Service Pack 3
Tak som to nahodil aj ja, v CZ verzii. Ten pack je kumulativny? Cize obsahuje SP1 a SP2? Som nevedel... A vlastne mi to je jedno, kedze mam papiere na SP2. Prvy efekt bol, ze doteraz nainstalovane aktualizacie systemu (a bolo ich pozehnane) "zmizli" z panelu na odoberanie SW - zrejme sa skryli pod SP3. Ten samotny sa odobrat da. Instalacia prebiehala trosku skepticky, pri dokoncovani som musel odklikavat mraky okien s hlasenim o chybne alokovanej pamati - uz som myslel, ze budem musiet reinstall. Nastastie, po resete sa vsetko dalo do poriadku. Nahodil som to zatial len na jeden z mojich pc, jeden starsi kram... AMD Sempron +2200 MHz, 1GB DDR RAM, 80GB disk. O nejakom brutalnom zrychleni sa hovorit teda rozhodne neda (asi to ale zalezi aj od pocitaca), ale jednoznacne mozem povedat, ze SP3 mi pocitac urcite nespomalil. Nevidim dovod si to nenahodit.
-
Jimmy
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Dôležité dátumy v životnom cykle Windows XP SP3:
21. apríl - RTM (Release To Manufacturing), dostupný pre OEM kanály
29. apríl – Uvoľnený cez Windows Update, Microsoft Download Centrum
2. mája - MSDN/Technet (Download)
19. mája - Windows XP SP3 Fulfillment Media
1. jún - Volume Licensing zákazníci (na stiahnutie)
10. júna - Automatic Updates
Ten datum mi akosi nesedi.....prave pozeram, automatic update mi vyhodilo, ze "windows xp service pack 3"
21. apríl - RTM (Release To Manufacturing), dostupný pre OEM kanály
29. apríl – Uvoľnený cez Windows Update, Microsoft Download Centrum
2. mája - MSDN/Technet (Download)
19. mája - Windows XP SP3 Fulfillment Media
1. jún - Volume Licensing zákazníci (na stiahnutie)
10. júna - Automatic Updates
Ten datum mi akosi nesedi.....prave pozeram, automatic update mi vyhodilo, ze "windows xp service pack 3"
Chcem sa spytat, mate aj vy problemy s pripojenim telefonu cez USB po instalacii SP3? Konkretne mam Nokiu 6300, zatial bolo pripojenie bezproblemove, fungovala aj ako MassStorage. Po instalacii SP3 sa zobrazi v prieskumnikovi iba zariadenie Nokia 6300 a ponuka mi iba nejake moznosti s fotoaparatom, ktore aj tak nefunguju...Nepomohla ani instalacia Nokia PC Suite, pri pridavani telefonu to vzdy zasekne na Pripojit telefon cez USB a nic sa nedeje...Takisto nefunguje ani USB MassStorage 
-
Šu-Do
Redeemer
jj normalka mi ide pripojit tak ako isiel.. len napojim a najde ho ako disk..minob napísal:Chcem sa spytat, mate aj vy problemy s pripojenim telefonu cez USB po instalacii SP3? Konkretne mam Nokiu 6300, zatial bolo pripojenie bezproblemove, fungovala aj ako MassStorage. Po instalacii SP3 sa zobrazi v prieskumnikovi iba zariadenie Nokia 6300 a ponuka mi iba nejake moznosti s fotoaparatom, ktore aj tak nefunguju...Nepomohla ani instalacia Nokia PC Suite, pri pridavani telefonu to vzdy zasekne na Pripojit telefon cez USB a nic sa nedeje...Takisto nefunguje ani USB MassStorage
SE K530i@W660i
-
Kvako
Medium Star
NO mne bol Tieť SP3 ponúknutý cez Automatický update mal mal velkosť cca 70mb..a chcem s spítať nemal SP3 prinisť aj niečo nové ohladom dizajnu Windowsu??Lebo som čítal jeden článok a tam tvrdili že by sa mal uberať smerom Vista tak teraz nvm...A inak SP3 úplna pohodička nevidím tam rozdiel oproti 2 to isté možno to môže byť tým že mi ponúklo nejkú malú verziu alebo čo fakt nvm ale zatím pohodička a spokojnosť s SP3...
-
111Larry111
Amateur
a takto citat nic? mas to v tej hlaske popisane http://support.microsoft.com/kb/327101/cs
-
hojko
Site Admin
http://www.hojko.com/post886791.html#886791
Nech robim co robim, nemozem si uplink pomoct, ale ja vidim problem v tebe. Tam kde si robil a nahadzoval Nod, tak tie PC boli zavirene. Teraz tam kde si dal SP3, tak bud PC vobec nesli alebo zamrzalo. Podla mna je to na zamyslenie a chybu vidim jedine u teba.
Tak, opat skvely prispevok od uplinka, ktory ma pobavil. Nie je to tak davno co sme sa hadali v teme ohladom antivirakov NOD32 a Kaspersky Antivirus, teraz musim vsak zase zareagovat.uplink napísal:nainstaloval som ho na 10tich PC ako autoupdates, 5 PC to nerozchodilo a 5 PC zamrzalo a blblo totalne. Tak som to uninstallol a aj tak to tie XPcka moc dobre nerozchodili.
Nech robim co robim, nemozem si uplink pomoct, ale ja vidim problem v tebe. Tam kde si robil a nahadzoval Nod, tak tie PC boli zavirene. Teraz tam kde si dal SP3, tak bud PC vobec nesli alebo zamrzalo. Podla mna je to na zamyslenie a chybu vidim jedine u teba.
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
uplink
VIP
http://www.computerworld.com/action/art ... Id=9084418hojko napísal:http://www.hojko.com/post886791.html#886791
Tak, opat skvely prispevok od uplinka, ktory ma pobavil. Nie je to tak davno co sme sa hadali v teme ohladom antivirakov NOD32 a Kaspersky Antivirus, teraz musim vsak zase zareagovat.
http://www.tomshardware.com/news/Window ... ,5334.html