to mam rozobrat instalator SP3ky na logy a napisat ti co vsetko sa deje v systeme ci co jako?p4ra napísal:Sheep, ty co splietas, prosim ta?
Service Pack 3
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ok.. po HODINE ho uz mam nainstalovany
chyba bola u mna... kedze pred instalaciou som vypol net (pre istotu) aj napriek tomu ze by mi bolo jedno keby sa mi zrutil system alebo by mi vypisalo ILLEGAL SYSTEM cez celu plochu...
takze.. najprv sa to rozpakovalo.. (SVCHOST mi zral 50-60% ostatok cmdagent..).. svchost + cmdagent mi zrali preto tolko lebo ten net no... cize.. potom nabehla instalacia a kopirovanie tych dll a exe suborov.. muselo ich tam byt minimalne 1000 pretoze som sledoval kazdy jeden subor asi 5 sekund kym preskocil na druhy... takto celu hodinu.. potom ze je*em na to.. zapol som net a hned na to voala.. zralo z cpu asi tak 20% a dllka a execka sa kopirovali rychlostou svetla.. cize to dokoncilo uz do par sekund.. (my bad
)
potom restart.. hned ako sa restartoval som zistil jednu krutu vec... kukam a ze odhlasujem a to typicke kktske windows prostredie.. ze ok.. co uz.. aj pri prihlasovani samozrejme.. blee... uz som bol zmiereny aj s tym ze mi to zasiahlo cely shell32.. samozrejme ze ano.. nabehla plocha a vsetky ikony default windows XP... FUJ hnus... original som mal od dark edition.. tak lepsie
... no newa.. momentalne mam ten SP asi 5 minut... nemam problem s nicim.. nic nestahovalo.. akurat pred prihlasenim do winu sa pytalo na aktualizacie.. ci zapnut alebo nie.. samozrejme ze nie.. prihlasilo a ok.. (az na tie ikony..)
ci je rychlejsi.. je mi to jedno.. neskor budem musiet napisat.. takto hned sa to neda... hlavne ze mam SP3 a ide...
moj WIN je WINDOWS XP PRO SP2 Dark Edition V.3.. (ci je illegal alebo legal nwm.. samozrejme ze som nezadaval serial.. ale pise ze je legal.. je to jedno asi.. ) je to anglicky win po nainstalovani a dal som si tam SK.mui... SP3 som si stiahol anglicky.. dokonca po nainstalovani toho SPacku mam viacej veci v sk.. predtym som mal polo eng a polo sk win
no uz mam klud na dusi
//by ma zaujimalo ze ked zoberem shell32 z cdcka dark edition a nahradim ho tym co je vo wine tak sa pohode zmenia naspät tie ikony ? alebo sa to uplne dod*be ?
chyba bola u mna... kedze pred instalaciou som vypol net (pre istotu) aj napriek tomu ze by mi bolo jedno keby sa mi zrutil system alebo by mi vypisalo ILLEGAL SYSTEM cez celu plochu...
takze.. najprv sa to rozpakovalo.. (SVCHOST mi zral 50-60% ostatok cmdagent..).. svchost + cmdagent mi zrali preto tolko lebo ten net no... cize.. potom nabehla instalacia a kopirovanie tych dll a exe suborov.. muselo ich tam byt minimalne 1000 pretoze som sledoval kazdy jeden subor asi 5 sekund kym preskocil na druhy... takto celu hodinu.. potom ze je*em na to.. zapol som net a hned na to voala.. zralo z cpu asi tak 20% a dllka a execka sa kopirovali rychlostou svetla.. cize to dokoncilo uz do par sekund.. (my bad
potom restart.. hned ako sa restartoval som zistil jednu krutu vec... kukam a ze odhlasujem a to typicke kktske windows prostredie.. ze ok.. co uz.. aj pri prihlasovani samozrejme.. blee... uz som bol zmiereny aj s tym ze mi to zasiahlo cely shell32.. samozrejme ze ano.. nabehla plocha a vsetky ikony default windows XP... FUJ hnus... original som mal od dark edition.. tak lepsie
ci je rychlejsi.. je mi to jedno.. neskor budem musiet napisat.. takto hned sa to neda... hlavne ze mam SP3 a ide...
moj WIN je WINDOWS XP PRO SP2 Dark Edition V.3.. (ci je illegal alebo legal nwm.. samozrejme ze som nezadaval serial.. ale pise ze je legal.. je to jedno asi.. ) je to anglicky win po nainstalovani a dal som si tam SK.mui... SP3 som si stiahol anglicky.. dokonca po nainstalovani toho SPacku mam viacej veci v sk.. predtym som mal polo eng a polo sk win
no uz mam klud na dusi
//by ma zaujimalo ze ked zoberem shell32 z cdcka dark edition a nahradim ho tym co je vo wine tak sa pohode zmenia naspät tie ikony ? alebo sa to uplne dod*be ?
