|
|
|
| Autor |
Správa |
mateu Medium Star

Stav:  Založený: 05.11.2005 Príspevky: 411 Bydlisko: tu Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2006, 16:02 Predmet: siemens - nastavenie zvonenia |
|
|
pls...mam problem...
na mojom siemense cx75 mam nastavene zvonenie (mp3), ale ked mi niekto vola tak mi zacne mobil zvonit az po niekolkych sekundach.....dost ma to sere lebo dokedy zapocujem ze mi niekto vola...tak nestihnem zdvihnut...pls help |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6231
Zaslal: 09 Mar 2006, 16:52 Predmet: Re: siemens - nastavenie zvonenia |
|
|
| mateu napísal: |
pls...mam problem...
na mojom siemense cx75 mam nastavene zvonenie (mp3), ale ked mi niekto vola tak mi zacne mobil zvonit az po niekolkych sekundach.....dost ma to sere lebo dokedy zapocujem ze mi niekto vola...tak nestihnem zdvihnut...pls help |
..a nemas nahodou na tej mp3 na zaciatku par sekund "hluche" miesto? ..na zvonenie je dobra mp3, ktora uz hned od 1. sekundy pekne trieska..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
will.i.am Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 2252 Bydlisko: B503 Karma: 
|
Zaslal: 09 Mar 2006, 17:23 Predmet: |
|
|
Mozno ma ta melodia velky bitrate a kym ju nacita tak mu to trva, alebo mas v mobile vela suborov aide pomaly, alebo by mozno trebalo novy firmware...
Ked som sa netrafil v prvych 2 moznostiach a netrafil sa ani brm, tak to reklamuj... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|