je mi jasne, ze to chces asi an to aby si si tam mohol dat nejaku potlac..ale kukal si artattack ? alebo tribe.sk ? tam si rovno navrhnes aj potlac a iba zvolis najvacsiu velkost aka sa bude dat..
edit: "opak" preco ides z extremu do extremu? co tak nosit nosrmalne svoju velkost L popripade M ? nemusim s av tom citit ako handra s napisom "DADA za 1200 od negra"
Dieg0 napísal:A ja som si cely cas myslel ze gay je clovek ktory je na chlapcov, a to gay je ten kto nosi tricka S alebo M.Fuha co sa clovek nedozvie
to mal byť flame?
nehovorím že clovek čo nosi tie velkosti je gay ale že ja sa v takých obtiahnutých malých veciach necitim dobre...
len.č.priklad pre porovnanie..ale keď sa v tom paviel cíti dobre
ja mam 183 a tiez musim nosit XL ..ale to zalezi od strihu toho tricka .. nenavidim, nevedel by som nosit tricko, ze ked sa predklonim su mi videt krize.. skor som to myslel tak, ze nepojdem do obchodu a nevypytam si co najvacsie tricko (XXXXXXXXXXL) len aby som ukazal ..jou mam raperske tricko
ja mam 180 (mozno cm, 2 cm viac, neviem teraz vobec presne) a nosim XXL, niekedy aj to sa mi zda male... co narobim... pozeral som tie obchody, 4elementy, bronx a este jeden, co tu niekto dal, cisto biele tam nemas... mozno keby si im napisal, ci ti neobjednaju napr. z USA? odkial beru oni tie veci?
Ale Paviel je gay . A ten niekto hore narážal na nejakú predošlú správu niekoho, ze kto nosi S je gay (resp. nieco v tom zmysle). Keby niekto povedal, ze sa v tom neciti dobre je to v poriadku,
chcem sa spytat, kto uz bral nieco z artattack shopu? maju tam paradnu retaz, no paradnu... proste retaz 2Pac, chcel by som si ju objednat, tak ci niekto ma nejaku skusenost a pod. dikes
fizz napísal:Brat si z tade uz kupoval par veci, vsetko v poriadku. Veci neposkodene, to co chcel, termin kedy to malo dojst dodrzali a prislo mu s tym dalsich 200 veci...(nalepky, taska, ktoru mam ja teraz na telesnu:D...)
k+ za odpoved. nevies mi povedat, asi do kolkych dni posielaju tovar? dobierku som uz zistil po registracii, ale to, do kolkych dni tam akosi nevidim, idem to este raz pozriet
ja mam 185 cm a nosim velkost L, aj ked mi je dobre aj Mko...
zalezi aj na znaceni, lebo napr. americke L je vacsie ako nejake XXL z cinaku
a k tym trickam: tu na slovensku TALL TEES asi nekupis, mozno par e-shopov, ale budu drahe...
najlepsie je ist do USA , alebo kupit na eBayi
KipJames napísal:ja mam 185 cm a nosim velkost L, aj ked mi je dobre aj Mko...
zalezi aj na znaceni, lebo napr. americke L je vacsie ako nejake XXL z cinaku
a k tym trickam: tu na slovensku TALL TEES asi nekupis, mozno par e-shopov, ale budu drahe...
najlepsie je ist do USA , alebo kupit na eBayi
jj, ved preto kupujem XXXXXL... lebo na slovensku je problem najst normalne tricko, ake ja chcem, az na brooklyn, ale tam je to kurevsky drahe...