|
|
|
| Autor |
Správa |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2008 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 19:19 Predmet: |
|
|
Farlo: No ten Boxovany AMD Chladic je brutalita ze?? Vykladany Diamantom a pre lepsi odvod tepla je Cely zo striebra.
Si porovnaj vykonovo rovnake AMD potom nieco hovor ty pekaren.
Osobne mierne nechapem ludi co maju zostavy typu Core 2 Duo, 4GB Ram, 8800U a funguju na Boxovom chladici. Sak ked mam peniaze na taku Grafiku tak asi aj na Dobry chladic na CPU. Ale k problemu skus si naniest novu pastu a samozrejme ho dobre vyfukaj od prachu. Ale racej zainvestuj 900Sk a kup si AC Freezer 7
xXPAINKILLERXx LoooooooooooooooooL to si fakt myslis ze tolko mas na Procesore?? Hej hlavne ked je teraz vonku 28°C a doska bola v tom momente este teplejsie ako procesor. Sak daj si dole Chladic  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 19:22 Predmet: |
|
|
xXPAINKILLERXx
boxovany chladic + u teba v miestnosti viac stupnov ako ma tvoje CPU... mas to v chladnicke alebo tam mas este lad ? to nemoze mat tolko malo... vzduchom neuchladis na menej ako je teplota okolia |
|
| Návrat hore |
|
 |
xXPAINKILLERXx Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.09.2007 Príspevky: 303 Bydlisko: <CENSORED> Karma: 
|
Zaslal: 17 Jún 2008, 20:05 Predmet: |
|
|
| to nebolo dneska alebo kedy. Bolo to tusim 30 januara 2008. Okrem totho mam comp pod oknom cize: mal som v ten den otvorene okno, a hned ako som zapol PC tak som spravil screen. Tolko o mojom "TAJOMSTVE" |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|