Signaly
S tymi signalmi to je narocne a hlavne odlisne od zeny k zene. Pri niektorej si to nevsimnes a povie ti to len okolie, pri druhej potom zistis, ze si si to namyslal a pri tretej sa mozno zhodnete 
OT: prave sa ucim na skusku, kde sa preberaju signaly a neda mi rypnut do mi-chaua: vysielanie na vyssich frekvenciach prijem nezlepsi, treba zvysit amplitudu a rozsirit spektrum, viac vykonu nesu nizsie frekvencie.
A ten amplitudovo modulovany signal co sem dal martin44 ma prave nizku frekvenciu a preto je aj velmi ucinny
OT2: vykon prijimaneho signalu je priamo umerny vykonu vysielaneho signalu, utlmu prostredia a stratam pri sireni(ovplyvnene aj vzdialenostou), z toho vyplyva, ze ak si chces byt isty, tym co prijimas, musis byt v pokojnom prostredi a ist blizsie, pripadne nadviazat spojenie priamym kontaktom
//Maki: toto nie je fyzika, to je radiokomunikacia
OT: prave sa ucim na skusku, kde sa preberaju signaly a neda mi rypnut do mi-chaua: vysielanie na vyssich frekvenciach prijem nezlepsi, treba zvysit amplitudu a rozsirit spektrum, viac vykonu nesu nizsie frekvencie.
A ten amplitudovo modulovany signal co sem dal martin44 ma prave nizku frekvenciu a preto je aj velmi ucinny
OT2: vykon prijimaneho signalu je priamo umerny vykonu vysielaneho signalu, utlmu prostredia a stratam pri sireni(ovplyvnene aj vzdialenostou), z toho vyplyva, ze ak si chces byt isty, tym co prijimas, musis byt v pokojnom prostredi a ist blizsie, pripadne nadviazat spojenie priamym kontaktom
//Maki: toto nie je fyzika, to je radiokomunikacia
-
marteenka.s
Light Expert
Bohuzial, ja som sa pristihla ze aj napriek tomu ze som zadana, tak dokazem hadzat take pohlady, ktore mozu posobit vabivo a neviem ako sa ich zbavit. Na jednej strane zensku potesi ak sa na jej lep chytaju musky, ale som zadana, nepotrebujem inych chlapcov.....preto je to take zvlastne. Kazdopadne neverte babam
su to prefikane svine
a to hovorim za seba 
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Podľa mňa chlapi nie sú až takí zložití, ako sa zdá. Tak čo mám taký pocit, tak chcú peknú priateľku, ktorá im dá dostatok voľnosti, dá sa prezentovať na verejnosti, možnosť chodenia s kamarátmi na pivo, dobrý sex, pohodlný život, k tomu plné brucho a neviem, nič také ma nenapadá. (Neberte to v zlomEritrea napísal:ano mame inu frekvenciu a v tom je pes zakopany, my nevieme co chcete vy a naopak...akoze pochopit chalanov tak to je 99% uspechu.
-
Old Dirty Bastard
Guru
Re: Signaly
možno je bi, tak nestracaj nadejpinacolada napísal:...a druha si myslim ze mi tiez vysiela ale zas na druhej strane mam podozrenie ze je lesba tak neviem co si mam mysliet...
Ja som sa na signaly vykaslala uz davno. Proste niet nad prirodzenost a istym sposobom uznavam styl "mam na haku". Som clovek co povie vsetko narovinu a tak ako to je.
Co si pamatam ked som bola mladsia tak moje signaly boli presne opacne ako to co som citila, takze som ku chalanom bola maximalne protivna. Ale pritom som sa ich hanbila jak fras
Verim tomu ze aj teraz existuju take lamy ako ja kedysi.
Co si pamatam ked som bola mladsia tak moje signaly boli presne opacne ako to co som citila, takze som ku chalanom bola maximalne protivna. Ale pritom som sa ich hanbila jak fras
-
pinacolada
Guru wannabe
asi si ma zle pochopila...ja nehladam nejaku radu alebo pomoc.proste ma tato tema zaujma..a tie signaly neviem ci ma zmysel konkretizovat,lebo ked poviem usmevy,zmurkanie,vesele konverzovanie tak to znie uplne obycajne no v skutocnosti su to ine usmevy a debaty ako s nejakymi inymi kamoskamibolek napísal:pina: Skús tie "signály" popísať. Možno má niekto s takým istým skúsenosť a pomôže.
-
Makovnik
Medium Professional
Odporucal by som na take signaly este niekoho tretieho nestranneho, kto by si to vsimal medzi dvoma takymito signalnymi ohadzovacmi a vedel by s triezvym rozumom zhodnotit, ci sa k sebe maju.
Uspesne riesenie je tiez cez tretiu stranu, tzn pytat sa jej kamaratiek, ci su signaly skutocne alebo sa len zabava.
A ako uz bolo napisane, ak to robit prestane, sanca je mala/ziadna.
Nahovaranie si pritazlivosti z druhej strany moze skoncit fiaskom, ako som zazil na vlastnej kozi a naopak, aj ked su signaly take, ze si o tom cvirikaju vrabce na drote a jedine, co pomoze je rana kladivom, tak si to nevsimnete.
Uspesne riesenie je tiez cez tretiu stranu, tzn pytat sa jej kamaratiek, ci su signaly skutocne alebo sa len zabava.
A ako uz bolo napisane, ak to robit prestane, sanca je mala/ziadna.
Nahovaranie si pritazlivosti z druhej strany moze skoncit fiaskom, ako som zazil na vlastnej kozi a naopak, aj ked su signaly take, ze si o tom cvirikaju vrabce na drote a jedine, co pomoze je rana kladivom, tak si to nevsimnete.
-
Sagittarius
Guru
http://magazin.atlas.sk/vztahy-a-sex/vztahy/189613/ Tu je článok o ktorom som pred nedávnom písal...