-
Šu-Do
Redeemer
hojko
ak ti ide system teraz v pohode absolutne nemas dovod instalovat ten SP3.. ja som si ho nahodil len tak.. pre pokoj
absolutne som ho nepotreboval.. akurat mi zrychlil priezkumnika.. tak ako som pisal.. rychlejsie mi zobrazuje subory a zlozky.. hlavne ked ich je vela tak je to citit.. samozrejme ze opravuje aj nejake bugy alebo tak.. lenze ja som si nic nevsimol lebo som nemal problem s windowsom..
ale tak nahodit ho za 15 minut nie je problem si myslim...
ak ti ide system teraz v pohode absolutne nemas dovod instalovat ten SP3.. ja som si ho nahodil len tak.. pre pokoj
-
p4ra
Redeemer
Pozri, necital som cely changelog a fakt neviem, co vsetko bolo opravene, dodane, ale myslim si, ze nebol vydany len tak. Co som zbezne cital, tak viem, ze su tam zhustene vsetky aktulizacie doteraz, cize SP1, SP2 a posledne aktualizacie, plus nejake zoptimalizovane a doladene veci. Ja si myslim, ze instalaciou nepokazis nic.hojko napísal:p4ra: Proti akym exploitom, kedze mam SP2 s automatickymi aktualizaciami a zvysok software (WinAmp, The Bat!, Miranda, FlashFXP, FireFox...) mi predsa SP3 nechrani, hmm???
Tak som to nahodil aj ja, v CZ verzii. Ten pack je kumulativny? Cize obsahuje SP1 a SP2? Som nevedel... A vlastne mi to je jedno, kedze mam papiere na SP2. Prvy efekt bol, ze doteraz nainstalovane aktualizacie systemu (a bolo ich pozehnane) "zmizli" z panelu na odoberanie SW - zrejme sa skryli pod SP3. Ten samotny sa odobrat da. Instalacia prebiehala trosku skepticky, pri dokoncovani som musel odklikavat mraky okien s hlasenim o chybne alokovanej pamati - uz som myslel, ze budem musiet reinstall. Nastastie, po resete sa vsetko dalo do poriadku. Nahodil som to zatial len na jeden z mojich pc, jeden starsi kram... AMD Sempron +2200 MHz, 1GB DDR RAM, 80GB disk. O nejakom brutalnom zrychleni sa hovorit teda rozhodne neda (asi to ale zalezi aj od pocitaca), ale jednoznacne mozem povedat, ze SP3 mi pocitac urcite nespomalil. Nevidim dovod si to nenahodit.
-
Jimmy
Light Star
Dôležité dátumy v životnom cykle Windows XP SP3:
21. apríl - RTM (Release To Manufacturing), dostupný pre OEM kanály
29. apríl – Uvoľnený cez Windows Update, Microsoft Download Centrum
2. mája - MSDN/Technet (Download)
19. mája - Windows XP SP3 Fulfillment Media
1. jún - Volume Licensing zákazníci (na stiahnutie)
10. júna - Automatic Updates
Ten datum mi akosi nesedi.....prave pozeram, automatic update mi vyhodilo, ze "windows xp service pack 3"
21. apríl - RTM (Release To Manufacturing), dostupný pre OEM kanály
29. apríl – Uvoľnený cez Windows Update, Microsoft Download Centrum
2. mája - MSDN/Technet (Download)
19. mája - Windows XP SP3 Fulfillment Media
1. jún - Volume Licensing zákazníci (na stiahnutie)
10. júna - Automatic Updates
Ten datum mi akosi nesedi.....prave pozeram, automatic update mi vyhodilo, ze "windows xp service pack 3"
Chcem sa spytat, mate aj vy problemy s pripojenim telefonu cez USB po instalacii SP3? Konkretne mam Nokiu 6300, zatial bolo pripojenie bezproblemove, fungovala aj ako MassStorage. Po instalacii SP3 sa zobrazi v prieskumnikovi iba zariadenie Nokia 6300 a ponuka mi iba nejake moznosti s fotoaparatom, ktore aj tak nefunguju...Nepomohla ani instalacia Nokia PC Suite, pri pridavani telefonu to vzdy zasekne na Pripojit telefon cez USB a nic sa nedeje...Takisto nefunguje ani USB MassStorage