|
|
|
| Autor |
Správa |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1707 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 14 Sep 2005, 22:58 Predmet: |
|
|
| Rubiki napísal: |
Precitaj si viac clankov od nich a utvor si nazor, z jedneho clanku nezistis ci su alebo nie su nezavisly  |
Ved citam vsetko zaradom, chytilo ma to, ale nik s istotou nemoze povedat, ze oni za nikoho "nekopu"...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Rubiki Star

Stav:  Založený: 03.03.2005 Príspevky: 543
Zaslal: 14 Sep 2005, 23:00 Predmet: |
|
|
| tomexx napísal: |
| Rubiki napísal: |
Precitaj si viac clankov od nich a utvor si nazor, z jedneho clanku nezistis ci su alebo nie su nezavisly  |
Ved citam vsetko zaradom, chytilo ma to, ale nik s istotou nemoze povedat, ze oni za nikoho "nekopu"...  |
Ja tu stranku poznam uz dlhooo, a myslim si ze su dost nezavisly, ale to je moj nazor...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2719
Zaslal: 15 Sep 2005, 13:58 Predmet: |
|
|
chyba mi tu prispevok, ze co to ten sionizmus je, myslim si totiz to, ze vela ludi ani nevie co to ten sionizmus je...
takze definicia:
| Kód: |
| http://sk.wikipedia.org/wiki/Sionizmus |
a mozeme pokracovat...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 05.08.2004 Príspevky: 3551 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 15 Sep 2005, 15:10 Predmet: |
|
|
| deblasco napísal: |
chyba mi tu prispevok, ze co to ten sionizmus je, myslim si totiz to, ze vela ludi ani nevie co to ten sionizmus je...  |
A co tak Tomasitov prispevok na prvej strane...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1723 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 26 Sep 2005, 22:10 Predmet: |
|
|
pozrel som na stranku
klikol som do kolonky proč podporujeme izrael a tam stalo
| Kód: |
ICEJ podporuje Izrael, protože jej milujeme, jsme jeho dlužníky a snažíme se poslouchat Boží slovo. Nesnažíme se naplnit nějakou agendu spojenou s očekáváním konce věků, nýbrž stojíme na biblických zásadách. Sionu ohlašujeme, že jeho obnova v moderní době není historickou náhodou, nýbrž naplněním Božího slova (Ez 36:24-26, Lk 21:24). Izrael čeká slavná doba, přestože před úsvitem mohou přijít ještě těžké časy. Avšak tato vize neselže a z židovského Jeruzaléma bude vycházet slovo Hospodinovo a „národy se již nebudou učit boji" (Iz 2:1-4).
Ježíš řekl, že „spasení je ze Židů" (Jan 4:22) a Pavel potvrzuje, že vše, co je nám křesťanům drahé, přišlo od židovského národa (Řím 3:1-2, 9:1-5, 15:27). Jsme vskutku jejich dlužníky a Izrael dnes více než kdy dříve potřebuje naši podporu, modlitby a službu potěšování.
Zveme vás, abyste se stali našimi partnery v tomto velkém díle. Připomínáme vám, abyste se při návštěvách naší stránky modlili za Boží záměry s tímto lidem a za Jeruzalém. I to je příkaz Písma (Žalm 122:6, Iz 62:6-7). Kdo tak činí, bude požehnán. |
tak to je nejaka husta propaganda
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
|
| Návrat hore |
|
 |
cert Star

Stav:  Založený: 22.05.2004 Príspevky: 686 Bydlisko: peklo Karma: 
|
Zaslal: 27 Sep 2005, 13:01 Predmet: prop.sk |
|
|
| Ak verite strankam typu prop.sk tak je to dost zle.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1723 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 27 Sep 2005, 17:12 Predmet: Re: prop.sk |
|
|
| cert napísal: |
| Ak verite strankam typu prop.sk tak je to dost zle. |
tym si myslel koho? ak mna, tak ja na take stranky nechodim
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
Zaslal: 27 Sep 2005, 17:33 Predmet: Re: prop.sk |
|
|
Nie Samozrejme verime len SME
|
|
| Návrat hore |
|
 |
cert Star

|
Zaslal: 28 Sep 2005, 7:31 Predmet: Re: prop.sk |
|
|
| artabanes napísal: |
tym si myslel koho? ak mna, tak ja na take stranky nechodim |
Teba nie, ale je tu zopar ludi ktori strankam Prop veria.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
cert Star

