Signaly

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

pina: Skús tie "signály" popísať. Možno má niekto s takým istým skúsenosť a pomôže. :)
Hi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Hi »

Zaujimava tema,keby som mal nejaku karmu tak poslem :D
A pre istotu sa neriadim signalmi,moze z toho vzniknut trapas :lol:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

S tymi signalmi to je narocne a hlavne odlisne od zeny k zene. Pri niektorej si to nevsimnes a povie ti to len okolie, pri druhej potom zistis, ze si si to namyslal a pri tretej sa mozno zhodnete :)
OT: prave sa ucim na skusku, kde sa preberaju signaly a neda mi rypnut do mi-chaua: vysielanie na vyssich frekvenciach prijem nezlepsi, treba zvysit amplitudu a rozsirit spektrum, viac vykonu nesu nizsie frekvencie.
A ten amplitudovo modulovany signal co sem dal martin44 ma prave nizku frekvenciu a preto je aj velmi ucinny :)
OT2: vykon prijimaneho signalu je priamo umerny vykonu vysielaneho signalu, utlmu prostredia a stratam pri sireni(ovplyvnene aj vzdialenostou), z toho vyplyva, ze ak si chces byt isty, tym co prijimas, musis byt v pokojnom prostredi a ist blizsie, pripadne nadviazat spojenie priamym kontaktom :lol:
//Maki: toto nie je fyzika, to je radiokomunikacia :D
marteenka.s
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa marteenka.s »

Bohuzial, ja som sa pristihla ze aj napriek tomu ze som zadana, tak dokazem hadzat take pohlady, ktore mozu posobit vabivo a neviem ako sa ich zbavit. Na jednej strane zensku potesi ak sa na jej lep chytaju musky, ale som zadana, nepotrebujem inych chlapcov.....preto je to take zvlastne. Kazdopadne neverte babam :-D su to prefikane svine ;) a to hovorim za seba :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Ako ja myslím, že po GothaRovom objasnení máme všetko ohľadom signálov jasné a už tu nie je čo riešiť. :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

gothar radsej nech ide fyziku robit naostro na skuske a nie tu davat rozumy... :D

kazdopadne... zeny maju inu frekvenciu ako chlapi...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ono neviem co je horsie: ci si namyslat ze je v tom nieco viac a sklamat sa..alebo to podcenit ze to nic nieje..a tym padom prist o sancu , co vy na to?

ano mame inu frekvenciu a v tom je pes zakopany, my nevieme co chcete vy a naopak...akoze pochopit chalanov tak to je 99% uspechu.:D
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

tak ja co som zatial pozoroval signaly tak vacsinou to boli znamenia ze dotycna ma zaujem, a nespominam si teraz na nejake co by som zle pochopil...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Eritrea napísal:ano mame inu frekvenciu a v tom je pes zakopany, my nevieme co chcete vy a naopak...akoze pochopit chalanov tak to je 99% uspechu.:D
Podľa mňa chlapi nie sú až takí zložití, ako sa zdá. Tak čo mám taký pocit, tak chcú peknú priateľku, ktorá im dá dostatok voľnosti, dá sa prezentovať na verejnosti, možnosť chodenia s kamarátmi na pivo, dobrý sex, pohodlný život, k tomu plné brucho a neviem, nič také ma nenapadá. (Neberte to v zlom :) ) Samozrejme, že aj chlapi sú citliví, čiže porozumenie, láska, vernosť, ale nie v zmysle, že pred kamarátmi začneš "chrobáčik môj, dobre si sa vyspinkal..."
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Re: Signaly

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

pinacolada napísal:...a druha si myslim ze mi tiez vysiela ale zas na druhej strane mam podozrenie ze je lesba tak neviem co si mam mysliet...
možno je bi, tak nestracaj nadej :)
sendrej
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sendrej »

Prosim nevie niekto niaky odkaz kde sa rozoberaju tieto znamenia?
By ma zaujimalo sa o tom dozvediet viac lebo nic o tom neviem a google mi moc nepomohol. Dakujem :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

ach jaj znamenia žien...ja im tiež nerozumiem ...rozumiem iba tím, ktoré mám dohodnuté s priatelkou /radšej ich nebudem rozoberať :-P/

a k signálom ktore vysielaju, povedzme, cuzdie ženy nerozumiem...a chápem ich asi takto:

ako chcete naladiť FUN RADIO v austrálii??? asi len velmi tažko...
Janta
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Janta »

Ja som sa na signaly vykaslala uz davno. Proste niet nad prirodzenost a istym sposobom uznavam styl "mam na haku". Som clovek co povie vsetko narovinu a tak ako to je.
Co si pamatam ked som bola mladsia tak moje signaly boli presne opacne ako to co som citila, takze som ku chalanom bola maximalne protivna. Ale pritom som sa ich hanbila jak fras :lol: Verim tomu ze aj teraz existuju take lamy ako ja kedysi.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Janta napísal:.... Verim tomu ze aj teraz existuju take lamy ako ja kedysi.
tak na tejto vete som sa neskutočne pobavil :D :D ....a aké boli tvoje signaly?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

bolek napísal:pina: Skús tie "signály" popísať. Možno má niekto s takým istým skúsenosť a pomôže. :)
asi si ma zle pochopila...ja nehladam nejaku radu alebo pomoc.proste ma tato tema zaujma..a tie signaly neviem ci ma zmysel konkretizovat,lebo ked poviem usmevy,zmurkanie,vesele konverzovanie tak to znie uplne obycajne no v skutocnosti su to ine usmevy a debaty ako s nejakymi inymi kamoskami
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Chápem, ty vieš najlepšie posúdiť, keď to vidíš a ako to "cítiš". :)
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Odporucal by som na take signaly este niekoho tretieho nestranneho, kto by si to vsimal medzi dvoma takymito signalnymi ohadzovacmi a vedel by s triezvym rozumom zhodnotit, ci sa k sebe maju.
Uspesne riesenie je tiez cez tretiu stranu, tzn pytat sa jej kamaratiek, ci su signaly skutocne alebo sa len zabava.
A ako uz bolo napisane, ak to robit prestane, sanca je mala/ziadna.

Nahovaranie si pritazlivosti z druhej strany moze skoncit fiaskom, ako som zazil na vlastnej kozi a naopak, aj ked su signaly take, ze si o tom cvirikaju vrabce na drote a jedine, co pomoze je rana kladivom, tak si to nevsimnete.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

chyba nieje vo vašom príjmači ale vo vysielači :wink:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

http://magazin.atlas.sk/vztahy-a-sex/vztahy/189613/ Tu je článok o ktorom som pred nedávnom písal...
Napísať odpoveď