nic v zlom ja som zas cital ze microsoft stiahol xp z predaja 30. juna a bude ponukat technicku podporu na XP do roku 2014. nwm ci to pravda ale tak so to cital na microsoftsackej stranke tu je link http://www.microsoft.com/slovakia/windo ... uture.mspxSoviet napísal:SP3 som ani nezaregistroval že vyšiel..až nedávno som si nejaké prerobené XPčko hľadal a tak som našiel jedno so SP3..Milo ma to potešilo..Ale odstupom času si budem už musieť začať zvykať na vistu..ani sa nenazdáme(1 a pol roka) a updaty na Xp už nebudú
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 18:23 )
a zabudol som sorry ze to je od temy ale nedalo mi zareagovat ...inak nechapem jednej veci ked so to tu cele precital tak som zistil ze jedna skupina ludi hovori ze im to zlepsilo ci uz vykon abo daco druhe zase druha skupina ludi tu pise ze naopak im SP3 pohorsil a tretia skupina ze ziadne zmeny nezaregistrovala. zvlastne nie?? moj osobny nazor na tu vec je ze to zalezi tam tom aky mate comp co sa tyka vybavy, ci mate vsetky updaty atd. to si len myslim nwm ci to pravda ale inak si to nwm vysvetlit ze jednemu to ide tak a druhemu tak