Sialene prehrievanie CPU

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Shark NX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Farlo: No ten Boxovany AMD Chladic je brutalita ze?? Vykladany Diamantom a pre lepsi odvod tepla je Cely zo striebra. :roll:
Si porovnaj vykonovo rovnake AMD potom nieco hovor ty pekaren.

Osobne mierne nechapem ludi co maju zostavy typu Core 2 Duo, 4GB Ram, 8800U a funguju na Boxovom chladici. Sak ked mam peniaze na taku Grafiku tak asi aj na Dobry chladic na CPU. Ale k problemu skus si naniest novu pastu a samozrejme ho dobre vyfukaj od prachu. Ale racej zainvestuj 900Sk a kup si AC Freezer 7

xXPAINKILLERXx LoooooooooooooooooL to si fakt myslis ze tolko mas na Procesore?? Hej hlavne ked je teraz vonku 28°C :roll: a doska bola v tom momente este teplejsie ako procesor. Sak daj si dole Chladic :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

xXPAINKILLERXx
boxovany chladic + u teba v miestnosti viac stupnov ako ma tvoje CPU... mas to v chladnicke alebo tam mas este lad ? to nemoze mat tolko malo... vzduchom neuchladis na menej ako je teplota okolia
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

to nebolo dneska alebo kedy. Bolo to tusim 30 januara 2008. Okrem totho mam comp pod oknom cize: mal som v ten den otvorene okno, a hned ako som zapol PC tak som spravil screen. Tolko o mojom "TAJOMSTVE"
Napísať odpoveď