PríspevokZaslal: 02 Máj 2008, 1:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

p4ra: Proti akym exploitom, kedze mam SP2 s automatickymi aktualizaciami a zvysok software (WinAmp, The Bat!, Miranda, FlashFXP, FireFox...) mi predsa SP3 nechrani, hmm???
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Jimmy
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 22.03.2008

PríspevokZaslal: 02 Máj 2008, 19:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja sa na SP3 zatial nechystam, neviem, ci si vobec necham windows Very Happy .......a keby mi to este o trosku spomalilo pocitac, tak by ma asi slak trafil, takze nie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
2Pacaveli
Guru
Guru

Založený: 30.06.2006

PríspevokZaslal: 02 Máj 2008, 20:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

a odkial sa da stiahnut? oplati sa to instalovat? ako citam, niekomu nespomalilo pc, niekomu hej, tak preto sa pytam...
Návrat hore
Šu-Do
VIP
VIP

PríspevokZaslal: 02 Máj 2008, 20:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Win XP SP3 CZ
Win XP SP3 ENG

Velikost: 310 MB
Návrat hore
p4ra
Hardcore addict
Hardcore addict

PríspevokZaslal: 04 Máj 2008, 17:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
p4ra: Proti akym exploitom, kedze mam SP2 s automatickymi aktualizaciami a zvysok software (WinAmp, The Bat!, Miranda, FlashFXP, FireFox...) mi predsa SP3 nechrani, hmm???
Pozri, necital som cely changelog a fakt neviem, co vsetko bolo opravene, dodane, ale myslim si, ze nebol vydany len tak. Co som zbezne cital, tak viem, ze su tam zhustene vsetky aktulizacie doteraz, cize SP1, SP2 a posledne aktualizacie, plus nejake zoptimalizovane a doladene veci. Ja si myslim, ze instalaciou nepokazis nic.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Software Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

Prejdi na: