|
|
|
| Autor |
Správa |
gego Medium Star

Stav:  Založený: 27.04.2005 Príspevky: 304 Bydlisko: poprad Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2006, 0:35 Predmet: siet |
|
|
| som od kamosa vzduchom asi 60 m a rad by som s nim sietoval mam uz aj ethernet kabel ale sused nechce aby nieco slo cez jeho pozemok ku kamosovi .... skusali sme aj blutut a aj sme sa sem tam chitili a myslel som na wifi ale to je svinsky drahe potrebujem nieco take lacne a spolahlive nieco ako wifi aby vyslo pre obidvoch do 1800 sk kto poradi ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13837 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2006, 1:01 Predmet: |
|
|
| To chces asi vela muziky za malo penazi. Je to mala vzialenost, takze mozno by stacili dve wifi sietovky s malickou antenou, ktora sa dotava k tomu, nastavit ich tusim do rezimu Ad-Hoc. Pokial nie, tak zhotovit plechovku napriklad z ananasoveho kompotu, ale potreboval by si este k tomu kusok kabla. S cenou by si bol tak na hrane, ale malo by to vystacit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Snowmannn VIP

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 314 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 10 Júl 2006, 2:18 Predmet: |
|
|
| A ten ad-hoc nie je podmienkou, mnoho wifi kariet podporuje softwarove AP, aj ked ad-hoc je tiez vpohode.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|