ja mam 168 do vysky..2Pacaveli napísal:z NewYorkeru a Kenvela, tam su mi tricka strasne obtiahnute pre mna... ak chcem cisto biele, musim nejaky cinak
shop s bielymi tricka
presne tak .2Pacaveli napísal:z NewYorkeru a Kenvela, tam su mi tricka strasne obtiahnute pre mna... ak chcem cisto biele, musim nejaky cinak
idem do obchodu či už kenvela abo tak a trička pre desaťročné deti tak isto aj mikiny.rukáv mi už končí pomaly pri lakti..ja sa v tom proste necítim dobre a pripadám si jak ******/gay.
tak isto aj rifle..jeden kamarát so strašne obhajuje kvl a ja tam idem a neviem si nič vybrať rifle uzke,obtiahnute proste fuj.ani drep v tom nespravim..
rifle si kupujem bud i cinana alebo nieco ako hypernova kde zozeniem xxl a podobne
tricka ešte horšie..na seba nezoženiem ani za boha...minule som v jednom čínanovy objavil také fajnovy tak som si kupil hned 2 roznych farieb..to je strašné
// ja mám 193 takže.......a v uzkam jednak vyzeram jak debil a za druhe sa v tom necitim dobre
no vies je to tak bol som za starkou v USA a tam skoro v kazdom shope je vsetko siroke tak tam som si nakupil veci hlavne nejlepsie rifle su P.Miller ak budete chciet tak vam s nich urobim foto .... a triciek tam tiez maju do aleluji tak ak mate peniaze tak tam chodte a ked nie tak vam zostava jedine RIZAOpak napísal:presne tak .
idem do obchodu či už kenvela abo tak a trička pre desaťročné deti tak isto aj mikiny.rukáv mi už končí pomaly pri lakti..ja sa v tom proste necítim dobre a pripadám si jak ******/gay.
tak isto aj rifle..jeden kamarát so strašne obhajuje kvl a ja tam idem a neviem si nič vybrať rifle uzke,obtiahnute proste fuj.ani drep v tom nespravim..
rifle si kupujem bud i cinana alebo nieco ako hypernova kde zozeniem xxl a podobne
tricka ešte horšie..na seba nezoženiem ani za boha...minule som v jednom čínanovy objavil také fajnovy tak som si kupil hned 2 roznych farieb..to je strašné
// ja mám 193 takže.......a v uzkam jednak vyzeram jak debil a za druhe sa v tom necitim dobre
jj, hod... inak, mikiny som tam videl aj ja v pohode, sa mi zda, ze aj tricka (v KE), cenu som nepozeral, kolko asi stoja? inak neviem, mne pripada aj XXL tricko z CroppTownu obtiahnuteOpak napísal:sry ale nemožem zasa suhlasiť s tým že do NY chodia buzici...lebo tam maju aj dobré mikiny keď sa pritrafí aj trička.
hej síce väčšinou tam sú S.L velkosti ale ked najdeš tak celkom good..mám odtial tričko,mikinu a som spokojný tež možem dať foto
dobre to je aj ta mikina sa mi celkom paci kolko stala 1000SK?Opak napísal:trika okolo 500SK,mikiny okolo 1000Sk
foto: nejak divne to vypada na tych fotkach
1. je triko z NY
2.mikina-ina farba nebola vtedy..teraz su tam aj krajsie lenze ja pristup do ny uz nemam
3.triko z cinana xxl..dost fajnove podla mna(dobre sa v nom citim)mam aj tmavu farbu
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
je mi jasne, ze to chces asi an to aby si si tam mohol dat nejaku potlac..ale kukal si artattack ? alebo tribe.sk ? tam si rovno navrhnes aj potlac a iba zvolis najvacsiu velkost aka sa bude dat..
ked uz nebudes mat co robit..skus kuknut
stage
4elementy
bronx
a podobne mozno tam najdes velke biele tricko
dieg0 k+..ale nechaj ich oni su hiphoperi
edit: "opak" preco ides z extremu do extremu? co tak nosit nosrmalne svoju velkost L popripade M ? nemusim s av tom citit ako handra s napisom "DADA za 1200 od negra"
ked uz nebudes mat co robit..skus kuknut
stage
4elementy
bronx
a podobne mozno tam najdes velke biele tricko
dieg0 k+..ale nechaj ich oni su hiphoperi
edit: "opak" preco ides z extremu do extremu? co tak nosit nosrmalne svoju velkost L popripade M ? nemusim s av tom citit ako handra s napisom "DADA za 1200 od negra"
to mal byť flame?Dieg0 napísal:A ja som si cely cas myslel ze gay je clovek ktory je na chlapcov, a to gay je ten kto nosi tricka S alebo M.Fuha co sa clovek nedozvie
nehovorím že clovek čo nosi tie velkosti je gay ale že ja sa v takých obtiahnutých malých veciach necitim dobre...
len.č.priklad pre porovnanie..ale keď sa v tom paviel cíti dobre
//inač mikina 1100 tuším..ale kupite aj za 900+-