ezechiel88 napísal: ASUS A7n8x-e najlepsie deluxe super doska na soc.A
Až sa s ňou náhodou stretneš, neváhaj ani chvíľu (aj ja som mal pohnútky ju kúpiť ).
Re: vravel si ta asrock s nforce ...: Škoda 100 s motorom je pojazdnejšia ako Škoda 100 bez motora.
tak ale ked ide o to, ze chipset SiS nie je na hry a teraz by som zobral nForce tak by to nebolo dobre? tak potom nieje chyba iba v chipsete? inak asrock je dcerska firma asusu...
Stando napísal:tak ale ked ide o to, ze chipset SiS nie je na hry a teraz by som zobral nForce tak by to nebolo dobre? tak potom nieje chyba iba v chipsete? inak asrock je dcerska firma asusu...
Bolo, len by si bol ochudobnený o špecialitky, čo ostatné firmy (až to predýchaš, kúp si ASRock).
Dcérska firma? No ASUS-áci sa k nej nejako výrazne nehlásia .
fikus-kukis napísal:Bolo, len by si bol ochudobnený o špecialitky, čo ostatné firmy (až to predýchaš, kúp si ASRock).
Dcérska firma? No ASUS-áci sa k nej nejako výrazne nehlásia .
ale je to naozaj dcerska firma, ked si dobre vsimnes tak aj cast loga maju podobnu... konkretne AS a styl pisma v logu je ten isty. takze asi viem o com hovorim (dufam), a nielen ja netreba mi specialitky ide len o to aby mi komp slapal lepsie... a nie spomalene