trošku zaprašena téma ale hodim sem novinku, po skončení 5 serie Atlantisu, má prísť nový serial čiže niekedy od leta by mal byť uplne novy serial, a okolo novebra by mal byť záverečný film k SGA... podla mňa SGA je jeden z naj SCI-FI serialov aky je /myslim z tych real sci-fi/
čiže niečo take ako lietať lodou po vesmíre nie??
podla mňa by mohli pokračovať s SGA alebo aspoň sa v otm novom seriali zopar krat objaviť nejaky tí herci..
tak to som aj ja.. ale akože teraz posledne časti 5tej serie mi pridu take trošku nudnejšie.. začiatok serie bol genialny... Akcia v každej časti, dokonca ta časť s čisto ženskym tímom mala šmrnc, vraj by sa mali ešte objaviť v niektorom z bližiacich sa dielov
//autoeditácia príspevku ( 03 Jan 2009, 21:52 )
takže atlantis je na konci.. dosť blbosť ked pristali v San Franciscu heh, ma to zarazilo.. 19 časť bola taka nudna, ale 20tka stala za to.. mohli by urobiť film kde budu členovia aj z SGC a aj z SGA bolo by to zaujimavé vidieť Mitchella a Shepparda
SG1 sa mi pacilo, iked posledne serie s Ori, mi prisli take menej zazivne, ale inak ma to bavilo dlhe roky, takisto som potom nadviazal na atlantis, ten bol z pociatku genialny, no potom mi to prislo ako take vecne natahovanie a omielanie toho isteho, vrcholom serialu bol pre mna duel Ronon x Teal´c(v dobrom slova zmysle)
BoBor89 napísal: takže atlantis je na konci.. dosť blbosť ked pristali v San Franciscu heh, ma to zarazilo..
Veď v poslednej časti celého seriálu si môžu dovoliť hocičo. Ja som si dokonca aj myslel, že Ronon naozaj umrie a že Shephard sa naozaj obetuje (aj keď, on sa vlastne obetoval v 19. časti v inej realite ) A keď som už pri tom, mne sa páčila aj 19ka. A od konca seriálu som očakával, že všetkých Wraithov pozabíjajú, alebo čo...
tak Wraithov vyzabijať nemôžu všetkych, o ničom podobnom by mal byť ten film čo bude niekedy cez leto... na ten sa teším , mohol by sa tam objaviť FORD bola by to prijemna zmena... zopar častí bolo slabích v 5 serii no teda ku koncu, ale prvych 10 tie boli slušne nadupane, akcia takmer v každej časti, TODD je sympaťak snad s nim v tom filme neurobia to čo s Baalom v Continum..
tak som to vcera kukol.... posledny diel bol proste Season Finale ako sa patri.... tesim sa na filmik - hadam to dopadne tak ako v SG-1 - tam tie filmy dopadli len a len dobre, tak si to hadam zachova kvalitu....
Cavte
pliz v ktorej presne casti SG1 sa objavila vyprava na atlantis? myslim to ked vytocili branu do paegasu...v 7x22 ani v prvych dieloch osmej serie to nebolo a teraz kukam 8x12 a daniel hovori ze chce ist na atlantis...alebo to bolo len v pilote k SGA?
Thx
bolo len v pilote ale aj sa tam kukli ale to až v 3 časti 10 serie, škoda že len raz, ale to bolo pre mňa najlepšia časť oboch serialov dokopy.. a ešte tá kde bol v SGA aj Teal´c