Traktorista napísal:kokoz, my sme dnes viezli repraky a pak sme boli nakupit,... no plne auto naturalii dost lepaky ci sa nerozbiju flase o seba v taskach
No my sa zatvoríme na skušobni a ideme vo veĺkom chĺastať.Veľa toho nemáme 4*rum, 4*vodka 2*1,5l vína.Ale to sme kupovali zatiaĺ len osmy a bude tam oveĺa viac ľudí tak určite sme týmto neskončili
M142 napísal:No my sa zatvoríme na skušobni a ideme vo veĺkom chĺastať.Veľa toho nemáme 4*rum, 4*vodka 2*1,5l vína.Ale to sme kupovali zatiaĺ len osmy a bude tam oveĺa viac ľudí tak určite sme týmto neskončili
4* daco znamena 4deci,4flase alebo co?
na chate uz mame 7dcl extra jemnej nicolausky (a dva kila v pi*i),7dcl amudsen vodka,7dcl pushkin,7dcl old herold lemon,5dcl amudsen jahodova vodka a 17 piv.to je zatim pre piatich ludi.ostatny ludia si beru vodu az zajtra ta som prekvapeny co nabalia
pinacolada napísal:4* daco znamena 4deci,4flase alebo co?
na chate uz mame 7dcl extra jemnej nicolausky (a dva kila v pi*i),7dcl amudsen vodka,7dcl pushkin,7dcl old herold lemon,5dcl amudsen jahodova vodka a 17 piv.to je zatim pre piatich ludi.ostatny ludia si beru vodu az zajtra ta som prekvapeny co nabalia
mne sa celý silvester po*ebal keď jeden"kamarát" dal z fľaše absintu napiť jednému cigáňovi,tiež akože kamarátovi.tak som strávil silvester doma.a ešte niekto do*ebal kamoša.takže novy rok som začal poriadne na pi*u
heeej ze silvester ..my sme boli u jedneho chalana na byte a tak poviem ze dost dobre...o polnoci som o sebe nevedela...ale bavila som sa:))..asponze zijem ...)
v pohode to bolo.o polnoci som bol este v akom takom klude.potom to islo dole vodou.stratil som arafatku od kamaratky,som sa zgrcal jak bomba (nohavice,mikina,ruky) a kedze tam nesla voda tak jedine vychodisko bol spinavy sneh,o 2 dosla pitna voda tak som smad hasil tym istym hnusnym snehom.o 3 som odpadol,o 4 som sa zobudil a pogoval som do 6.potom som o5 odpadol o 9 som isiel s otikovanymi nohavkami a vetrovkou sponavou od kade coho domov.dufam ze take stavy uz nikdy nezazijem