|
| Autor |
Správa |
Hip-hoper Star

Stav:  Založený: 16.01.2006 Príspevky: 543 Bydlisko: Sabinov Karma: 
|
Zaslal: 16 Mar 2008, 23:13 Predmet: shop s bielymi tricka |
|
|
nazdarek, neviem ci to tu uz nebolo, ale nevedel som to najst. Hladam shop, kde predavaju alebo kde by mi usili tricka s kratkym rukavom (jednofarebne - biele, cierne...) ide o to, aby tie tricka boli XXL a velmi velke, najlepsie by bolo neco na vychode
vdaka vsetkym |
|
| Návrat hore |
|
 |
bolek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.03.2007 Príspevky: 1776 Bydlisko: my own off-world Karma: 
|
Zaslal: 16 Mar 2008, 23:54 Predmet: |
|
|
Miestna tržnica.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hip-hoper Star

|
Zaslal: 17 Mar 2008, 19:16 Predmet: |
|
|
tu nemaju nic, a ani nahodou velke tricka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Point Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 510 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2008, 0:02 Predmet: |
|
|
| skor sa zamysli..kolko mas rokov? dobre vies, ze takyto styl obliekania ti nevydrzi do konca zivota..zacni sa obliekat normalne.. koli comu ta nebudu musiet vyhodit z prace, koli comu sa nebudes musiet hanbit vyjst na ulicu ked vyrasties.. neber to ako urazku abo nieco..hovorim z vlastnej skusenosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
TomAss Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.11.2005 Príspevky: 1243 Bydlisko: BraTiSlaVa Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2008, 0:47 Predmet: |
|
|
| Point napísal: |
| skor sa zamysli..kolko mas rokov? dobre vies, ze takyto styl obliekania ti nevydrzi do konca zivota..zacni sa obliekat normalne.. koli comu ta nebudu musiet vyhodit z prace, koli comu sa nebudes musiet hanbit vyjst na ulicu ked vyrasties.. neber to ako urazku abo nieco..hovorim z vlastnej skusenosti |
v tvojom prispevku nevidim vobec ziadny zmysel ...ked si ho chce kupit nech si ho kupi nepyta sa tu na nazor ci si ho ma kupit alebo ne...a myslim si ze si ho nechce obliect na seba a ist v nom na ulicu ale asi na nejaky iny ucel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hip-hoper Star

|
Zaslal: 18 Mar 2008, 9:14 Predmet: |
|
|
super, vrela vdaka... asi radsej vezmem do ruk zlate stranky a obvolam nejake firmy, dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3084 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2008, 12:56 Predmet: |
|
|
| Point napísal: |
ale prestan... jeho vec co nosi a co sa mu paci, ja osobne sa necitim napr. dobre v malych trichack, pripadam si ako gay. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hip-hoper Star

|
Zaslal: 18 Mar 2008, 16:36 Predmet: |
|
|
| 2Pacaveli napísal: |
| ale prestan... jeho vec co nosi a co sa mu paci, ja osobne sa necitim napr. dobre v malych trichack, pripadam si ako gay. |
aspon nekto to chape... |
|
| Návrat hore |
|
 |
R.I.P. Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.08.2007 Príspevky: 709
Zaslal: 18 Mar 2008, 16:58 Predmet: |
|
|
point nahod svoje buzna tricko, obtiahnute gate a pochoduj dalej...
Na slovensku take tricka nekupis, resp. kupis ale po oprati sa zoseru.....jedine nemecko, usa, z nemecka naj kvalita |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1421 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2008, 17:44 Predmet: |
|
|
z nemecka naj kvalita my ass
aj tak je to vyrobene v cine |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3084 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2008, 20:15 Predmet: |
|
|
| Pimp_C napísal: |
point nahod svoje buzna tricko, obtiahnute gate a pochoduj dalej...
Na slovensku take tricka nekupis, resp. kupis ale po oprati sa zoseru.....jedine nemecko, usa, z nemecka naj kvalita |
na slovensku (konkretne KE) som nevedel najst vhodne tricko cisto biele... jedine Brooklyn, ale tam nemaju cisto biele a dost drahe (aspon na tu kvalitu, niektore maju kvalitne a drahsie, niektore drahsie a nekvalitne)... najlepsie podla mna niekde z USA ak by ti mal kto poslat, alebo tak... popr. sa popytat niekde po meste, kde byvas... |
|
| Návrat hore |
|
 |
R.I.P. Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.08.2007 Príspevky: 709
Zaslal: 18 Mar 2008, 20:15 Predmet: |
|
|
| jasne, urcite ich mas doma v skrini ze mozes posudit, ze ano moj... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Point Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 510 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2008, 20:51 Predmet: |
|
|
| Pimp_C napísal: |
| point nahod svoje buzna tricko, obtiahnute gate a pochoduj dalej... |
cicka je videt, ze ma anozaj velmi nepoznas.. po 7mich rokoch menim satnik .. na mna to prislo vekom ..mozno to raz pride aj na vas, mozno nie.. ale ja uz sa v sirokych teplakokoch necitim dobre..aj ked pohodlne.. tricko si stale kupim trosku vacsie nech nemam problem s dychanim
k topicu.. neviem kde byvas nejako si to nepamatam .. ale u nas v BA je strasne vela "gunit gangsta bling bling obchodov" u vas taky nie je? ak nie..nestalo by zato spravit si sem vylet? teda ked si z nejakeho vzdialeneho mesta tak ani nie..to bol len navrh |
|
| Návrat hore |
|
 |
Young K' Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.02.2008 Príspevky: 30
Zaslal: 18 Mar 2008, 22:54 Predmet: |
|
|
ja kupujem velke tricka (cize nase XXL) asi tak kazdu tretiu navstevu obchodu typu NewYorker, Kenvelo a tak.. ale tak to je take ze vacsi priemer... velke velke tricko u nas nezozenies.. mne ich tatko doviezol dve z Londyna..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

|
Zaslal: 19 Mar 2008, 7:52 Predmet: |
|
|
| Young K' napísal: |
ja kupujem velke tricka (cize nase XXL) asi tak kazdu tretiu navstevu obchodu typu NewYorker, Kenvelo a tak.. ale tak to je take ze vacsi priemer... velke velke tricko u nas nezozenies.. mne ich tatko doviezol dve z Londyna..  |
z NewYorkeru a Kenvela, tam su mi tricka strasne obtiahnute pre mna... ak chcem cisto biele, musim nejaky cinak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|