|
| Autor |
Správa |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1738 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2006, 22:01 Predmet: SKATEBOARDING -> links na tricky |
|
|
Nemate nieco CZ/SK na zakladne tricky ? Lebo som dost v tom lama a chcel by som sa neco naucit ollie mi moc nejde myslim vyska  |
|
| Návrat hore |
|
 |
piston Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.06.2005 Príspevky: 368 Bydlisko: Bé-á Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2006, 22:12 Predmet: |
|
|
nieco je tu
| Kód: |
| http://www.boardlife.sk/interactive/rubrika/rubrika.asp?what=tr |
trick tip byva aj v tlacenom casaku,inak na vacsinu trikov musis prist na to ako to urobit sam to ta nikto nenauci |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 08 Mar 2006, 0:14 Predmet: |
|
|
PRaveze s casakov a z roznych clankov, to je len take... je to dobre ale najlepsie je ak ta to nietko osobne nauci.... ak nikoho nepoznas tak ked uvidis niekoho tak za nim hned skoc a popros o radu... tak to je najlepsie!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1001 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2006, 16:51 Predmet: |
|
|
ak vies ollie (aspon odlepit zadny truck od zeme) tak do vysky sa naucis jedine tak ze budes skusat a skakat stale vecsie prekazky ... najskor len pukliny na asfalte potom nejake konariky a potom sa to zacne pocitat na dosky ... ale dolezite je skakat cez nieco lebo to je inspiracia ... bez prekazky nikdy tak vysoko nevyskocis ... ja som tiez este len lama (ollie mam tak na 2 dosky) ale ked neje inspiracia tak sa ani poriadne neodlepim od zeme ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bonedaddy Expert

Stav:  Založený: 28.08.2005 Príspevky: 164
Zaslal: 27 Mar 2006, 18:14 Predmet: |
|
|
| mam pre teba jedno forum ak chces link napis ss |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1738 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 27 Mar 2006, 19:17 Predmet: |
|
|
| bonedaddy napísal: |
| mam pre teba jedno forum ak chces link napis ss |
sak ked to nie je warez myslim ze mozes dat v poho sem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1001 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2006, 18:29 Predmet: |
|
|
tak najlepsie je vidiet triky nazivo ako ich robi niekto, kto uz dlhsie jazdi, alebo na extreme sports chodi tricks and tips a tam su perfektne ukazky presne ako mas mat vahu a co mas kedy robit ... skus si to odniekial stiahnut ... urcite sa to da ... mozno nieco najdes aj na oficialnej stranke ... a skusal si google na hladanie nejakych tipov ???
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|