|
Zaslal: 28 Sep 2005, 7:45 Predmet: Re: prop.sk |
|
|
| Aryan Angel napísal: |
Nie Samozrejme verime len SME  |
Tak to sa dost obmedzujes, ze citas len Prop a SME. Su aj ine periodika a media. Doporucujem Fiskal ma obsahovu hodnotu zhodnu s Prop.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2005, 9:34 Predmet: |
|
|
| Alebo Bleskovky, na nich sa vsetok bulvar dozvies...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4830 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 28 Sep 2005, 11:04 Predmet: Re: prop.sk |
|
|
| Citácia: |
Prop je nezávislý internetový spravodaj, ktorého cieľom je informovať, polemizovať, klásť otázky, spytovať zaužívané tabu v spoločnosti, vyvolať diskusiu o veciach verejných a vychovávať smerom k občianskej spoločnosti na základe poznania vecí a javov a nie slepého poslúchania autorít.
Je prvým a na Slovensku jediným politickým serverom svojho druhu.
Môžete tu nájsť informacie o dianí vo svete i doma z pohľadu, ktorý vám média neprezentujú.
Je otvorený pre všetkých tých, ktorí majú čo povedať a chcú byť počutí.
Všetky články, ktoré sa tu nachádzajú, obsahujú odkazy za účelom možnosti kontroly pôvodného zdroja a ďalšieho vzdelávania.
Podnetom vytvorenia serveru bolo vážne ohrozenie základných ľudských práv a slobôd na Slovensku, ktoré má stupňujúcu tendenciu.
Cieľom je vytvoriť rovnováhu mediálnemu sporavodajstvu hlavného prúdu, ktoré je ovplyvňované záujmami nátlakových, lobistických a záujmových skupín a prezentovať iný názor, než ten v hlavnom prúde.
Účelom stránky je prispieť k porozumeniu, zodpovednosti, toleranciii a spoločenskému dialógu. Autori servera hovoria jednoznačné nie rasizmu, xenofóbii a sú proti rasovej neznášanlivosti a utláčaniu akéhokoľvek druhu. Autori stránky zároveň prehlasujú, že pomenovania príslušníkov národov, národností či skupín (Talian, Nemec, Žid, černoch, cigán, Róm, Američan, Slovák...) sa nezvťahujú na celok a teda na všetkých príslušníkov národa, národnosti či menšiny. Uverejnenie článkov na tejto stránke neznamená, že autori súhlasia s ich obsahom. Deje sa tak najmä za účelom vyváženia mediálneho spravodajstva hlavného prúdu, ktoré sa každým dňom vzďaluje od reálneho sveta, od potrieb ľudí, od skutočného a pravdivého chodu udalostí vo svete a doma. Autori zároveň prehlasujú, že nenesú zodpovednosť za stránky uvádzané ako linky.
Nevyžiadané príspevky nevraciame. Príspevky nie sú honorované, neprešli jazykovou úpravou a nemusia vyjadrovať stanovisko autorov prop.sk. |
Tento ciel sa imho prop_u dari naplnat, nakolko mnoho tamojsich faktov sa da pomerne lahko overit- ak ich clovek ucelovo nechce povazovat za tabu. Pokial si teda na prop.sk napr. v suvislosti s topicom Sionizmus nasiel nieco co nie je pravda, mohol by si byt konkretny. Kazdy priemerne inteligentny clovek vie, ze cim rozsiahlejsi zdroj informacii ma k dispozicii, tym lepsie. Ak teda pises, ze je nieco zle, zaroven by si mal vediet konkretizovat v com. V opacnom pripade je to "mlatenie prazdnej slamy".
|
|
| Návrat hore |
|
 |
cert Star

|
Zaslal: 28 Sep 2005, 11:24 Predmet: Re: prop.sk |
|
|
| Tomasito napísal: |
| Tento ciel podla mna prop_u dari naplnat, nakolko mnoho tamojsich faktov sa da pomerne lahko overit- ak ich clovek ucelovo nechce povazovat za tabu. Pokial si teda na prop.sk napr. v suvislosti s topicom Sionizmus nasiel nieco co nie je pravda, mohol by si byt konkretny. Kazdy priemerne inteligentny clovek vie, ze cim rozsiahlejsi zdroj informacii ma k dispozicii, tym lepsie. Ak teda pises, ze je nieco zle, zaroven by si mal vediet konkretizovat v com. V opacnom pripade je to "mlatenie prazdnej slamy". |
Prop je plny clankov ktore ponukaju lahke odpovede nad ktorymi netreba uvazovat. Naviac clanky su pisane pomerne ubohym jazykom. Clankov sklzavaju do utokov proti sionizmu/zidovstvu a podobnym "temnym" silam v spolocnosti.
Rozsiahlost informacii: nie je pravda, ze rozsiahlejsie zdroje informacii tym som lepsie informovany. Plati cim kvalitnejsie informacie tym lepsie.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
Zaslal: 28 Sep 2005, 12:38 Predmet: |
|
|
skus este raz - konkretizovat - link, atp..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|